Bildirim
Hukuk için hangisi iyidir ? (Bilgi, İ.Ticaret,KHAS)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
Arkadaslar acil bilginiz varsa bekliykrum yorumlarinizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tercih rehberi
Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz. -
Ticaret veya kadirhas guzel ama ben olsam ticareti secerdim 2'side kaliteli bu durumda en cok hosunuza gideni seçin veya etkinliklerine, evinize yakin olma durumuna göre seçin -
Eve yakınlığa göre üniversite mi seçilir? Bilgi Hukuk birkaç adım önünde o diğer iki üniversitenin. Hayırlısı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yardang
Eve yakınlığa göre üniversite mi seçilir? Bilgi Hukuk birkaç adım önünde o diğer iki üniversitenin. Hayırlısı olsun.
Anladim hocam peki bilgi disinda khas la ticaret arasinda bir karsilastirma yapsak ?
Kadir Has daha iyi sanırım ama tam emin değilim, yanlış yönlendirmek istemem. Ayrıca farklı bir alternatif olarak Özyeğin'i de düşünebilirsin. -
Tesekkurlrr hocam yorumunuz icin ozyegin yeni olusumlu bi univ. Oldugu icin pek onerilmiyor kampusude baya sapa bir yerdeymis galiba
Özyeğin yeni ama Nişantaşı gibi fos değil, kampüsü ve imkanları hakkında pek bir bilgim yok. Umarım tercihin seni ilerde mutlu kılar, şimdiden başarılar! -
Özyeğin hukuk 2013te en iyi çıkış yapab hukuk fakültesi seçildi. Yani bilip bilmeden şu Özyeğin'i kötülüyorsunuz ya cidden çok komik oluyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: lucilled
Özyeğin hukuk 2013te en iyi çıkış yapab hukuk fakültesi seçildi. Yani bilip bilmeden şu Özyeğin'i kötülüyorsunuz ya cidden çok komik oluyorsunuz.
Internette detayli bir arastirma yaptim ve 3 tane rehber hocama sordum genellikle verdikleri yanit suydu: Ozyegin, kadir has i.ticaret bilgi gibi uni.lerden sonra gelir sebebi ise yeni olusumlu olmasidir diger unilerin hukuk fakulteleri daha oturmustur ozellikle bilgi ve khas in.
benim aldigim cevap bu bu yuzden boyle yorum yaptik peki siz niye ovuyorsunuz ozyegini hangi noktalarda diger uni.lerden one cikiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bings -- 9 Temmuz 2015; 19:41:08 >
Rehber hocalarına selam söyle arkadaşım ki ben rehberlikçilerin hiçbirini de sevmem hepsi yalan yanlış bilgi veriyor. Okula gitme imkanın varsa -altunizadeden servisleri var- git sor orayı da araştır netten bakıp bakıp ahkam kesmek kolay tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X