Çalışma saatlerim sizce normal mi ?
Ben 4 senedir kendi işimi yapıyordum. Ama artık ekonomik anlamda döndürememeye , para kazanamamaya, sadece dükkan kirasına falan çalışmaya başladım. Bir şirkete girip çalışayım diye düşündüm tabi kendi işimdeki gibi istediğim şekilde takılamayacağım, çalışma saatleri problem olacak. Birine hesap vereceğim vs vs neyse Piyasaya göre de iyi bi şirket iş görüşmesine çağırdı. Ancak çalışma saatleri hafta içi 09.18.30 cumartesi ise 10.00-16.00. İlk defa işe gireceğim için özellikle cumartesi çalışmak bana fazla geldi. Ben kendi işimde istediğim zaman işe gidip geliyordum. İstediğimde tatil yapıyordum vs. Ancak bunların yanında maaş olarak ortalamanın üzerinde maaş veriyorlar. Sizce çalışma saati normal mi fazla mı? Sosyal hayatım etkileneceği için takıldım ama verdikleri maaşta beni baya rahatlatacak tutarda. Ne dersiniz ?
Yurtdışı Telefon Kaydetme
Selamlar.
Kardeşim geçen yaz gri pasaport ile avrupa turu yapmıştı arkadaşlar. Gri pasaportu geri aldıkları için pasaport yok ama e devlette giriş çıkış tarihleri gözüküyor. Ülkeden çıkış 21 Temmuz 2022 ülkeye giriş 05 ağustos 2022.
Benim hattım da kardeşimin üzerine zaten.
Şimdi bu 1 senelik süre bitmeden kardeşimin edevletinden kayıt yaptırabilirim değil mi ?
Eğer yatırabilirsiniz derseniz şu sorım da var.
Şimdi alsam telefonu,20 gün sonra imei kayıt yaptırsam problem olur mu ?
İphone 13 almalı mıyım ?
Kardeşler selam. Bende XR var. Kardeşim de ise 6s. Ona XR ı vereyim diyorum. Şuanki bütçem ancak iphone 13 kadar. Diğer markalaro kullanmak istemiyorum. Şuan alınır mı ? Yoksa yılbaşına doğrı 14 çıkacak 13 düşer mi ? Anlayan arkadaşlar yazabilir mi ?
Yurtdışındayım. Bedelli başvurusu nasıl yapacağım?
Eski
Patronumun arabasını duvara sürttüm ! Yardım
Patronum kadın. Bir yere kadar gidilecekti kendi arabamla gitmek istemedim. Benim arabamı al dedi. Ben olmaz kullanamam ya kaza vs olursa dedim. Hiç önemli değil sana bişey olmadıkça dedi. Öylelikle aldım arabayı. Otoparktan çıkarken sürttüm daha. Sizce söylesem mi yoksa öylesine teslim etsem o yarın vs gördüğünde haberim yok derim. Söylemek istemiyorum çünkü. Yardım edin
Arkadaşlar anlamıyorum bu işlerden. Biri sürtmüş araca. Boyası kalkmış göcük falan yok. Pasta cila ile hallolur mu. Kaça patlar bu bana ?
Herbalife Thermo Complete Kullananlar ?
Eski
İş için kullanabileceğim telefon arıyorum?
|
iPHONE 8 PLUS VS XR
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.591 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar