Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim YGS/LYS hazırlancak olan arkadaslarım içindir.Hukuk kazanmak istiyenler desem daha dogru olur
Ben 17 yasında dh üyelerine yakısır fizikte bir gencim.Fakat ygs yaklasıo 12 .sınıfım ve acayip tırmıs durumdayım yardımııınıza ihtiyacım var. Lise 1-2-3 hiç önem vvermedim cıkmaz bu konulardan dedım ama karısık olucak nasıl bir calısma programı düzenlemeliyim? Bide hangi derslerde daha cok test cözmeliyim bunu kimse net açıklamıyo yada ben anlayamıyorum CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM teşekkurler
Önce Türkçe'ni düzelterek başlayabilirsin mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: köstebek1903
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim YGS/LYS hazırlancak olan arkadaslarım içindir.Hukuk kazanmak istiyenler desem daha dogru olur
Ben 17 yasında dh üyelerine yakısır fizikte bir gencim.Fakat ygs yaklasıo 12 .sınıfım ve acayip tırmıs durumdayım yardımııınıza ihtiyacım var. Lise 1-2-3 hiç önem vvermedim cıkmaz bu konulardan dedım ama karısık olucak nasıl bir calısma programı düzenlemeliyim? Bide hangi derslerde daha cok test cözmeliyim bunu kimse net açıklamıyo yada ben anlayamıyorum CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM teşekkurler
Arkadaşa katılıyorum sakın ol çıkmaz bu konulardan dedim nedir abi :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: Alea iacta est
çalışmaya deymez kardeş istiyirsan şimdi dinlen biraz sınava 1 ay kala acayip kasarsın. zaten herkez senin gibi emin ol hukuk istiyenler son 15 günde falan çalışıo sen 1 ay çalışsan temizlersin eylenmeye devam et. meşaz olsun watsapp olsun falan onlara çok bulaşma bu arada.
Not1: Şaka yapıyorum beni ciddiye alma
Not2: Bu cümle yoğun ironi ve taşlama içermektedir.
Alea iacta est
kullanıcısına yanıt
İşin kötü tarafı benım kuzende liseyi bitireli 2 sene oldu bu sene yeniden üniversite sınavına gircek o kazanırda ben kazanamazsam Annemin psikolojik baskısı altında kalacagıma eminim