Abi sokayım böyle işe önceki sene ygs de batırdım. Bu sene Lyslerde batırdım. Hem Mat hem Edb'ta denemelerime göre az yaptım.
Sizce 3.seneme hukuk için kalmalı mıyım yoksa dil den falan tercih mi yapayım?
Dil daha iyi hocam bence. Mesleki anlamda bi hedefiniz yoksa dilin daha önü açıktır. Hukugu para ya da luks için istiyorsunuz seçmeyin ama idealleriniz varsa kalın 3. Yila. Hayırlı olsun şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benim arkadaşım 3.seneye kalmıştı şu anda MARMARA hukukta.Bu iş azim işi dostum.
ben mf yim ama aynı durumdayız. konu bile açtım fakat sonuçlar açıklanınca hemde sonucum beklediğimden kötü gelince şok oldum. dağıldım resmen. ne yapacağımı bilmiyorum.
Sonucu görünce krize girdim. Obp'nin azizliğine de ayrı uğradım.
@umut_45200 Hocam bilmiyorum ya çok sinirim bozuldu. matematiği batırmamın bu kadar kötü geleceğini hiç düşünmemiştim. Edebiyat yapamayan arkadaşım matı yüzünden bilmem kaç olmuş.
@alice_wonder Hocam azim ayrı konu ben zaten yapıyordum sırf Matı batırıp edebiyatın kolay olması beni yıktı. 15k falan hedefliyordum artık seneye kalırsam ilk 1k falan hedefim olur zaten.
Benim bi arkadaşım da 2 sene geç girdi ama şuan İÜ HUKUK bölümünde ve dersleri çok iyi. Adam savcı olarak bu gidişle
Benim bu sene 3. girişimdi 21 400 geldi ben eşşeklik yaptım ama bir ara hiç çalışmadım. Sen azmedersen çok çok daha iyi yaparsın.
quote:
Orijinalden alıntı: ernestchee21
Benim bu sene 3. girişimdi 21 400 geldi ben eşşeklik yaptım ama bir ara hiç çalışmadım. Sen azmedersen çok çok daha iyi yaparsın.
Hocam 2.senem bende hiç çalışmadım. Çünkü tutuyordu yaptığım denemelerle falan hatta 10k falan gözüyle bakıyordum ygs'de iyi geçince.
SpellCaster
kullanıcısına yanıt
ygs iyi hocam bunun üstüne seneye lysde katarsan iü ankara falan olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: ernestchee21
ygs iyi hocam bunun üstüne seneye lysde katarsan iü ankara falan olur bence
İnşallah hocam artık bakıcam . Önümde 4 seçenek var. 70 binden bir bölüm seçeceğim TM. Gastronomi gideceğim ygs ile. Dilden seçim yapacağım. Yada mezuna kalacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme