Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
52.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kadillat

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.

Resim düzgün çıkmamış Sorry

Alıntıları Göster
    Kahraman mı diyorsun? CA Superman Rune King Thor, Phoenix Force, İG Thanos, Imperiex vs vs. gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Kahraman mı diyorsun? CA Superman Rune King Thor, Phoenix Force, İG Thanos, Imperiex vs vs. gidiyor.

Onlar çok üst düzey güçler bence o kadarına gerek yok Thanos ig'siz de hulk'u parçalar yani

Gerçi Thanos'u sevmem keşke hulk parçalasada olmuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 5 Haziran 2016; 23:10:12 >
  • Ercan geri donmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi misin ? Saydıkların nedir ? Hulk WBH falan dedim diyemi bu kadar üst formlarınj sıraladın karakterlerin

Hulk o forma kendisi geliyor.

CA Superman Monitor ırkının bir eseri Superman ile Ultraman karışımıdır salla onu.

Rune King Thor desem Rünlerin gücü ve Odinforceye sahip Asgardda Tanrıların Tanrısından bile üstün oluyor.Hatta hakkında Evren yarattı dedikoduları var.

Phoenix Force desek Kozmik enerj

Thanos IG olmadanda yeterince üst klasmanda HOTU da verebilirdin.

Hulk Thanos ile birebir kapışmış birisi (Yener demiyorum bak)
    Cesareti ile Pre Retcon Beyondere daldı adam.
    altında kaldı Beyonder.

O kadar kesit attım savunmak yerine ercan diyorsun

Tamam Hulku biraz abartıyorum kabul oda çok sevdiğim ve bu forumda çok ezildiği için.
    Adam Uzay Zaman bariyerini tek yumruk ile kırdı.Ayrılan gezegeni fiziksel gücü ile bir tuttu.
    Herkülü kapışmalarının çoğunda yendi ki Jugger ve Herkülün bulunduğu 5 6 kişilik takım yendi.Tek adımı ile Sünyada deprem yarattı Superman çakması olarak nitelendirilen Shi ar imparatoru Gladiatoru yendi.

Forumda Human Torch alır diyen gördüm bee

• quote:

Ciddi misin ? Saydıkların nedir ? Hulk WBH falan dedim diyemi bu kadar üst formlarınj sıraladın karakterlerin

Hulk o forma kendisi geliyor.

CA Superman Monitor ırkının bir eseri Superman ile Ultraman karışımıdır salla onu.

Rune King Thor desem Rünlerin gücü ve Odinforceye sahip Asgardda Tanrıların Tanrısından bile üstün oluyor.Hatta hakkında Evren yarattı dedikoduları var.

Phoenix Force desek Kozmik enerj

Thanos IG olmadanda yeterince üst klasmanda HOTU da verebilirdin.

Hulk Thanos ile birebir kapışmış birisi (Yener demiyorum bak)
    Cesareti ile Pre Retcon Beyondere daldı adam.
    altında kaldı Beyonder.

O kadar kesit attım savunmak yerine ercan diyorsun

Tamam Hulku biraz abartıyorum kabul oda çok sevdiğim ve bu forumda çok ezildiği için.
    Adam Uzay Zaman bariyerini tek yumruk ile kırdı.Ayrılan gezegeni fiziksel gücü ile bir tuttu.
    Herkülü kapışmalarının çoğunda yendi ki Jugger ve Herkülün bulunduğu 5 6 kişilik takım yendi.Tek adımı ile Sünyada deprem yarattı Superman çakması olarak nitelendirilen Shi ar imparatoru Gladiatoru yendi.

Forumda Human Torch alır diyen gördüm bee
    Kendisinin o forma gelip gelmemesi önemli mi? Yazar hangi halini isterse öyle yazıp çizmiyor mu? Bir tarafın en güçlü halini alıp diğer tarafın normal halini alırsan sonrada Hulk herkesi yener dersen tabi yener karşısında normal birisi öbür tarafta çok daha güçlü birisi. Hadi bunları geçtim en basit örnek Flash bile Infinity Mass Punch ile neler yapıyor faz halinde zarar görmüyor Flash Hulk'u zorlar hatta New 52 öncesi Wally'nin alacağını bile düşünüyorum. Hadi bu karakterleri geçtim CA Superman değilde SPOM versiyonunu alalım yine yener WBH Hulk'u.

