Bildirim
Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (68. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58x
Kahraman mı diyorsun? CA Superman Rune King Thor, Phoenix Force, İG Thanos, Imperiex vs vs. gidiyor.
Onlar çok üst düzey güçler bence o kadarına gerek yokThanos ig'siz de hulk'u parçalar yani
Gerçi Thanos'u sevmem keşke hulk parçalasada olmuyor işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 5 Haziran 2016; 23:10:12 > -
Ercan geri donmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi misin ? Saydıkların nedir ? Hulk WBH falan dedim diyemi bu kadar üst formlarınj sıraladın karakterlerin
Hulk o forma kendisi geliyor.
CA Superman Monitor ırkının bir eseri Superman ile Ultraman karışımıdır salla onu.
Rune King Thor desem Rünlerin gücü ve Odinforceye sahip Asgardda Tanrıların Tanrısından bile üstün oluyor.Hatta hakkında Evren yarattı dedikoduları var.
Phoenix Force desek Kozmik enerj
Thanos IG olmadanda yeterince üst klasmanda HOTU da verebilirdin.
Hulk Thanos ile birebir kapışmış birisi (Yener demiyorum bak)
Cesareti ile Pre Retcon Beyondere daldı adam.
altında kaldı Beyonder.
O kadar kesit attım savunmak yerine ercan diyorsun
Tamam Hulku biraz abartıyorum kabul oda çok sevdiğim ve bu forumda çok ezildiği için.
Adam Uzay Zaman bariyerini tek yumruk ile kırdı.Ayrılan gezegeni fiziksel gücü ile bir tuttu.
Herkülü kapışmalarının çoğunda yendi ki Jugger ve Herkülün bulunduğu 5 6 kişilik takım yendi.Tek adımı ile Sünyada deprem yarattı Superman çakması olarak nitelendirilen Shi ar imparatoru Gladiatoru yendi.
Forumda Human Torch alır diyen gördüm bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendisinin o forma gelip gelmemesi önemli mi? Yazar hangi halini isterse öyle yazıp çizmiyor mu? Bir tarafın en güçlü halini alıp diğer tarafın normal halini alırsan sonrada Hulk herkesi yener dersen tabi yener karşısında normal birisi öbür tarafta çok daha güçlü birisi. Hadi bunları geçtim en basit örnek Flash bile Infinity Mass Punch ile neler yapıyor faz halinde zarar görmüyor Flash Hulk'u zorlar hatta New 52 öncesi Wally'nin alacağını bile düşünüyorum. Hadi bu karakterleri geçtim CA Superman değilde SPOM versiyonunu alalım yine yener WBH Hulk'u.quote:
Orijinalden alıntı: Kadillat
Ciddi misin ? Saydıkların nedir ? Hulk WBH falan dedim diyemi bu kadar üst formlarınj sıraladın karakterlerin
Hulk o forma kendisi geliyor.
CA Superman Monitor ırkının bir eseri Superman ile Ultraman karışımıdır salla onu.
Rune King Thor desem Rünlerin gücü ve Odinforceye sahip Asgardda Tanrıların Tanrısından bile üstün oluyor.Hatta hakkında Evren yarattı dedikoduları var.
Phoenix Force desek Kozmik enerj
Thanos IG olmadanda yeterince üst klasmanda HOTU da verebilirdin.
Hulk Thanos ile birebir kapışmış birisi (Yener demiyorum bak)
Cesareti ile Pre Retcon Beyondere daldı adam.
altında kaldı Beyonder.
O kadar kesit attım savunmak yerine ercan diyorsun
Tamam Hulku biraz abartıyorum kabul oda çok sevdiğim ve bu forumda çok ezildiği için.
Adam Uzay Zaman bariyerini tek yumruk ile kırdı.Ayrılan gezegeni fiziksel gücü ile bir tuttu.
Herkülü kapışmalarının çoğunda yendi ki Jugger ve Herkülün bulunduğu 5 6 kişilik takım yendi.Tek adımı ile Sünyada deprem yarattı Superman çakması olarak nitelendirilen Shi ar imparatoru Gladiatoru yendi.
Forumda Human Torch alır diyen gördüm bee
-
Attığın karelerin bir çoğu çok eski.
Resmi devamlılıkta dikkate almak için güncelde de benzerini yapmış olması lazım.
Yine de Now ve All new different serileri öncesi dediğin gibi en güçlü hulk, kişisel gücü ile, wbh dir.
O haliyle bir gezegeni yok edecek kadar güçlü olduğunu göstermiştir.
Ama o kadar.
Onu Thor da (now öncesi) yapıyor, Superman de (post crisis), Silver Surfer da (annihilation öncesi veya sonrası).
