Bildirim
Hukuk gelir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mat ve geo ayrı yaz bence.Katsayıları çok farklı.42 netin 40'ı matsa garanti derim. -
29 mat 13 geo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakin sayiliriz uplayim.
YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: JL_Beatles
YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum.
vlla kardeşim ben dersanede tm1 deyim sınıfta sadece 1 kişi 55 yapmış diğerleri bizim gibi inş puanlar düşerde gireriz
quote:
Orijinalden alıntı: mrkill
quote:
Orijinalden alıntı: JL_Beatles
YGS'miz yakın. Mat 23 geo 13 benimde. 70+ hukuk getirir gibi geliyor 15binlerde. Tabi ne kadar mümkün bilemiyorum.
vlla kardeşim ben dersanede tm1 deyim sınıfta sadece 1 kişi 55 yapmış diğerleri bizim gibi inş puanlar düşerde gireriz
Senin netin cok guzel bence 30a dayanmisin. senin durumunda olsam cok rahat olurdum.dershane denemelerim sadece mat 45 civariydi. buyur iste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 16 Haziran 2013; 21:47:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: mrkill
arkadaşlar ygs 5 de 40k dayım ama bugünkü sınav hayallerimi yıktı toplam 42 netim var ist hukuk için girdim sınava şimdi heryere giderim diyorum edb dan 70 yaparsam gidebilirmiyim hukuka sizce?
geçen sene ygs 34k. lys de de mattan 40 geodan 23 edebiyat 51 çoğrafya 16 yaptımm istanbul hukuku kazanmıştım endişelenme dostum. edeebiyata asıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X