• Kadillat K kullanıcısına yanıt
    Attığın karelerin bir çoğu çok eski.
    Resmi devamlılıkta dikkate almak için güncelde de benzerini yapmış olması lazım.

Yine de Now ve All new different serileri öncesi dediğin gibi en güçlü hulk, kişisel gücü ile, wbh dir.
    O haliyle bir gezegeni yok edecek kadar güçlü olduğunu göstermiştir.
    Ama o kadar.
    Onu Thor da (now öncesi) yapıyor, Superman de (post crisis), Silver Surfer da (annihilation öncesi veya sonrası).
    Ondan da önemli Feat leri bunların..

Hulk güçlüdür ama bu adamların sevileri bambaşka.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Resmi devamlılıkta dikkate almak için güncelde de benzerini yapmış olması lazım.

Yine de Now ve All new different serileri öncesi dediğin gibi en güçlü hulk, kişisel gücü ile, wbh dir.
    Ama o kadar.
    Onu Thor da (now öncesi) yapıyor, Superman de (post crisis), Silver Surfer da (annihilation öncesi veya sonrası).

Katılıyorum o üçüde hulk'tan güçlü karakterler

Bir de WWH Sentry ile karşılaşmasında neden direk WBH formuna ulaşamıyorda insan haline dönüşüyor ve Sentry neden Void e dönüşmüyor zarar vermek istemediği içinmi çok zayıf düştüğü içinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Ama o kadar.

Katılıyorum o üçüde hulk'tan güçlü karakterler

Bir de WWH Sentry ile karşılaşmasında neden direk WBH formuna ulaşamıyorda insan haline dönüşüyor ve Sentry neden Void e dönüşmüyor zarar vermek istemediği içinmi çok zayıf düştüğü içinmi

WBH olayı normal bir sinirlenmeye bağlı olarak gelişecek bir durum değil, anladığım kadarıyla, duygusal olarak tamamen yıkılan birinin nefret siniri.
    WWH de arkadaşının öldüğünü görünce o hale geliyordu okuduysan.
    Benzeri WBH serisinde de oluyordu yanılmıyorsam.

O yüzden o seviyeye isteğe bağlı olarak çıktığını düşünmüyorum

Sentry savaş uzadıkça Void tarafının ortaya çıkacağını anlıyor. Void tamamen kötü bir benlik. Ortaya çıkarsa orada adam bırakmazdı Zaten Hulk a da zarar vermek istemiyor.
    O yüzden fiziksel olarak savaşa giriyor onunla, ikisinin de bedeni birbirlerine attıkları yumrukların şok etkisiyle yok olup insan formlarını bırakıyor geride.
    Sentry nin teşekkür etmesinden de anlıyoruz sentry tarafından ters giden bir şeylerin olduğunu.

• Bu kadar yıl tartışmışsınız ama Batman zekası ve planlarıyla hulk gibi düşük zekalı bir yaşam formunu zorlanmadan yenecektir. Konu kilitlenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: relling

Bu kadar yıl tartışmışsınız ama Batman zekası ve planlarıyla hulk gibi düşük zekalı bir yaşam formunu zorlanmadan yenecektir. Konu kilitlenebilir.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReXXon -- 6 Haziran 2016; 13:13:00 >
  • Lan o kadar şey yazdım niye sildin hepsini

• Kendi hesabına geçip yazsana

• quote:

Orijinalden alıntı: ReXXon

Kendi hesabına geçip yazsana
    Konu popüler de olunca bir bakayım dedim ama bende şuraya bir görsel atıp kaçayım bari.

