Şimdi Ara

Hukuk için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yanıyom

Puanzadan fln hesapla

Hesapladım zaten 2016 lys sinin çıkmasını bekliyorum şuan 2015 e göre hesaplıyor lys yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuk için düzenli olarak yılmadan usanmadan edebiyat bilgini artırmaya bakmanı öneririm. onun dışında coğrafya genel kültür seviyesinde de bil yani sadece enlem paralel dünyanın hareketleri değil. göller nehirler dünyadaki önemli coğrafi bölgeleri ülkeler falan da önemli.
    geçen sene ygs:37-3 türkçe, 25mat, 27.75 sosyal 3 fen neti yaptım ygs den; lys ise 51d 5 y edebiyat, 21d 3 y coğrafya, 10 geometri ve 28d 7 yanlış mat 2 çözdüm tm-3 13k sıralama geldi rahat ol yapacağına inan başarılar dilerim .
    Not: hukuk yazmadım . hukuk konusunu da iyi düşünmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: *sharku*

hukuk için düzenli olarak yılmadan usanmadan edebiyat bilgini artırmaya bakmanı öneririm. onun dışında coğrafya genel kültür seviyesinde de bil yani sadece enlem paralel dünyanın hareketleri değil. göller nehirler dünyadaki önemli coğrafi bölgeleri ülkeler falan da önemli.
    geçen sene ygs:37-3 türkçe, 25mat, 27.75 sosyal 3 fen neti yaptım ygs den; lys ise 51d 5 y edebiyat, 21d 3 y coğrafya, 10 geometri ve 28d 7 yanlış mat 2 çözdüm tm-3 13k sıralama geldi rahat ol yapacağına inan başarılar dilerim .

Aynı netleri yazınca tm 3 1.3k geliyor site yanlış o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteren07

quote:

hukuk için düzenli olarak yılmadan usanmadan edebiyat bilgini artırmaya bakmanı öneririm. onun dışında coğrafya genel kültür seviyesinde de bil yani sadece enlem paralel dünyanın hareketleri değil. göller nehirler dünyadaki önemli coğrafi bölgeleri ülkeler falan da önemli.

Aynı netleri yazınca tm 3 1.3k geliyor site yanlış o zaman

evet site büyük oranda yanılttı milleti. ben de 2k derece bekliyordum açıkçası. sınav çok kolaydı . yani edebiyat gerçekten sadece temel bilgiler barındıran ayırt edici soru sayısı az olan bir sınavdı .

• Ya şu ygs mat +30 lys mat +35-40 diyenlere inanmayın cidden tr ve sos +35 tur lys edebiyat +50 coğ + 20 çok rahat girersin çoğu yere boş boş konuşuyolar milletin morali bozulsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Ya şu ygs mat +30 lys mat +35-40 diyenlere inanmayın cidden tr ve sos +35 tur lys edebiyat +50 coğ + 20 çok rahat girersin çoğu yere boş boş konuşuyolar milletin morali bozulsun diye

Gereksiz yere moral bozuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Ya şu ygs mat +30 lys mat +35-40 diyenlere inanmayın cidden tr ve sos +35 tur lys edebiyat +50 coğ + 20 çok rahat girersin çoğu yere boş boş konuşuyolar milletin morali bozulsun diye

aynen öyle adamlara göre şimdiden ygs de 130 net yapmak lazım
  • quote:

hocam edebiyat ve coğrafya netleriniz çok iymiş, hangi kaynaklardan çalıştınız bu derslere

• Ortalama bir ygs yapıp lysye odaklanmak en mantıklısı olacaktır.Ygs gerçekten de hiçbir şey değil.Tabiiki de yardımcı olur ama lys hayat kurtarır.
    Geçen sene ygs 165k idi.Şuan akdeniz hukuktayım.

• kardeşler rahat olun size birebir sonuç atıyorum lys netlerini de atıyorum daha başka netler ve örnekler de atmaya çalışacağım hepinizin hukuk kazanabileceğinizi unutmayın çok zor bir şey yok çalışmaya devam edin . akıl vermek derdinde değilim hepinizin aklı var ama olumsuz etkilenmenizi istemem . ben belki de çoğunuzdan yaşça büyüğüm sınava bir çok kere girdim (5 yıldır düzenli olarak ) ve bazı şeyleri daha net görebildiğimi düşünüyorum.illa hukuk da değil ilk yıl olmadı ikincide kazanırsınız hukuk dışında bir çok meslek de var size bir şey olmasın .(ham puanı attım herkesin okul puanı farklı sonuç olarak
    moral bozanlardan da böyle delil isteyin
     Hukuk için
     Hukuk için

• quote:

Orijinalden alıntı: rindlerinakşamı

Ortalama bir ygs yapıp lysye odaklanmak en mantıklısı olacaktır.Ygs gerçekten de hiçbir şey değil.Tabiiki de yardımcı olur ama lys hayat kurtarır.
    Geçen sene ygs 165k idi.Şuan akdeniz hukuktayım.

