Şimdi Ara

Hukumet Degisirse Ilaci Karsilar Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle yazdiklarim Akp'yi ovmek amacli degildir.Kendim Mhp'liyim zaten.Sadece durumu merak ediyorum ona gore hareket edecegiz.

Suanda annemin ilaci oldukca pahali Akp gelmeden once ilaci devletin karsilamasi baya zordu.Yaklasik 1-2 ay ugrasiyorduk.Akp geldikten sonra duzenli olarak karsilamaya basladi.Oldu da hukumet degisti ilaci karsilamaya devam ederler mi? Yanlis anlamayin bu konularda yasim buyuk olmadigi icin tecrubeli degilim ondan soruyorum.

Bu arada ilac:Copaxone Kullanıma Hazır Dolu Enjektör 20 mg/ml 28X1 ml enjektör/kutu 1.777,98 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shorunmuuu -- 9 Haziran 2015; 2:01:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diamondsword kullanıcısına yanıt
    Onun farkindayim hocam koalisyon olmazsa krize girecek teget mi gecer onu bilemeyecem de krize girecegi kesin.Ama su ilaci karsilamazsa cidden bittik biz baya pahali bir ilac ms ilaci.

• Valla ben gittiğimde 2 liralık dolorexi sigorta karşılıyor, 40 liralık ilacı biz ödüyorduk. AKPliler farklı hastahanelere gidiyor sanırım, sıra yok, ilaçlar bedava filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Valla ben gittiğimde 2 liralık dolorexi sigorta karşılıyor, 40 liralık ilacı biz ödüyorduk. AKPliler farklı hastahanelere gidiyor sanırım, sıra yok, ilaçlar bedava filan.

Sanırım seni kandırıyorlar yada birikmiş muayene ücretin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye karsilamasin sanki cebinden para veriyorlarda
  • LSDream kullanıcısına yanıt
    Dostum ilac pahaliysa karsiliyor zaten.Akpli falanda degilim.He he aynen akplilerinkini karsiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Valla ben gittiğimde 2 liralık dolorexi sigorta karşılıyor, 40 liralık ilacı biz ödüyorduk. AKPliler farklı hastahanelere gidiyor sanırım, sıra yok, ilaçlar bedava filan.

Sanırım seni kandırıyorlar yada birikmiş muayene ücretin var.

Haklısın, sırada önümde bekleyenler de aslında hastahaneye yerleştirilen paralel örgütün adamlarıydı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tupun bittigini nasil anlarim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen hükümeti unut
  • Bu arada durumumuz kotu degil orta Allaha sukur.Ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilamasini istiyoruz.

• Koalisyon gelirse kim olursa olsun karşılanmaz. Bir vücudun parçaları farklı olamaz. Uyum içinde olursa işler. Kolu ile bacağı farklı oynamamali.

İnsanlara rahat battığı için ellerinde İphone selfie cekilebildikleri için ortadoğuda savaş çile sürerken Yunanistan iflas etmişken bunlar twitterda takıldıkları için çözüm sureci ve bedelli askerlik ile askere gitmedikleri veya çatışma olmadan geri döndükleri için rahat battı.

Seçim geceli 1 gün oldu
    Borsa düştü
    Yüksek olan dolar yükselmeye devam etti.
    PKK daglicada karakola saldırdı.
    Hdpli Altan Dağ CHP ye hakaret etti.

Seçime de 3-4ay olduğu için sen hesapla

• ben 10 yıl önce bedaya aldığım sağlık raporunu şimdi 200 tl verip alıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

ben 10 yıl önce bedaya aldığım sağlık raporunu şimdi 200 tl verip alıyorum .

10 yıl once sana bedava veren de akp idi onun. 14 yıl önce demen lazim.

Yada 15 yıl önce SSK hastanesi gittiğimde sıra hiç olmaz randevu sistemi vardı. Şehir hastaneleri yapılıyordu. Doktor sayısı artmıştı. Kahrolsun akp geldi hastaneleri çöplüğe cevirdi diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer2014

Koalisyon gelirse kim olursa olsun karşılanmaz. Bir vücudun parçaları farklı olamaz. Uyum içinde olursa işler. Kolu ile bacağı farklı oynamamali.

