Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
51.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Korsan

Yukarıdaki resimde superman aya uçurulmuş peki bunun devamı yok mu öldü mü yani orda? Biliyorsun superman uzaydaki radyasyondan ve oksijensizlikten dolayı ölmez.

hayır ölmedi bayıldı.
  • Arkadaşlar pek uzar bu konu :) Bende cizgi romanda batman okuyorum supermanin sadece 1 tane okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yenildi diyemeyiz öyleyse

arkadaşım yenilmesi için illa ölmesi mi gerekiyor? ona bakacak olursan supermanin hulku yendiği 1996 da çıkan çizgi romandada superman hulku öldürmedi.zaten karakter karşılaşmalarında iki taraftan biri ölürse ölen karakterin hikayesi biter.filmlerde bile versuslarda ölen olmuyor.yani yenmesi için illa öldürmesine gerek yok.
  • quote:

Dediğim gibi net bilgim yok hulk vs superman filmi çıkana kadar kesin birşey söyleyemem.

ikisi ayrı şirketlerin süper kahramanları olduğu için ikisinin karşılaştığı film çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Kendisi insanlara zarar vermek istemiyor bi nevi kendisi insana dönüşmek istiyor zaten atılan yumruk bunu sağladı diyebiliriz

@hhornek hulk supermane yenilir ama söylenildiği gibi basit bir şekilde değil baya mücadele ettikten sonra

yanlış hatırlamıyorsam hulk 2009 da çıkan bir çizgi romanda supermani yenmişti.
     Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.

Bu çizgi romana bakarak hiç bir kanıya varamayız çünkü bir resmiyeti yok..

Supermanin kendi ana evrenindeki, hulk ında kendi ana evrenindeki featlerine bakarak ikisini karşılaştırabiliriz. Bu durumda superman daha önde zaten.

• Hulk adamdır yenilmezdir

Bana gore superman kadar uyduruk sacma sapan karakter ayrimi yada genel olarak kendine has bir kisisel ozelligi olmayan (misal wolverine sinirli deadpool deli hulk ultra sinirli vs) yazar nereye cekerse oraya giden 2.bir bu kadar dandik karakter yoktur dunyada varsa yazın

Böyle uyduruk bir adamla Hulk reyizi degil dovusturmek yan yana bile yazmamak lazim tiksiniyorum kendisinden

Venom ve Hulk cizgifilmlerde inanilmaz iyilerdi (fox kidsci efsane tayfaya selam olsun) bunlari filmlerde hic iyi yapamadilar berbat ettiler bu durum beni cok üzüyor

Ben en sevmedigim karakter captain amerika saniyordum meger supermanmis suan anladim ondan 1 tik daha fazla gicik kapiyorum adam baştan aşağı saçmalık ve basitlik

Şahsi fikirlerim daha doğrusu duygularımdır supermane degil ama sevenlerine saygım sonsuz

• Sword Master kullanıcısına yanıt
    Filmlere göre değilde çr ye göre yorum yapmak daha iyidir

Oncelikle ikisinide farklı dönemlerde veya farklı formları farklı güç ve özellikleri vardır

Hulk un

Classic hulk

WB hulk

Wwh hulk

W hulk

Savage hulk

Nul hulk

Post classic hulk

ANAD hulk

Tarzı formları varken supeeman in

Pre crisis superman

Pre crisis superman with superman Sword

Post crisis superman

Superman one million (non cannon )

Cosmic armor superman

News 52 superman

Rebirth superman

Kısmet superman

Tarzı formları var

Her formun tüm güçlerini bilmiyorum ama bildiklerim

Classic hulk (multi solar system Buster -Galaxy buster )

Nul hulk (planet Buster üstü )

Wwh hulk (planet Buster )

WB hulk (planet Buster )

W hulk (planet Buster )

Pre crisis superman (multi galaxy buster )

Pre crisis superman with superman Sword (universe buster )

Post crisis superman (star Buster )

Cosmic armor superman (multiverse Buster )

News 52 superman (planet Buster )

Rebirth superman (planet Buster )

Genel olarak bakarsak supeeman bazı daha güçlüdür

Hulk un sadece classic hulk versiyonu news 52 ve rebirth superman i birde post classic superman i yenebilir

AMA Cosmic armor SUPERMAN

Pre crisis superman with superman Sword

Pre crisis superman

Bunların hepsi tüm hulk veriyonlarini aynı anda alır post crisis superman de classic hulk hariç hepsini alir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

quote:

Kendisi insanlara zarar vermek istemiyor bi nevi kendisi insana dönüşmek istiyor zaten atılan yumruk bunu sağladı diyebiliriz

@hhornek hulk supermane yenilir ama söylenildiği gibi basit bir şekilde değil baya mücadele ettikten sonra

yanlış hatırlamıyorsam hulk 2009 da çıkan bir çizgi romanda supermani yenmişti.

