Şimdi Ara

HUKUK FAKULTESİ KAZANMAK İSTİYENLER?!?!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim YGS/LYS hazırlancak olan arkadaslarım içindir.Hukuk kazanmak istiyenler desem daha dogru olur

Ben 17 yasında dh üyelerine yakısır fizikte bir gencim.Fakat ygs yaklasıo 12 .sınıfım ve acayip tırmıs durumdayım yardımııınıza ihtiyacım var.
    Lise 1-2-3 hiç önem vvermedim cıkmaz bu konulardan dedım ama karısık olucak nasıl bir calısma programı düzenlemeliyim?
    Bide hangi derslerde daha cok test cözmeliyim bunu kimse net açıklamıyo yada ben anlayamıyorum
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM teşekkurler

• Önce Türkçe'ni düzelterek başlayabilirsin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim YGS/LYS hazırlancak olan arkadaslarım içindir.Hukuk kazanmak istiyenler desem daha dogru olur

Ben 17 yasında dh üyelerine yakısır fizikte bir gencim.Fakat ygs yaklasıo 12 .sınıfım ve acayip tırmıs durumdayım yardımııınıza ihtiyacım var.
    Lise 1-2-3 hiç önem vvermedim cıkmaz bu konulardan dedım ama karısık olucak nasıl bir calısma programı düzenlemeliyim?
    Bide hangi derslerde daha cok test cözmeliyim bunu kimse net açıklamıyo yada ben anlayamıyorum
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM teşekkurler

Arkadaşa katılıyorum sakın ol çıkmaz bu konulardan dedim nedir abi :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

çalışmaya deymez kardeş istiyirsan şimdi dinlen biraz sınava 1 ay kala acayip kasarsın. zaten herkez senin gibi emin ol hukuk istiyenler son 15 günde falan çalışıo sen 1 ay çalışsan temizlersin eylenmeye devam et. meşaz olsun watsapp olsun falan onlara çok bulaşma bu arada.

Not1: Şaka yapıyorum beni ciddiye alma

Not2: Bu cümle yoğun ironi ve taşlama içermektedir.

• Alea iacta est kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı benım kuzende liseyi bitireli 2 sene oldu bu sene yeniden üniversite sınavına gircek o kazanırda ben kazanamazsam
    Annemin psikolojik baskısı altında kalacagıma eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp'ı Kazanmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.