Şimdi Ara

Hukuk Kontenjanları Değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
6
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 7.394 istanbul hukuk gelirmi sizce

Tm3 17k Selçuk hukuk geçen sene 22,5k ile kapatmış gelir mi sizce? Bir de kılavuz da hukuk ile ilgili sıralama puan yazmıyor tercihi nasıl yapacağız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    2 bin kişi oynayacağını zannetmiyorum, gelir kanımca. Benim kendi tahminim bu yönde hocam sonra gelip vurmayın, niye gelir dedin diye En kötü ikinci öğretim gelir hocam aralarında eğitim kalitesi açısından fark yok aynı hocalar giriyor.

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

2 bin kişi oynayacağını zannetmiyorum, gelir kanımca. Benim kendi tahminim bu yönde hocam sonra gelip vurmayın, niye gelir dedin diye En kötü ikinci öğretim gelir hocam aralarında eğitim kalitesi açısından fark yok aynı hocalar giriyor.

35 bin geldi sıralamam atatürk 34 ile almış gelme şansım nedir veya erzincan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 gelir.Tercih yaparken geçen seneki sıralamaları baz almaya çalışıcaz sistemin cilvesi yapacak bir şey yok, ilk 22 bindeki hukukların taban sıralamaları 1-2 bin yükselicektir ona göre yorum yapıp tercihte bulunmak daha iyi olacaktır. Tabloyu da o yüzden hazırladım herkesin kafasında bir soru işareti var; kontenjanlar değişti, hukuk Tm2'den Tm3'e geçti, 150 bin sınırlaması getirildi, sınavlarda Tm leri vurdular. Hukuk düşünenler için değişik bir sene oldu
    Tam sınırdan gelebilir hocam Erzincan Hukuk'taki artışı çıkardığımızda Erzurum dahil önündeki üniversitelerin kontenjan değişikliklerini genele vurunca kontenjan arttı. Ama Erzurum Hukuk'a ilgi çok olursa, millet bu sene tercih yapıp gitmek isterse gelmez gibi duruyor hocam.

%100 gelir.Tercih yaparken geçen seneki sıralamaları baz almaya çalışıcaz sistemin cilvesi yapacak bir şey yok, ilk 22 bindeki hukukların taban sıralamaları 1-2 bin yükselicektir ona göre yorum yapıp tercihte bulunmak daha iyi olacaktır. Tabloyu da o yüzden hazırladım herkesin kafasında bir soru işareti var; kontenjanlar değişti, hukuk Tm2'den Tm3'e geçti, 150 bin sınırlaması getirildi, sınavlarda Tm leri vurdular. Hukuk düşünenler için değişik bir sene oldu

Kesinlikle değişik bir sene Birisi tercih yaparken tm2 sıralamanıza gore yapın demişti o de mi öyle bir şey?

• quote:

Tam sınırdan gelebilir hocam Erzincan Hukuk'taki artışı çıkardığımızda Erzurum dahil önündeki üniversitelerin kontenjan değişikliklerini genele vurunca kontenjan arttı. Ama Erzurum Hukuk'a ilgi çok olursa, millet bu sene tercih yapıp gitmek isterse gelmez gibi duruyor hocam.

Peki hocam son sorum sana zahmet hasan kalyoncu %50 burslu 36 ile almış onuda yazıcam listeme o gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam Tm2'ye bakıp yapıcaz tercihleri, elde başka veri yok maalesef. ÖSYM de ne yaptığını bilse işimiz biraz da şansa kalıyor.

Benim tm3 17k tm2 ise 25k siz sıralamalar 1-2k anca oynar dediniz nasıl olacak o iş o kısmı anlamadım. Tm3 e göre Selçuk geliyor fakat 2 ye göre gelmiyor ama en azından tm2 ye göre Selçuk hukuk io geliyor kendimi teselli edeyim bari

O sıralamalarda bin kişilik oynama olmazsa, bana olmaz gibi geliyor, orası gelebilir hocam. Böyle hep tahmin söylüyorum, kesin bir şey söylemeyince sinirleniyor olabilirsiniz (şu an ben bile kendime sinirlendim) ama cidden tahmin etmesi çok zor bu sene ne olacağı hiç belli olmyor.
  • Yok hocam, siz bu seneki Tm2 puanınızı boşverin, ona bakıp hukukun Tm3'e geçmesine göre yorum yapmak çok zor, herkes farklı şeyler söylüyor. Geçen sene 22.000 ile aldıysa bu sene en kötü ihtimalle 20.000 olanı alır. Bunu demeye çalıştım ama iyice kafa karıştırmışım sanırım , kusura bakmayın.

• Maalesef hocam, ikinci öğretimi olur.

Yok hocam, siz bu seneki Tm2 puanınızı boşverin, ona bakıp hukukun Tm3'e geçmesine göre yorum yapmak çok zor, herkes farklı şeyler söylüyor. Geçen sene 22.000 ile aldıysa bu sene en kötü ihtimalle 20.000 olanı alır. Bunu demeye çalıştım ama iyice kafa karıştırmışım sanırım , kusura bakmayın.

Sorun bende hocam anladım şimdi Teşekkürler

%100, sizin de hayırlı olsun.

Hocam emin misiniz herkes tutmaz diyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.