|
Bildirim
|
Dostum sana daha önce 3 kere yazmıştım ama hadi bir kez daha yazayım..
Öncelikle Eskişehir'den bahsedeyim. Bence bir öğrencinin seçebileceği şehirler arasında 1. sıradadır. Öyle ki Marmara Hukuk veya Dokuz Eylül Hukuk yerine Anadolu Hukuk'u tercih ettim ben. Hukuklarda okullar arasında öyle uçurum fark olduğuna da inanmıyorum. Diplomanın hiçbir önemi yok bu bölümde. Kişinin kendine ne kattığına bakıyor çoğu şey, avukat olacaksan da çevrene... Avrupai bir şehirde okumak istiyorum, rahat olsun, insanlar birbirine karışmasın diyorsan tam merkezidir, nüfusun %30-%40'ı öğrenci kesimden oluşur. Ben malesef bu yıl pek sosyal bir yıl geçiremedim ama kişinin kendinde bitiyor sosyalsen cennet asosyalsen cehennem olabilir bu şehir. ![]() Hukuk bölümü hakkında ilk yılki gözlemim çok nankör bir bölüm olduğu... Öyle ki bilgiler çok çabuk buharlaşabiliyor, o kadar detay çalışıyorsun 3 hafta sonra bir bakıyorsun o çalıştığın çoğu şeyi unutmuşsun bir tek aklında temel terminolojik şeyler kalmış.. ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 31 Mayıs 2018; 11:11:46 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |