Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
52.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor 61

Aboooooov odinle berabere kalır dedi,duydun mu mahmut?Kafasını koparır dedi Odin e

Odin bu odin.Thor a superman benzemez bu adam.Daha önceki mesajımda verdiğim adamları yener.

comicvin jla yı alır diyor.Ben anlamıyorum abi bu milleti hulk nasıl bu hale geldi.Odin skyfather dır.

Avengers ı zaten alır.Orada tek büyük tehdit thor ama zaten gücünü ona veren o.Yine diyorum hulk ı çok severim.Ama çok abartılıyor.

Odin çaya bisküvisini bandırırken silver gelse yener.Hulk diyorsunuz

Kendisi multi-galaxy buster dır.

Mahmut hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Asıl abartılan Odin. Ölümsüz, tanrı falan diye abartılıyor da ölümsüz falan değil aslında. Odin multi galaxy buster ise Hulk da world breaker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayAdonis -- 9 Ağustos 2013; 17:09:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen hala world breaker diyorsun.En fazla gezegen yok eder.Odin çaba sarfetmeden GALAKSİLERI yok ediyor.Ss e bir tokadı koydu mu 30 m gidiyor.Hala hulk mı diyorsun.Onu geçtim thor Galactus u öldürebilecek kapasitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 9 Ağustos 2013; 20:16:59 >
  • quote:

Sen hala world breaker diyorsun.En fazla gezegen yok eder.Odin çaba sarfetmeden GALAKSİLERI yok ediyor.Ss e bir tokadı koydu mu 30 m gidiyor.Hala hulk mı diyorsun.Onu geçtim thor Galactus u öldürebilecek kapasitede

Yok deve Galactus u oldurme kapasitindeymis Classic i bersiyonu cok onceden atladik. Galactus ise acliktan olecek halde degilse gene degil.

BayAdonis

hulk odin seviyesinde mi?hulk thor seviyesinde bile degil ne odin i sentry bile odin seviyesinde degil ki daha dogru duzgun hali ile kapisip yenmedi hulk

arkadasim git biraz wwh ve wwb den baaka cr oku. Boyle sallamak ile olmuyo.

• Hulk doomsday mi herkesi yenecek. Odin supermandende guclu ne hulku. Hulk thordan guclu sentry hulkla basa bas gibi. Hulk silver surferi yendi. Thorda yendi sentry kapissa yenemez. Thor sentryi yi oldurdu ama odin gucuyle tabi. Hulk berabere kaldi ama biraz agir basti zaferde. Öyle yani hulk degil ki doomsday onune geleni yensin

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Hulk doomsday mi herkesi yenecek. Odin supermandende guclu ne hulku. Hulk thordan guclu sentry hulkla basa bas gibi. Hulk silver surferi yendi. Thorda yendi sentry kapissa yenemez. Thor sentryi yi oldurdu ama odin gucuyle tabi. Hulk berabere kaldi ama biraz agir basti zaferde. Öyle yani hulk degil ki doomsday onune geleni yensin

Basini ve sonunu anlamadim yazinizin. Ayrica sentry tam gucunde degildi hulk la kapisirken

• Yeniden yazayim. Hulk doomsday gibi olume karsi gelen biri degil ki herkesi yenebilsin. Hulkun gucu belli. Thoru yenebilir belki sentry. Odini yenemez. Odini superman bile yenemez ki hulk kim. Urazs sey yazmisti hulk sentrynin dovusu sirasinda inanilmaz bir direnc gösterdi ve sentryiyi void halinden cikardi. Bir nevi beraberlik bir nevi zafer demisti hulk icin

• Beya ray bill yaptı

Edit:Galactus tok değildi herhâlde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 9 Ağustos 2013; 23:48:59 >
  • quote:

Yeniden yazayim. Hulk doomsday gibi olume karsi gelen biri degil ki herkesi yenebilsin. Hulkun gucu belli. Thoru yenebilir belki sentry. Odini yenemez. Odini superman bile yenemez ki hulk kim. Urazs sey yazmisti hulk sentrynin dovusu sirasinda inanilmaz bir direnc gösterdi ve sentryiyi void halinden cikardi. Bir nevi beraberlik bir nevi zafer demisti hulk icin

Ondan sonra sentry thor dan güçlü derler.

• quote:

Yeniden yazayim. Hulk doomsday gibi olume karsi gelen biri degil ki herkesi yenebilsin. Hulkun gucu belli. Thoru yenebilir belki sentry. Odini yenemez. Odini superman bile yenemez ki hulk kim. Urazs sey yazmisti hulk sentrynin dovusu sirasinda inanilmaz bir direnc gösterdi ve sentryiyi void halinden cikardi. Bir nevi beraberlik bir nevi zafer demisti hulk icin

Yok oyle dememisti. Alintiliyorum.

Edit: Void degil, o ruh halindendemis (cr dede bakilirsa normal sentry). Yani kotu ruh haline geciste olup tam olamadan kazaniyo sentry i supheye dusurerek. Ama tam void olsaydi urazs hocamizin dedigi gibi olurdu.