İnsanlara rahat battığı için ellerinde İphone selfie cekilebildikleri için ortadoğuda savaş çile sürerken Yunanistan iflas etmişken bunlar twitterda takıldıkları için çözüm sureci ve bedelli askerlik ile askere gitmedikleri veya çatışma olmadan geri döndükleri için rahat battı.

Seçim geceli 1 gün oldu
    Borsa düştü

Önce kendi üyeliğinle gel sonra burada akp propagandası yap

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer2014

Koalisyon gelirse kim olursa olsun karşılanmaz. Bir vücudun parçaları farklı olamaz. Uyum içinde olursa işler. Kolu ile bacağı farklı oynamamali.

Seçim geceli 1 gün oldu
    Borsa düştü

Önce kendi üyeliğinle gel sonra burada akp propagandası yap

Soylediklerimin hangisi yalan yanlis yaz sonra propaganda ediyorsun de.

• Zafer2014 Z kullanıcısına yanıt
    akp Sadece hastaneleri değil ülkenin her bir yanını çöplüpe çevirdi . Tabiki kahrolacak Tabiki yok olacak . yargılanacak ve hiç bir zaman unutulmayacak .

Ayrıca Forum köşelerinde bile kimliğinizi gizliyorsunuz bu kadar yerlerdesiniz . fake üyelikle bir daha yazma bana koçum hadi naş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 9 Haziran 2015; 1:40:38 >
  • Milleti korkutacaklar güya çok uyanık lan bu akpliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Oncelikle yazdiklarim Akp'yi ovmek amacli degildir.Kendim Mhp'liyim zaten.Sadece durumu merak ediyorum ona gore hareket edecegiz.

Suanda annemin ilaci oldukca pahali Akp gelmeden once ilaci devletin karsilamasi baya zordu.Yaklasik 1-2 ay ugrasiyorduk.Akp geldikten sonra duzenli olarak karsilamaya basladi.Oldu da hukumet degisti ilaci karsilamaya devam ederler mi? Yanlis anlamayin bu konularda yasim buyuk olmadigi icin tecrubeli degilim ondan soruyorum.

Geçmiş olsun. Annenizin devlet tarafından karşılanan pahalı ilacın adını paylaşır mısınız?

• Ona bir şey diyemem ama inan ki bu ülke koalisyon da cok kötüydü canı isteyen başbakan olacak değişmeli, ya emekliler kuyrukta beklemekten kalp krizi geçiriyordu şimdi tak diye maaşını alıyor, ilaç için bir sürü eczane dolaşırdı millet, hastane de ohoo seni takan kim ilgi yoktu bile, şimdi bak bakayım doktor bir şey diyebiliyor mu yiyorsa desin..
    Ya da ak parti karışmasın 3 parti koalisyon kursun..hadi bakalım aynen bu sekilde olsun vaadler vardı yapsınlar yaparlarsa oylar bu partilere
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Ms hastasi.Ozel bir ignesi var uzerinde copaxone 20 mg yaziyor ama ilacin ismi ne tam olarak bilmiyorum.Ilacin ismini tam olarak bilmiyorum ama ilac buzdolabinda tutulmasi gerekiyor.Bildiklerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

akp Sadece hastaneleri değil ülkenin her bir yanını çöplüpe çevirdi . Tabiki kahrolacak Tabiki yok olacak . yargılanacak ve hiç bir zaman unutulmayacak .

Ayrıca Forum köşelerinde bile kimliğinizi gizliyorsunuz bu kadar yerlerdesiniz . fake üyelikle bir daha yazma bana koçum hadi naş

AKP döneminde çöp depoları patlardi. Sokaklar copten gecilmezdi . İstanbul o kadar leş kokardı ki turist bile gelmezdi. Arıtma tesisleri ve çöp depolama tesislerini parçaladılar yıktılar

Ah ulan AKP ne yaptın sen. 90 larin tertemz ülkesi capulcudan geçilmiyor ayıp ayıp ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.