Şimdi Ara

hükümet düşer,enflasyon düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli biraz zor düşer.vallahi lgin en formda takımı olmaya başladık.son 4 hafta 8 puan aldık.inşallah kümede kalacağız.

• msn e yazdıgın yetmıyor mu dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

msn e yazdıgın yetmıyor mu dostum

çok daha fazla kişiye iletmek istedim arkadaşım.
  • Forza Körfez!
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Körfez'e 2004 yılından beridir kılım. İzmit'te okurken İstanbul'a FB-GS macı için geliyorduk. Kırkikievler'de tren beklerken İzmit'ten Adapazarı'na giden express geldi. O gün saat 12:00 da Sakarya-Kocaeli maçı varmış. Bir tren dolusu adam karşı peronda FB formalıları görünce önce ana avrat sövmeye basladılar. Sonra bir kaçı inip yerden taş alıp bize atmaya başladı. Haoligan herifler Allah'tan bizim tren de hemen gelmişti.
    Kadıköy'e varınca çocuklar gidi şendik
    Maçı da 2-1 almıştık; Rebrov 86. dakikada atmıştı ve lider olup o sezon şampiyon olmuştuk
    Hey gidi günler heeeyyy

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Körfez'e 2004 yılından beridir kılım. İzmit'te okurken İstanbul'a FB-GS macı için geliyorduk. Kırkikievler'de tren beklerken İzmit'ten Adapazarı'na giden express geldi. O gün saat 12:00 da Sakarya-Kocaeli maçı varmış. Bir tren dolusu adam karşı peronda FB formalıları görünce önce ana avrat sövmeye basladılar. Sonra bir kaçı inip yerden taş alıp bize atmaya başladı. Haoligan herifler Allah'tan bizim tren de hemen gelmişti.
    Kadıköy'e varınca çocuklar gidi şendik
    Maçı da 2-1 almıştık; Rebrov 86. dakikada atmıştı ve lider olup o sezon şampiyon olmuştuk
    Hey gidi günler heeeyyy

taş atanlardan biri bendim.

tabikide ben taş falan atmadım.abi kocaelispora niye kızıyon.hem burda okudun buranın ekmeğini yedin . ayıp değilmi beee.yazıklar olsun sana.ne çabuk unuttun umuttepe yollarını.glemeyin kardeşim sevmiyorsanız güzel şehrimize.

• ne umuttepesi leyn, biz vinsan'da okuduk. 4 yıl boyunca prefabrıkte okumak ne demek bılır mısın sen? merdiven cıkmayı unutmustum
    yagmur yagınca denız kampuse kadar gelıyordu
    asıl siz bizim ekmegımızı yedınız, mınıbuslere,ınternet cafelere, belsa plazaya, dönerci ve köftecılere verdgımız paraların haddi hesabı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oran neden artar neden düşer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne umuttepesi leyn, biz vinsan'da okuduk. 4 yıl boyunca prefabrıkte okumak ne demek bılır mısın sen? merdiven cıkmayı unutmustum
    yagmur yagınca denız kampuse kadar gelıyordu
    asıl siz bizim ekmegımızı yedınız, mınıbuslere,ınternet cafelere, belsa plazaya, dönerci ve köftecılere verdgımız paraların haddi hesabı yok

bak şimdi o prefabrik dediğin konutlarda 5 yıl yaşadık biz.hani vinsana giderken outlet center vardıya.onun arkasındaki prefabriklerde oturduk biz.deprem mağdurları olarak.

belli bir hizmet karşılığı verdiğin parayı mı konuşuyon.çıkar o zaman neydüğübelirsiz dönerimizi.lan olum ordan döner mi yenir.hadi yedin ve hala yaşıyormusun.

• olum ögrencı adam gıdıp lokantada mı yıyecek tabı kı doner yıyecek. hala yasıyorum cok sukur. bagısıklık sıstemım guclendı o donerle sayesınde
  • ben de adapazarlıyım
    gördünmü körfez adapazarlıyııııııı?
    adapazarlı yazar plakayııııııııı.

hatırladın mı recep bey
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

ben de adapazarlıyım
    gördünmü körfez adapazarlıyııııııı?
    adapazarlı yazar plakayııııııııı.

hatırladın mı recep bey

Şampiyonluk yarınlara kaldıııııı
    Gördün mü Sakarya ......lalalalanıııııııııı?

Hatırladın mı webaslan..;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.