""" World War Hulk ta dikkat edin onu yenebilecek iki karakter vardı tüm seride. Ghost Rider onu öldürebilirdi ama ruhu masum olduğu için Zarathos meleği bundan vazgeçti. Thor da bu seri devam ederken ortalarda yoktu. 

Gelelim Sentry ye. Sentry inanılmaz güçlü bir karakter evet. Ama willpower' ı yani iradesi çok zayıf. Gücünden hiç emin değil. 2 metre boyu olup da smaç basamayacağını düşünen biri gibi. Void haline girdiğinde tam gaz moduna giriyor ki zaten o haliyle ARES' i ortadan CART diye ikiye yardı adam. 

Sentry bir bakıma Superman denemesidir zaten Marvel bunu kabul eder. Ama Sentry hiç bir zaman Superman kadar büyük güç ve dayanıklılık sahnelerinde oynamadı. Yani bir potansiyel var ortada ama nedir ne değildir belli değil pek. 

Sentry nin yaptığı her şeyi çok rahat ( ARES' i yarmak, Asgard' ı saniyeler içinde paramparça etmek gibi ) Superman de yapar diyebiliriz ama aynısını SENTRY için diyemeyiz. Çünkü o kadar büyük işler yaparken çizilmedi Sentry. 

ÇR tartışmalarında üslup budur zaten. Yaptıklarına göre değerlendirilir genelde. Ama şu var : Sentry de bir bakıma güç olarak sınırsız potansiyele sahip gibi gözükür. Ama bunu sabit bir şekilde kullanamıyor. Void oldu mu kafayı yiyor zaten. 

HULK orada kazandı ama nasıl? 

Willpower ile. 

Kararlılık ile, azim ile, inançla Sentry yi kendinden şüpheye düşürdü, zaten özünde iyi olan Sentry normal ruh haline girdiği için sonradan Hulk' a teşekkür etti. 

Sentry eğer içinde zerre iyilik barındırmayan bir kötü olsaydı, ruhsal sorunları olan bir şizofren olmasaydı ve Hulk' u öldürme kararlılığı sürekli olsaydı, yani Sentry her zaman Void olan bir karakter olsaydı o kavgada bir süre sonra Hulk' u öldürürdü. 

Hulk Sentry ye inanılmaz bir dirençle direndi ve bir süre sonra Sentry Void ruh halinden çıktı, olay budur. Bir bakıma zafer, bir bakıma berabere kalma yani. 

Neden Thor yoktu düşünün o seride? 

Çünkü eğer Thor kesin olarak Hulk' u durdurmak gerektiğine inansaydı, yani Hulk' u anlamayıp kendi yapacağına inancı tam olsaydı ve tüm iradesiyle Sentry yerine Thor saldırsaydı World War Hulk' a... Hulk' u kimse alamazdı elinden. 

Bunu bilen ve Thor' un irade gücünü, kendine inancını göz önüne alan MArvel da WWH serisi için son çarpışmaya Thor' u koymadı zaten. 

Thor Hulk' u WWH bile olsa durdurur çünkü buna ölümüne inanırsa. 

Sentry gibi kafası karışmaz. """

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Ağustos 2013; 0:08:45 >

• quote:

quote:

Ondan sonra sentry thor dan güçlü derler.

Yukarida paylastim. Sentry normalde daha guclu

• quote:

Hulk vs silver surfer:Ss

Hulk vs void sentry:Sentry

Hulk vs Flash:Flash

Hulk vs Captain marvel:cm

Hulk vs black adam:Black adam

Hulk vs superman:Superman

Hulk vs wonder woman:Ww

Hulk vs hal jordan:Hal

Hulk vs beta ray bill:Bill

Hulk vs Batman:Batman (hazırlıklı)

Hulk vs thor:Thor

Hulk vs doomsday:dd

Hulk vs mangog:mangog

Daha yazayım mı?

Kimse bana hulk bunlardan birini bile alır demesin

Ayrıca düşündüm de batman hazırlıksız da yener.

Dur lan şunlarıda ekleyeyim

Batman in anasını ağlatan adamlar,ikisinide severim.

Hulk vs Joker:Joker

Hulk vs Bane:Bane

Hulk vs silver surfer:Ss planet hulkta Hulk almisti ama ss alir

Hulk vs void sentry:Sentry %51 alir

Hulk vs Captain marvel: hulk

Hulk vs black adam:Black adam t

Hulk vs beta ray bill: hulk

Hulk vs Batman:hulk

Hulk vs thor:hulk

Hulk vs mangog: ikiside olabilir mangogu bilmiyorum. Bu arada biraz olgun saniyordum seni. Ne bu thoru herkesi yener hale getirmisin. Ustune neredeyse hulku spidermane dovdurtcen. Klasik thor yener hulku sentryiyi falan ama simdi ki biraz zor. Bir hulku kucumsemeler falan. Ceki duzen ver dostum yoksa baklavalar mi carpti ne var :D

• quote:

quote:

Hulk vs silver surfer:Ss

Hulk vs void sentry:Sentry

Hulk vs Captain marvel:cm

Hulk vs black adam:Black adam

Hulk vs beta ray bill:Bill

Hulk vs Batman:Batman (hazırlıklı)

Hulk vs thor:Thor

Hulk vs mangog:mangog

Daha yazayım mı?

