Arkadaşın biri edebiyat için o yorumu yapmış ama hiç ümitsizliğe düşme, ben 52 d 3y yapmıştım lys'de. Hukuk istiyorsan şimdiden hayırlı olsun. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ftss
Arkadaşın biri edebiyat için o yorumu yapmış ama hiç ümitsizliğe düşme, ben 52 d 3y yapmıştım lys'de. Hukuk istiyorsan şimdiden hayırlı olsun. :)
ya ben sayısaldan geçtim bu sene tm ye , matı hallediyorum yavaş yavaş da edebiyata başlamadım daha , kendi korkumu dile getirdim. yetişir diyosanız iyi. ama yetişmemesi saçmalık olur. çünkü sayısallar 2 ayda kimya-fizik-biyo + mat 2 bitircek biz bi edebiyat mı bitiremiycez
Çalışırsan hertürlü girersin hukuka.Başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: from1
quote:
Orijinalden alıntı: Ftss
ya ben sayısaldan geçtim bu sene tm ye , matı hallediyorum yavaş yavaş da edebiyata başlamadım daha , kendi korkumu dile getirdim. yetişir diyosanız iyi. ama yetişmemesi saçmalık olur. çünkü sayısallar 2 ayda kimya-fizik-biyo + mat 2 bitircek biz bi edebiyat mı bitiremiycez
yetişir zannediyorum, çünkü öyle abartılacak bir ders değil. Her gün bir dönemi bitirmeye çalışırsan, dönemler bir haftada biter. Sanatçı-eser çalışmasını da açıkçası ben bulmaca niyetine çözüyordum, geometri çalıştıktan sonra sıkıldığım zamanlarda ona yönelirdim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Giallorossi!
20-25k arası gelebilir. 400-410 arası değilsen paçayı kurtardın, orada aşırı yığılma var
off.. benim ygs 5.. 401 falan gelecek gibi duruyor.. 35 binden geriye düşer miyimm ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme