Bildirim
hükümet gss prim borcu ödeyeni sildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Beş bin küsur silinmiş ama geçen yıldan itibaren silinip borç yazmamaya başlanmış. En başından beridir de silineceğini biliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 1 Nisan 2017; 11:38:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bilgi mi -
Ben hiç bi zaman ödemedim bi ara 2bindi silindi, yine 2bin oldu yinw silindi falan. Ödemeyin olm niye ödüyonuz. Yapacakları en saçma sistemlerden biri çoğu kişi ödemiyo zaten onlarda bunu bildiği için maksat şirin görünmek amaçlı siliyorlar sonra sildik bakın süperiz demeye getiriyorlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel bir ülkedeyiz. Ödeyen bunca insan aptal o zaman. Ödeyenlerin ödediği miktarlarında geri versinler de iyi niyeti anlayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 1 Nisan 2017; 11:51:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sistem baştan sakat adamın işi yok hala 53 tl her ay öde diyor ödemeyin ve ödettirmeyin eninde sonunda kaldıracaklar bu sistemi her seçimde zaten budanıyor :) -
Forumda 50 defa dedik ödemeyin, test yaptırmayın diye. Bu kadar salakça iş mi olur dedik. İşsiz adama borç mu yazılır dedik. Ailesinin gelirine bakarak gelir testi mi yapılır dedik. Soygun dedik. Ne koparırlarsa kârdır zihniyetindeler dedik dinletemedik.
Harf hatası yaptın galiba.
Vatandaştan yasal görünümlü para çalma yolları. Uyduruk bir sistem çıkar, herkes zorunlu ödeyecek de. Birkaç yıl sonra çoğu ödemeyince ve herkes şikayet edince sistemi kaldır. Ödeyenler üstüne bir bardak su içsin. Sen de paraları cebe indir. -
Üniden mezun olduğum sene daha dur bismillah haziran temmuz ağustos aylarına borç çıkarmışlar ula daha yeni mezun olmuşuz dk bir gol bir haziran ayına borç yazmak nedir
Ödeyen enayilere pardon kerizlere iyi olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: knaqsikoloph
Kesin bilgi mi
Kesin bilgi tv de de çıktı. -
la 53 tl yi işsiz adam neyle oduycek adama maddi destek olacağına üstüne prim istiyorlar birde anasının babasının üstünden
-
Referandum'dan sonra iki katını kitlerler merak etmeyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X