Bu çizgi romana bakarak hiç bir kanıya varamayız çünkü bir resmiyeti yok..

Supermanin kendi ana evrenindeki, hulk ında kendi ana evrenindeki featlerine bakarak ikisini karşılaştırabiliriz. Bu durumda superman daha önde zaten.

iyide hulkla superman arasında çok büyük bir güç farkı yok ki.ikisininde güçleri hemen hemen aynı.

• Juzey kore bi atıl bombbaaı atat mafeder urayı

• Arkadaşlar bir de şunu belirteyim kavganın doğasının temelinde kaos vardır yani ne ne zaman ne olacak ne nerden gelecek hiç belli olmaz misal benle undertaker kavga ediyoruz normalde onun yenmesi gerekir bir ringte maç yapıyor olsak

ama biz spor yapmiyoruz kavga ediyoruz o sirada benim elime gelen ufak bir çekici undertakerın ağzına monte etmemle kavgayı ben kazanmış olurum

Superman benim icin yok hukmunde degere sahip bir sey olmasina karsin diyelim kavga ettiler hulkla aynen yukarda yazdigim gibi bir olay sayesinde herhangi biri kazanabilir

Not=smack down gercek degil diyenler gelmeden yazayim hulkla supermani dovusturuyoruz abi :D

Smack downin gercek olmamasi zaten bence daha iyi insanlarin para icin birbirini dovdugu ve digerlerinin de bunu izledigi boks gibi sporlar vahşet değil de nedir Allah aşkına. Neyse bu baska bir konu

• İlla hulk yenecek hee yapın çabuk anti hulk panzehiri. Uranyumu bol olsun

• Hulk ile sentry nin gücü eşit ve hulka rakip olsun diye yaratıldı . Bu nedenle ikisi arasındaki dövüş genelde berabere bitiyor . Yoksa hulktan çok daha güçlü karakterler var marvel evreninde .

• Bu konular nedir boyle. Cocuk konulari

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Hulk ile sentry nin gücü eşit ve hulka rakip olsun diye yaratıldı . Bu nedenle ikisi arasındaki dövüş genelde berabere bitiyor . Yoksa hulktan çok daha güçlü karakterler var marvel evreninde .

hangi karakterler hulktan daha güçlü?
  • quote:

quote:

Hulk ile sentry nin gücü eşit ve hulka rakip olsun diye yaratıldı . Bu nedenle ikisi arasındaki dövüş genelde berabere bitiyor . Yoksa hulktan çok daha güçlü karakterler var marvel evreninde .

En basitinden odin

• quote:

quote:

quote:

En basitinden odin

dostum hulk vs thorda hulk asgardı yağmalayıp odin hariç bütün tanrıları yendi.thoru öldürüyordu.biliyorsun ki İskandinavya mitolojisindeki en güçlü tanrı thordur.en son odin uykudaykene odinide öldürücekti.ama yeraltına ışınlandı.odin uykuda olmasaydı odini yenermiydi hep soru işareti olarak kalıcak.ama gerçek olan şu ki asgardı yakıp yıkan bir canavar sadece odini nasıl yenemesin?

• quote:

Sentry WWH formuyla eşit normal halinden güçlü..

quote:

Odine gerek yok thor yeterli hatta fazla bile hulk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 17 Ocak 2017; 20:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

Sentry WWH formuyla eşit normal halinden güçlü..

quote:

Odine gerek yok thor yeterli hatta fazla bile hulk için

hulk vs thor da hulk thoru yendi ya.hatta öldürüyordu.izlemedin mi?

• Edward yerden yere vurur onu hulk neymiş.

• Harry Potter Hulk'u yener. Konu kilit üye ban.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.