Şimdi Ara

HUKUK-SÖZEL TARTIŞMASI DEV KONU GİR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar binlerce hukuk isteyen insan var.Öğrencilerimizi ve ailelerimizi mağdur etmeyeceğiz diye açıklama yaptı Sayın Yekta Saraç 12 Ekimde.Şu saatten sonra bölümlerin puan türleri değişmeyecektir.Sözele geçmesi gereken bir bölüm varsa Tm de pdr psikoloji uluslarası ilişkiler olmalıdır.Kİ zaten bunlar da geçecekse eğer bu yıl geçmez. matematik dersini salt küme,fonksiyon ve integral anlatıyor zannedenlerin saçmalığıdır sözele geçsin diyenler.Eğer istiyorsanız hukuk fakültesini matematik çalışmak zorundasınız. matematik sadece türevden integralden ibaret değildir. analiz etmeyi, sorgulamayı, düşünme kabiliyetini öğretir GELİŞTİRİR hukukçu olarak bunlara ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan, zaten olma.

bu yıl bölümlerin puan türlerinde bir değişim olmayacaktır.Eğer yapacak olsalardı yeni sistemin açıklandığı gün bu duyurulurdu. Hem sosyal medyada "TARİHİNİ BİLMEYEN BİR NESİL HUKUK OKUYACAK " ifadesi nedir ya neden bilmeyelim tarihimizi lisede görmüyor muyuz Tarih dersi? O tarih bilmeyen dediğiniz eşit ağırlık öğrencileri lisede 4 yıl tarih dersi görüyor Haftalık 4 saat tarih dersi alıyorduk biz lisede. Hala da liselerde tarih dersi veriliyor. ÖSYM nin 15 tarih sorusunu çözmedik diye biz tarih bilmiyor mu oluyoruz ? Bu saçmalıklarla vakit kaybetmeyin lütfen.

ayrıca Sayın Yekta SARAÇ basın açıklamasında aşağıdaki linkte DAKİKA 28:56 gereken açıklamayı yapıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=D9D3HHzxVHQ

--EFENDİM GEÇEN YIL HUKUK TÜRKÇE-MATEMATİK İLE ALIYORDU ÖĞRENCİLERİNİ.BUNDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK MI ? YİNE AYNI ŞEKİLDE Mİ DEVAM EDECEK?

++HUKUK ÜZERİNDE TABİKİ AYNEN EŞİT AĞIRLIKLA GİRECEK.ORDA BİR PROBLEM YOK.AMA BU SİSTEM BİR BAŞKA HUSUSU DA BERABERİNDE GETİRİYOR.O DA ŞU

YILLAR BOYUNCA ÇEŞİTLİ PROGRAMLARDAN MATEMATİĞE DOĞRU YANİ SÖZELDEN SAYISALA DOĞRU VEYA EŞİT AĞIRLIĞA DOĞRU BİR TALEP SÖZ KONUSU.SÖZELDEN EŞİT AĞIRLIĞA DOĞRU BİR TALEP SÖZ KONUSU.BU GETİRDİĞİMİZ SİSTEM "MATEMATİKSEL DÜŞÜNME" SÖZEL PUANIYLA GİRİLECEK PROGRAMLAR İÇİN DE ÖNEMLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercopant -- 15 Ekim 2017; 16:5:45 >

• +++
  • konu çok dev yıkıldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    ağla
  • İyi yazmışsın imzamı atarım altına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik bilim dilidir Herkes anadilini ve matematiği bilmeli
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    kesinlikle
  • matematik işlemlerini çözüme ulaştıramayan, bir davayı da sonuca ulaştıramaz üzgünüm. hiç konuşmayın, bu iş gerçekten sabır ve ciddiyet neden sonuç ilişkisi istiyor.
  • Tmden alıyor da ne oluyor? Hukuk sisteminde bir düzelme mi var? Şuanki hukuk fakültesi öğrencileri eskiye göre daha mı kaliteli, donanımlı?

Benim hedefim hukuk değil ama 2 matematik sorusu çözünce fizik profesörü triplerine girmeniz gözüme batıyor artık.

• Tanrı Misafiri kullanıcısına yanıt
    Dostum hukukun kötü olmasının sence neyle alakası var? Gerçekten yani sen bu durumun öğrencilerden ya da mezunlardan kaynaklandığını mı düşünüyorsun? Matematik bilmek ile de alakası yok şuan ülkedeki durumun. İstersen fen çöz, istersen, git buluş yap gel burada anlat asla ve asla hukuk sistemini düzeltemezsin. Ayrıca 2 matematik sorusu çözmüyorum 80 matematik sorusunun 56-57 tanesini çözüp konuşabiliyorum. Kendinizi fazla abartmayın ya biyoloji, kimya vs vs bunlar zor dersler değiller. Sizde kendinizi bir halt zannetmeyin valla her sene girer tıp kazanırım tercih edip gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 16 Ekim 2017; 16:0:46 >
  • Sözelden alır umarım
  • Hadi oradan! Matematiğiniz batsın! Allah türevin integralin belasını versin!

Adamlar doğru söylemiş, tarihini coğrafyasını felsefeyi psikolojiyi sosyolojiui bilmeyen nesil türev integral çözerek hukuk kazanacak. Başlarlar böyle işe. Sözele geçmeli hukuk, eğer Sözele geçerse var ya off off istedileri kadar zor yapsınlar GSU en olmadı İÜ hukuk için ölümüne kasardım.

Ama hayal elbette. Sayısalcıların tm de önü kesilsin, o da güzel bir gelişme olur. Ama hayal elbette......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözele geçsede bişey değişmez tmler mat yapamıyor zaten.

bomb has been planted
  • Ulan 2 dıngıl mat çözeceksiniz ona bile karşı çıkıyorsunuz yazık ya herkesin bilmesi gereken basic seviyede şeyler

Bunları çözmek için 300 iq olmanıza gerek yok

Adam daha kesirleri sadeleştiremiyor hukuk okuyacağım diyor

• Sözelden 2300(en iyisi) yapmış ve hukuk öğrencisi olarak yazıyorum, asla sözele geçmemeli.

• konu o kadar dev ki gölgesinde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.