Şimdi Ara

Hukuk gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs 5 de 40k dayım ama bugünkü sınav hayallerimi yıktı toplam 42 netim var ist hukuk için girdim sınava şimdi heryere giderim diyorum edb dan 70 yaparsam gidebilirmiyim hukuka sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat ve geo ayrı yaz bence.Katsayıları çok farklı.42 netin 40'ı matsa garanti derim.
  • 29 mat 13 geo

• Yakin sayiliriz uplayim.

• YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JL_Beatles

YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum.

vlla kardeşim ben dersanede tm1 deyim sınıfta sadece 1 kişi 55 yapmış diğerleri bizim gibi inş puanlar düşerde gireriz

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkill

quote:

Orijinalden alıntı: JL_Beatles

YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum.

vlla kardeşim ben dersanede tm1 deyim sınıfta sadece 1 kişi 55 yapmış diğerleri bizim gibi inş puanlar düşerde gireriz

Senin netin cok guzel bence 30a dayanmisin. senin durumunda olsam cok rahat olurdum.dershane denemelerim sadece mat 45 civariydi. buyur iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 16 Haziran 2013; 21:47:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkill

arkadaşlar ygs 5 de 40k dayım ama bugünkü sınav hayallerimi yıktı toplam 42 netim var ist hukuk için girdim sınava şimdi heryere giderim diyorum edb dan 70 yaparsam gidebilirmiyim hukuka sizce?

geçen sene ygs 34k. lys de de mattan 40 geodan 23 edebiyat 51 çoğrafya 16 yaptımm istanbul hukuku kazanmıştım endişelenme dostum. edeebiyata asıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.