Şimdi Ara

Hukuk Fakültesi Sorularını Cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalovelace -- 25 Ekim 2020; 12:15:5 >

• üniversite değiştirince hukukta ders saydırma nasıl oluyor? hep birinci sınıftan mı başlanıyor?
  • Ortak dersler hariç hukuk dersleri genelde fakülte içidir. Siyaset Bilimin aldığı Hukuk dersleri eğer geldiğin üniversite Hukuk Fakültesiyle beraber aldırmıyorsa(Çok az olmakla beraber alınabilme imkanı olan üniversiteler var) Hukuk dersleri hatta çoğu üniversite Aöf adalet ya da iki yıllık adaletleri bile saymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzuryum

üniversite değiştirince hukukta ders saydırma nasıl oluyor? hep birinci sınıftan mı başlanıyor?
    Hayır saymazlar. En fazla türk dili, inkılap tarihi gibi dersleri sayarlar. Hukuk fakülteleri arasında bile ders saydırmak zor.
  • çok kalan oluyormu,hocalar zorluyor mu?
  • Hocam varsayalım DEÜ hukuk 1. sınıf öğrencisiyim ve sene bitti 2.sınıfa geçtim hiçbir derstende kalmadım. Tekrardan yksye girip İstanbul Hukuk tercih edip yerleşsem, 2.sınıftan mı devam ederim yoksa en baştan mı?
  • çevrenden duydup asla önermedigin bir hukuk fakultesi var mi? nedenleri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yatay geçiş nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lebowski14 kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversitede olduğu fark etmeksizin derslere giden, kitabını okuyan öğrenci zorlanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

çevrenden duydup asla önermedigin bir hukuk fakultesi var mi? nedenleri nedir?
    Önerilmeyen hukuk fakültesi olmaz, ama tercih edeceğinden daha iyi hukuk fakültesi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunumut8

Hocam varsayalım DEÜ hukuk 1. sınıf öğrencisiyim ve sene bitti 2.sınıfa geçtim hiçbir derstende kalmadım. Tekrardan yksye girip İstanbul Hukuk tercih edip yerleşsem, 2.sınıftan mı devam ederim yoksa en baştan mı?
    İÜ'nün dersleri yıllık dolayısıyla muhtemelen kabul etmezler DEÜ'de dersler yıllık olsa bile İÜ genelde kendinden düşüklerin derslerini kabul etmiyor
  • devam zorunluluğu var mı
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    Çoğunda var bazı üniversitelerde yok. Bazılarında devam zorunluluğu +5 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzuryum

devam zorunluluğu var mı
    hayır, hemen hemen hiçbir derste yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunumut8

Hocam varsayalım DEÜ hukuk 1. sınıf öğrencisiyim ve sene bitti 2.sınıfa geçtim hiçbir derstende kalmadım. Tekrardan yksye girip İstanbul Hukuk tercih edip yerleşsem, 2.sınıftan mı devam ederim yoksa en baştan mı?
    EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalovelace -- 24 Ocak 2021; 3:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

çevrenden duydup asla önermedigin bir hukuk fakultesi var mi? nedenleri nedir?
    EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalovelace -- 24 Ocak 2021; 3:28:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.