Bildirim
Hulk vs WW (Bilek güreşi)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
hulk alır zaten cevabımı biliyodunuz ama yinede söylim dedim -
Hulk alır. Wonder Woman fiziksel olarak max thor gücündedir. Hulk'un fiziksel gücü daha fazla. -
Gelin hocam
@pes2012forever hocam Hulk base formunda sentrynin bileğini bükebilir mi ? Ww supermanınkini bükebiliyor da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hulk zorlanmaz supermen ww sentry nin gucu bir olucakki ozaman zorlanir hulk ama genede alir bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yav kardeşim bir gidermisin şurdan sonra sövüyorum ban yiyorum :D -
Sen ne konusuyon ya ?
Wwh iken bile Sentry dalga geçe geçe dövüyodu
Şimdi superman'in ww'nin bileğini kırabileceğini hepimiz biliyoruz. O işte bi iş vardır illaki
Hulk'un sentry'nin bileğini bükebileceğinide sanmam base formda. -
hocam thorla hulk yumruk yumruğa dövüşürse kim kazanır ? -
shazam ve süperman sonsuz ağırlıkta kitab kaldırmıştı ya Pıs de olsa
bu komik yorumlar yapan arkadaş o kitaba sonsuz ağırlıkta değil demiş yazarlardan daha iyi biliyor demekki :D -
Bileğini kırar kırmasına da :D
Hulk base formunda 150 bin ton felan kaldırıyor. O da bilek gücü sayılmaz sırtına felan yüklüyor çünkü
Base formunda hulk bencede bükemez Sentrynin bileğini
Hatta Superman Sentry gibilerin parmağını zar zor oynatır hulk
Bak işgillendim trollüyo gibi
hulkin potansiyel i sinirsiz.
hulki bilek güreşinde alicak karakter yok
supermenin sentrynin thorun ww nin gücü birlesse bile hulk cok zorlanir ama alır🐾
thor timi vs süperman timi adlı konuda da hulk en güçlüdür yazarlar filan açıkladı diyoduki ben çok iyi biliyorum önceden bu lafı ercan söylemişti :D
https://forum.donanimhaber.com/agir-hulk-fanboylari-her-yerde-hulk-herkesi-yener--134073791 bu konudada o kitab sonsuz ağırlıkta değil diyor son sayfalarına gelin konunun görürsünüz -
Thor h2h' de baya iyi bir dövüşçü. Ordan öne geçiyor. Ama Hulk'un gücü giderek artacağından hulk alır.
Thor'un Yumruğuyla hulk' u bayıltabileceğini sanmıyorum. -
kardeşim neye dayanarak söylüyorsun
bize belge göster -
teşekkürler cavab için -
Hulk’un potansiyeli sınırsız felan değil.. Bir yerden sonra duruyor güçlenmesi
Superman tek parmağını kullansın hulk 2 elini yine yenemez
kaldiramadilar. kitab ikisinide savurdu shazam billy batson haline dönüştü hatta o kitabi hic kaldıramadılar.. ultraman kaldırdı o kitabi ayrica sonsuz agirlik diye bisi geçmiyor crde ayrica sonsuz sayfalı kitab diyorsunuz ama ultraman kitabin sonunu okudu bu kitab sonsuz sayfaysa kitabın sonunu nasil okuyor?
hadi güzelim yandan yandan gidyorsun şimdi sen kafanda çok gzl cracx adı bir evren oluşturmuşsun sen o evrende devam et tamam mı canım sana laf anlatılmaz hadeyan hocamız o kadar anlatmış sen anlamamışsın yazık sana oyy kıyamam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X