Şimdi Ara

Hukuk sıralamaları nasil olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen sene en kotu hukuk 30 binken , 2 sene once yani 2014 te 34 bin zor olunca sinav gecen sene 4 bin ilerlemis bu senede cok kolay oldu acaba 34 binden asagida 35 36 37 olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolsom

Gecen sene en kotu hukuk 30 binken , 2 sene once yani 2014 te 34 bin zor olunca sinav gecen sene 4 bin ilerlemis bu senede cok kolay oldu acaba 34 binden asagida 35 36 37 olur mu ?

Zorluk kolaylikla ne ilgisi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Sinav kllay olursa ozellikle edebiyat bu seneki gibi tmde onumuzde cok mf oluyo onlar tmden tercih etmeyince siralama geriliyo işte

• güzel analiz ama max 32k olur
  • Tolsom T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz gerileme bekliyorum.okulumdaki rehberlik ogretmeniyle dun gorustum.hukuklarda gerileme bekliyorum dedi yani belli olmaz olmayadabilir diyor ama bence olcak dedi.ne kadar olur hocam dedim.benim tahminime gore sana erzurum hukuk(27k) felan gelebilir heralde dedi.bu arada bende 29kdayim hocam.ona gore dusunun iste.bi uzmanin yorumlari bunlar.yani elbet bisiler biliyodur da soluyodur sallama seyler soyleyebilecek biris deildir kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 30 Temmuz 2016; 17:52:09 >
  • Asgardlı Thor A kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle dusunun mf de ilk 10.000 e giren bir kişi zaten cok iyi matematik yapiyodur ve bunlar genellikle edebiyat sinavinada girdiler 30 tane yapsalar bizi geciyolar ki 26 soru zaten dil anlatimdi cok kolaydi yani hic bilmeyen 25 30 yapabildi 2014 te 34 bin ise bu sene son zamanlarin en kolay edebiyat sinavi oldugundan 34 binden geri dusunuyorum benimde 36 bin tam olarak acaba 2 bin daha duser mi diye kafami yiyom bende

• Diyelim 22 binsiniz. 21 binlik okul tutar mı diyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp sıralamaları düşer mi
    geçen yıl açıldı
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutmaz bence

• Gelmez usta imkanı yok

• hukuk geçen sene 30 k ile kapatmış uzmanlar her sene % 10 civarında bir oynama olur diyor yani 27k yada 33k ile kapatması muhtemel. benimde tahminim 32k civarında kapatması. bu olayı hiç kimse bilemez en tecrübeli rehberlikçi bile 180 derece yanılabilir çünkü önündeki onbinlerce adayın tercihini bilmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalbey13

hukuk geçen sene 30 k ile kapatmış uzmanlar her sene % 10 civarında bir oynama olur diyor yani 27k yada 33k ile kapatması muhtemel. benimde tahminim 32k civarında kapatması. bu olayı hiç kimse bilemez en tecrübeli rehberlikçi bile 180 derece yanılabilir çünkü önündeki onbinlerce adayın tercihini bilmek gerek.

geçen 2 sene 4k fark olmuş ama bu senede ben daha fazla bir fark bekliyorum 2015 te zor bi sınavdan bu sene cok kolay bi sınava..
  • 24.678 son sıra olur devlette

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

24.678 son sıra olur devlette

Oha hocam naptin ya o kadar one gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

quote:

Oha hocam naptin ya o kadar one gelmez

Bu yıl her önüne gelen yaptı, herkes memnun, yüzler gülüyor, kimse mezuna kalmayacak neredeyse. Haliyle alayı hukuka yığılacaktır

• quote:

hayırdır 24.679uncu sen misin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolsom

Gecen sene en kotu hukuk 30 binken , 2 sene once yani 2014 te 34 bin zor olunca sinav gecen sene 4 bin ilerlemis bu senede cok kolay oldu acaba 34 binden asagida 35 36 37 olur mu ?

o dedigin şeyin zorlukla alakası yok ankara istanbul hukuk 500 e yakın kontenjan düsürmüstü toplam onla alakası var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.