Kimse bana hulk bunlardan birini bile alır demesin

Ayrıca düşündüm de batman hazırlıksız da yener.

Dur lan şunlarıda ekleyeyim

Batman in anasını ağlatan adamlar,ikisinide severim.

Hulk vs Joker:Joker

Hulk vs Bane:Bane

Hulk vs silver surfer:Ss planet hulkta Hulk almisti ama ss alir

Hulk vs void sentry:Sentry %51 alir

Hulk vs Captain marvel: hulk

Hulk vs black adam:Black adam t

Hulk vs beta ray bill: hulk

Hulk vs Batman:hulk

Hulk vs thor:hulk

Hulk vs mangog: ikiside olabilir mangogu bilmiyorum. Bu arada biraz olgun saniyordum seni. Ne bu thoru herkesi yener hale getirmisin. Ustune neredeyse hulku spidermane dovdurtcen. Klasik thor yener hulku sentryiyi falan ama simdi ki biraz zor. Bir hulku kucumsemeler falan. Ceki duzen ver dostum yoksa baklavalar mi carpti ne var :D

Void Sentry her turlu alir. %51 i yok bu isin.

Captain marvel de alir. Adam yunan tanrilarinin gucune sahip. (zeus gibi ki bu sahsiyetin odine yakin bir gucu var)

Beta ray bill den rmin degilim fakat BATMAN İN PLANLAMA İLE ALAMAYACAGİ KİSİ YOKTUR. Bir crde aliyodu zaten hulku.

Bunuda yukarda acikladim Thor alir.

Silver Surfer meselesine bakicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Ağustos 2013; 0:12:05 >

• Ben doğruları söylüyorum,olgunluğumu da kaybetmedim hiçbir zaman.Hiç bir şeyi sallamam,başarılarına göre o yener bu yener derim.

Supermanin thor u,thor un superman i yeneceğini gayet rahat söylerim.Black adam ın ikisinide yeneceğini,şimdiki ss in ikisinide yeneceğini ,şimdiki superman in thor u rahat alacağını,durumu göre (moral,ortam,versiyon) thor un yeneceğini söyleyebilirim.Olgunluğuma laf edemezsin.He dersin çok abartıyorsun anlarım.Ama bu saygın olmadığını gösterir

Mahmut sana gelirsek thor her zaman önde sentry den.

Void vs thor:sentry yüksek ihtimalle

Void.vs warrior madness thor:thor
    fakat kolay olmaz.

Edit:Hulk ı cidden çok severdim.Ama fanboylar soğutturdu biraz.

Ayrıca beta ray bill öldürmüştü galactus u.Hafife alınacak rakip değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 10 Ağustos 2013; 1:45:56 >

• Konuyu baştan sona tekrardan okudum da ulan çelişen çok fazla şey var, zaten cevap vermeye çalışsan olmuyor. Neyse Hulk Smashes...

• Espri yapılacaksa yerinde yapılmalı
    Dediğin söz hafife alınacak değil ama art niyetin olmadığını düşünüyorum.

Ben milletin fanboy derecesinde sevgisine kızıyorum.Ulan konuya koyuyorum thor un başarısını,bak hocam ne yapmış etmiş ne kadar güçlü diyorum.Diyor ki thor yaptıysa superman hayli hayli yapar.

Hep böyle düşünelim o zaman

Thor toaa yı yense 'thor yaptıysa superman yapar' diyecekler.

Bu kadarda olmaz.O yüzden en güçlü süper kahraman konusunda thor un başarısını,resmini eklemekten vazgeçtim.Elimde daha bir sürü vardı oysaki.

Yahu konu thor ss falan filan değil zaten.Milletin amansızca,inatlı şekilde savunması.Birde bunları yazdığım için suçlu oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 10 Ağustos 2013; 1:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

Konuyu baştan sona tekrardan okudum da ulan çelişen çok fazla şey var, zaten cevap vermeye çalışsan olmuyor. Neyse Hulk Smashes...

Hulk vs Toaa

Hangisi?

• quote:

quote:

Konuyu baştan sona tekrardan okudum da ulan çelişen çok fazla şey var, zaten cevap vermeye çalışsan olmuyor. Neyse Hulk Smashes...

Hulk vs Toaa

Hangisi?

Kışkırtıyosunuz bak sonra fanboy oluyoruz

Tabi ki Hulk asdfadaaadsadqeawqw

O ayrı bir lig, kategori, saçma bence kıyaslamak. Ama Hulk sinirlense kesin al..... tamam tamam gidiyorum

• quote:

quote:

quote:

Hulk vs Toaa

Hangisi?

Kışkırtıyosunuz bak sonra fanboy oluyoruz

Tabi ki Hulk asdfadaaadsadqeawqw

O ayrı bir lig, kategori, saçma bence kıyaslamak. Ama Hulk sinirlense kesin al..... tamam tamam gidiyorum

Kokrtum ha diyecen diye

• Wolverine

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.