Ondan da önemli Feat leri bunların..
Hulk güçlüdür ama bu adamların sevileri bambaşka.
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
Resmi devamlılıkta dikkate almak için güncelde de benzerini yapmış olması lazım.
Yine de Now ve All new different serileri öncesi dediğin gibi en güçlü hulk, kişisel gücü ile, wbh dir.
Ama o kadar.
Onu Thor da (now öncesi) yapıyor, Superman de (post crisis), Silver Surfer da (annihilation öncesi veya sonrası).
Katılıyorum o üçüde hulk'tan güçlü karakterler
Bir de WWH Sentry ile karşılaşmasında neden direk WBH formuna ulaşamıyorda insan haline dönüşüyor ve Sentry neden Void e dönüşmüyor zarar vermek istemediği içinmi çok zayıf düştüğü içinmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
Ama o kadar.
Katılıyorum o üçüde hulk'tan güçlü karakterler
Bir de WWH Sentry ile karşılaşmasında neden direk WBH formuna ulaşamıyorda insan haline dönüşüyor ve Sentry neden Void e dönüşmüyor zarar vermek istemediği içinmi çok zayıf düştüğü içinmi
WBH olayı normal bir sinirlenmeye bağlı olarak gelişecek bir durum değil, anladığım kadarıyla, duygusal olarak tamamen yıkılan birinin nefret siniri.
WWH de arkadaşının öldüğünü görünce o hale geliyordu okuduysan.
Benzeri WBH serisinde de oluyordu yanılmıyorsam.
O yüzden o seviyeye isteğe bağlı olarak çıktığını düşünmüyorum
Sentry savaş uzadıkça Void tarafının ortaya çıkacağını anlıyor. Void tamamen kötü bir benlik. Ortaya çıkarsa orada adam bırakmazdıZaten Hulk a da zarar vermek istemiyor.
O yüzden fiziksel olarak savaşa giriyor onunla, ikisinin de bedeni birbirlerine attıkları yumrukların şok etkisiyle yok olup insan formlarını bırakıyor geride.
Sentry nin teşekkür etmesinden de anlıyoruz sentry tarafından ters giden bir şeylerin olduğunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kadar yıl tartışmışsınız ama Batman zekası ve planlarıyla hulk gibi düşük zekalı bir yaşam formunu zorlanmadan yenecektir. Konu kilitlenebilir.
aquote:
Orijinalden alıntı: relling
Bu kadar yıl tartışmışsınız ama Batman zekası ve planlarıyla hulk gibi düşük zekalı bir yaşam formunu zorlanmadan yenecektir. Konu kilitlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReXXon -- 6 Haziran 2016; 13:13:00 > -
Lan o kadar şey yazdım niye sildin hepsini
Kendi hesabına geçip yazsana
-
-
-
"Hulk o adamlara ayak uydurabilir (Yener demiyorum bak) "
Uzatmanın bir anlamı yok öyleyse
Zagor alayini sopalar bunlarin
Hulk'un da o klasmana yakın belkide o klasmanda olduğu bir gerçek benim için.
Önyargılı davranmayın derim ilk başta sallıyorsun diyordunuz desiğim her şeyi kanıtlar ile attım.
Konu 1000 yıllık ama;quote:
Orijinalden alıntı: Kadillat
Hulk'un da o klasmana yakın belkide o klasmanda olduğu bir gerçek benim için.
Önyargılı davranmayın derim ilk başta sallıyorsun diyordunuz desiğim her şeyi kanıtlar ile attım.
Şöyle bi ablamızda var, içinde phoenix force var. Her karşılaştırma konusunda unutuyolar Jean Grey'i
O kadar güçlü karakter varken, Hulk herkesi tokatlar demek bi ilginç yani
-
Yani konu eski ama çok saçma yani hiç bilmediğinizden mi böyle konular açıyorsunuz anlamadım ki, Hulk gibi bir karakteri nasıl olurda hiç kimse yenemez, en basit hali ile söylemek gerekir ise Superman Prime. World Breaker Hulk, Prime karşısında kılını dahi kıpırdatamaz. Onun haricinde Marvelden basit örnekler verecek olursak; Thor.
Thor, Odin Force varken bile Hulk'un zorlarken Rune King Thor göz kirpmasi ile WBH'yi yerle bir edebilir.(Evren yaratıp yok ettiğine dair söylentiler var o derece güçlü)
Bir başka seçeneğimiz ise Sentry.WWH'yi bilr Sentry haki ile aldıysa Void ile birleşir ise siz düşünün artık.
Kısaca bence saçma bir başlık olmuş, iyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X