Şimdi Ara

Hukuku Bırakıp Tekrar Hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli kader mahkumu arkadaşlarım.
    Ben 2017 YGS-LYS ye girmiş bir öğrenciyim.Sıralamam 18.000 geldi ben de ya nasip deyip küçük bir şehirde hukuk fakültesi yazdım.Okul başladı iyi güzel arkadaşlarla tanışma faslı derken zaman geçti.Ama baktığım zaman üniversiteden aradığım özellikleri bu küçük şehrin hukuk fakültesinde göremedim(Fakülte ismi vermeyeceğim kötü lanse etmiş olmayayım bunlar kişisel görüşüm)
    Bu fakültedeki öğrenci arkadaşlar hukukçu olacağının farkında bile değiller. Adeta lise 5. sınıf gibi bir ortam vardı.Ne bir araştırma yapayım ne bir hukuki tartışmaya katılayım hiçbir aktivite göremedim kısacası.
    Hocalarına gelince kendi çaplarında iyi olsalar da anlatmak için ders anlatıyorlar gibi tavırları vardı.Öğrenciye hukuku sevdirip hukukçu düşünce yapısını aşılamak değil de vizede hiç olmazsa kalmasınlar diye eğitim veriyorlar.
    Şimdi diyeceksiniz iş öğrencide biter.Ama belirli bir ekolün içinde olamazsanız sizin isteğiniz ve azminizde köreliyor.Bu ekol nedir ? Örneğin bu ekol Oxford,Cambridge gibi üniversitelerde çok iyi şekilde uygulanan ekoldür.Dikkat ettiğinizde önemli bilimsel araştırmalar hep bu okulun öğrencilerinden çıkar.Rutherford,Stephen Hawking vs.
    Lafı fazla uzatmayayım.Tecrübe sahibi biri olarak.3 büyük şehir haricinde hukuk fakültesi yazmayın yoksa benim gibi pişmanlığa düşersiniz sonra tekrar foruma dönersiniz.Bir yılınızı daha feda edin ama hakkettiğiniz değeri ve eğitim alacağınız bir yerde okuyun.

İyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.