Lys netleriniz nasıldı ?

• quote:

kardeşler rahat olun size birebir sonuç atıyorum lys netlerini de atıyorum daha başka netler ve örnekler de atmaya çalışacağım hepinizin hukuk kazanabileceğinizi unutmayın çok zor bir şey yok çalışmaya devam edin . akıl vermek derdinde değilim hepinizin aklı var ama olumsuz etkilenmenizi istemem . ben belki de çoğunuzdan yaşça büyüğüm sınava bir çok kere girdim (5 yıldır düzenli olarak ) ve bazı şeyleri daha net görebildiğimi düşünüyorum.illa hukuk da değil ilk yıl olmadı ikincide kazanırsınız hukuk dışında bir çok meslek de var size bir şey olmasın .(ham puanı attım herkesin okul puanı farklı sonuç olarak
     Hukuk için
     Hukuk için

Bu senenin sonucu mu bu eğer öyleyse ygs ni atabilir misin

• quote:

quote:

kardeşler rahat olun size birebir sonuç atıyorum lys netlerini de atıyorum daha başka netler ve örnekler de atmaya çalışacağım hepinizin hukuk kazanabileceğinizi unutmayın çok zor bir şey yok çalışmaya devam edin . akıl vermek derdinde değilim hepinizin aklı var ama olumsuz etkilenmenizi istemem . ben belki de çoğunuzdan yaşça büyüğüm sınava bir çok kere girdim (5 yıldır düzenli olarak ) ve bazı şeyleri daha net görebildiğimi düşünüyorum.illa hukuk da değil ilk yıl olmadı ikincide kazanırsınız hukuk dışında bir çok meslek de var size bir şey olmasın .(ham puanı attım herkesin okul puanı farklı sonuç olarak
     Hukuk için
     Hukuk için

ygs yi de aaattt

•  Hukuk için
    alın kardeşler hayrını görün bakın bu netler hukuk kazanbiliyor hem de istanbul ankara izmir eskişehir gibi yerlerde telaş etmeyim ama salmayın da bahtınız açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWwMmM

quote:

quote:

Hukuk için
     Hukuk için

ygs yi de aaattt

attım üstad

• quote:

Hukuk için
    alın kardeşler hayrını görün bakın bu netler hukuk kazanbiliyor hem de istanbul ankara izmir eskişehir gibi yerlerde telaş etmeyim ama salmayın da bahtınız açık olsun.

Bu netlerle bile 13 k geldiyse 😿

• ahmeteren07 A kullanıcısına yanıt
    yahu bunun bilesi falan yok. Niye her şeyi gözünüzde büyütüyorsunuz bu kadar? adam atıyor daha hala bir küçümseme derdindesiniz pes yemin ediyorum. Bu yıl dh bitmiş herkes mi yukarıdan bakar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

yahu bunun bilesi falan yok. Niye her şeyi gözünüzde büyütüyorsunuz bu kadar? adam atıyor daha hala bir küçümseme derdindesiniz pes yemin ediyorum. Bu yıl dh bitmiş herkes mi yukarıdan bakar ya.

Ben kimseyi küçümsemedim

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Edb 53/2 mat 30/7 geo10net cog20/3

geçen seneyi esas almayın hesaplama yaparken.2015i de esas almayın.2014 yeğdir.

• quote:

quote:

Hukuk için

Bu netlerle bile 13 k geldiyse 😿

Kardeş be bekliyordun acaba. Bu netlere bile derken. Ben unumu elemiş elegini asmış biriyim . Sizi rahatlatmaya çalışıyorum biz de geçtik bu yollardan. Daha yüksek mu olsun netler. Ben ne güzel size bu netleri yapmak kolay sorun etmeyin diye telkin veriyorum. Burada sahte konuşan adamlar var yok mat Türkçe 35 ustu yapmadan hukuk kazanilmaz şu olmaz bu olmaz diyorlar. Durum ortada. Moralini bozmak gibi olmasın ama ben ygs sınavına çalışmadim. Çalışacak olursan da cidden moralini bozacak seviyede netler çıkarabilirim. Edebiyat ve coğrafyadan 45 günlük bir sistem kurdum ve edebiyat 6 yanlış coğrafya 3 yanlış geldi . Gayet tutarlı bir sonuç. Hepinize kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *sharku* -- 4 Aralık 2016; 12:40:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.