Şimdi Ara

Ankara siyasal mı yoksa hukuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tm2'de ilk 10k içinde olursam sizce hangisini yazayım ? hep siyasal bilimler falan okumak istemişimdir ama hukuk daha mı cazip ? Bir de ankara siyasal olması ayrı tabi..

• Takip
  • hukuk
  • eskişhir anadolu hukuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

eskişhir anadolu hukuk

neden anadolu hukuk ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habercil -- 12 Eylül 2012; 23:10:40 >
  • Nedenleri ile yazarsanız daha iyi olur arkadaşlar
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen sınava bir gir çık sonra düşün bunu.Lys lerden çıkınca sınav maratonu bitince aşağı yukarı anlayacaksın neden böyle dediğimi .) Şimdi ortada bir şey yokken düşünmen saçma.. sen dersini çalış yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Dostum sen sınava bir gir çık sonra düşün bunu.Lys lerden çıkınca sınav maratonu bitince aşağı yukarı anlayacaksın neden böyle dediğimi .) Şimdi ortada bir şey yokken düşünmen saçma.. sen dersini çalış yeter..

Burda öğrenmek istediğim mülkiyenin yani ankara siyasalın eski havası kaldı mı ?.Yani ankara siyasal diplomatların çıktığı yer olarak bilinirdi.O yüzden sordum teşekkürler yorumun için.
  • Kalmadı. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

Kalmadı. Teşekkürler.

Çok net.İşsiz kalacağımı bilsem de mülkiyenin tozunu yutmak iyidir
  • Yut bakalım. Bu devirde dil yoksa hiç bir şey yok. Mülkiye'de de dile hiiç önem verilmez. Kolay gelsin.
  • quote:

Yut bakalım. Bu devirde dil yoksa hiç bir şey yok. Mülkiye'de de dile hiiç önem verilmez. Kolay gelsin.

İktisat okumayacağım dostum yapma allah aşkına
  • Sen tam olarak hangi bölümü düşünüyorsun?
  • quote:

Sen tam olarak hangi bölümü düşünüyorsun?

sbf Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
  • Mulkiyenin hic bir numarası kalmadi. İlla de siyasal okuyacağım diyorsan ilk bes bine girip galatasaray siyasete git. İki dilin olur, fransızcan su gibi olur zaten. Boğaziçi falan da olabilir tabi . Diplomatlik istiyorsan ODTÜ uluslararası iliskiler de gayet iyidir. Son yıllarda dışişleri personel alımında ilk siradalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kamu yönetimi okuma. Kaymakam olmak zaten çok zor, çoğu devlet kadros da İşletme ve İktisat bölümünden mezun kadrolar açıyor. Bir kez daha düşün derim. Ha tabi ki gidip de atıyorum Akdeniz İkitsat ya da Gazi İktisat okuma. Ama bir kez daha düşün, hedefin kaymakamlıksa iyi bir seçim.
  • quote:

Bence kamu yönetimi okuma. Kaymakam olmak zaten çok zor, çoğu devlet kadros da İşletme ve İktisat bölümünden mezun kadrolar açıyor. Bir kez daha düşün derim. Ha tabi ki gidip de atıyorum Akdeniz İkitsat ya da Gazi İktisat okuma. Ama bir kez daha düşün, hedefin kaymakamlıksa iyi bir seçim.

Yok hocam ya ne kaymakamlığı.Kaymakamlık falan zor iş geçti onlar.Hedefim aslında siyaset hayatına atılmak veya dışişleri bakanlığı gibi bakanlıklarda çalışmak.Hukuk daha cazip gibi geliyor şu an bir çok siyasetçi hukuk alanından mezunlar.
  • O zaman hukuğa gitmeni öneririm. Dışişleri Bakanlığı düşünüyorsan SBF Uluslararası İlişkiler'e bir göz at derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.