[image] Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.
    [/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Konu popüler de olunca bir bakayım dedim ama bende şuraya bir görsel atıp kaçayım bari.

[/image]

Doğru bir görsel

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

[/image]

Doğru bir görsel

Alıntıları Göster
    Marvel'in devamlılığı NOW dahil baya uzun ANAD ise daha çok yeni.

NOW sıfırlama değil bazı şeyler iptal edildi sadece.

O hali ile bir adımı Dünyada şiddetli bir deprem oluşturmaktadır tam gücü neler neler yapar.

Hulk o adamlara ayak uydurabilir (Yener demiyorum bak)

WBH olayı Hulk'un dostlarına falan çok kızmasından o büyük öfkeden kaynaklı orda Hulk kendini tuttu ve beni öldürün diye bağırdı bu olmasa Dünya'yı belkide daha fazlasını yok edecekti.

Hulk'a zarar vermek istemiyor ne ? Şuana kadar hep seni sakinleştirmeye çalıştım diyor şimdi durum değişti güle güle diyor resmen öldürmek istiyor.

Zaten onun öncesinde Void'i yendi Sentry bunu Reed kendisi söylüyor.

Reed en güçlü hero Sentry demişti bununla savunmayın seride 2.en güçlü olarak Blackbolt gösterilmişti ama Hulk onu harcadı.

İkiside insan oluyor ama Hulk birkaç saniye sonra daha güçlü bir şekilde geri dönüyor Sentry ise mal gibi kalıyor baygın baygın.

Hulk'u o kadar ezmeyin

Nightmare dimension'u kırdı

Büyük bir cesaretler PreRetcon Beyonder'i ezdi

Hyperion'a tek attı.

Watcher'i dövdü

Grandmaster'e daldı

Silver Surfer'e de

Thor'u çekici ile dövdü

SS ve Namor Hulk'u tutamadı.

Aynı seri sonunda Red Hulk'u ölümüne dövdü.

Crossover'da Batman aldı Hulk'u ama saçma bir Crossover'dı Hulk nelere dayanı o gaz veya Batman'in tekmesi mi bu kadar etkiledi

VB şeyler yaptı Hulk başkan zayıf görmeyin bu kadar.

• Kadillat K kullanıcısına yanıt
    "Hulk o adamlara ayak uydurabilir (Yener demiyorum bak) "

Uzatmanın bir anlamı yok öyleyse

• Zagor alayini sopalar bunlarin

• Hulk'un da o klasmana yakın belkide o klasmanda olduğu bir gerçek benim için.

Önyargılı davranmayın derim ilk başta sallıyorsun diyordunuz desiğim her şeyi kanıtlar ile attım.

• quote:

Hulk'un da o klasmana yakın belkide o klasmanda olduğu bir gerçek benim için.

Önyargılı davranmayın derim ilk başta sallıyorsun diyordunuz desiğim her şeyi kanıtlar ile attım.
    Konu 1000 yıllık ama;

Şöyle bi ablamızda var, içinde phoenix force var. Her karşılaştırma konusunda unutuyolar Jean Grey'i

O kadar güçlü karakter varken, Hulk herkesi tokatlar demek bi ilginç yani

• Yani konu eski ama çok saçma yani hiç bilmediğinizden mi böyle konular açıyorsunuz anlamadım ki, Hulk gibi bir karakteri nasıl olurda hiç kimse yenemez, en basit hali ile söylemek gerekir ise Superman Prime. World Breaker Hulk, Prime karşısında kılını dahi kıpırdatamaz. Onun haricinde Marvelden basit örnekler verecek olursak; Thor.
    Thor, Odin Force varken bile Hulk'un zorlarken Rune King Thor göz kirpmasi ile WBH'yi yerle bir edebilir.(Evren yaratıp yok ettiğine dair söylentiler var o derece güçlü)
    Bir başka seçeneğimiz ise Sentry.WWH'yi bilr Sentry haki ile aldıysa Void ile birleşir ise siz düşünün artık.
    Kısaca bence saçma bir başlık olmuş, iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.