Şimdi Ara

Hukuk bürosuna nasıl dava açabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bir bürodan yazı geldi 10 yıl önce telsime brocunuz varmı şuanki tutarıonız bu işte iban yatırın diye.

direk aradım böyle bir borcum yok telsime ödeyip tamamen kapatmıştım dedim bana makbuzunuz varmı dedi 10 yıllık makbuz yok dedim.bana haciz başlıcak dedi
    teli kapattım.

vodafoneyi aradım oraya geçmiş cunku neyse aradım ve böyle bir borcunuz yok zamanında ödemeişsiniz dedi vodafon temsilcileri.kesinlikle borcunuz yok haciz olamaz haklarınızı arayın dedi.

amacım : zaten para ödememek değil buraya 100 milyarlık dava açmak
    1.piskolojim bozuldu
    2.aile huzurumuz bozuldu
    3.kamu davasalı olarak ise bariz bir şekilde dolandırıcılık var burada cunku herkes benim gibi hatırlamaya bilir veya hakkını aramayabilr. 10000 kişe bu mektubu atzalar 10 kişiyden para alsalar oh ne guzel dünya.
    hadi tüm hukuk bürosu bunu yapsın böyle bir açı kvarsa türkiyede yazıklar olsun ama sanırım yoktur.

BANA MAKBUZ VARMI DİYENE BEN ŞUNU SORAMICAK MIYIM ŞİMDİ SENİN ALCAĞINA DAİR İSPATIN VARMI DİYE ?
    İSPAT GÖSTERİRSE BU SEFER VODAFONEDE DAVA AÇARIM 200MİLYARLIK İPPAT YOK İSE OLEYSE BÜROYA 100 MİLYARLIK DAVA AÇARIM
    AKLIM BÖYLE ÇALIŞIYO NOKTASINA KADAR HAKLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.

lütfen napcagımı biri solesin

• Tanıdığın avukat varsa git direk sömür onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Tanıdığın avukat varsa git direk sömür onları.

keşke abi ya.yoo tanıdıgım yokta ilk önce bilgi topliyim dedim.bugun bana gödnerdiler yarın kimsesiz analara babalara göndercekler yaslıcagız adamlar dh ye girip konu acamazki.kim bilir bölye kimleri dolandırdılar.avukat kadının sölediğine bak makbuzun varmı bu ne ya.evet şimdi var senin haciz göndermeye hakkın varmı diye simdi ben soruyor dava acmak istiyorum
  • Dava aç tabii hocam da psikolojin niye bozuluyor? Bunu psikoloji bozulmaması lazım kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

Dava aç tabii hocam da psikolojin niye bozuluyor? Bunu psikoloji bozulmaması lazım kanımca.

niye mi yaşamadın ondan anlamassın.borcunu kokune kadar ödediğin bir borç 10 yıl sonra geliyor.derdini anlatıyosun avukata halne yapcak bişe yok haciz gelcek diyor.ailen huzursuz oluyor..asıl yeri arıyosun ve borcun olmadıgını anlyıorsun.
    avukatın dediğini dikaktini çekerim anlatıyorum inanmıyor ve makbuzun varmı kardesim diyebiliyor on yıl sonra.yani yoksa kaldırcaz evni diyor ki kokune kadar haklısın. 55 tl 1090TL olmuş ve evine haciz kağıdı adlı kağıt geliyor daha buyuk bişe olabilir mi ?

devlet ile ilgsi olmayan bu kağıt sadece hukuk bürosuna ait.bu büro dolandırıcılık bürosu.siz sanıyormusunuz herkes benim gibi.milletin canını alıyolar işte böyle.
    şimdi sen hakim olsan ne yaparsın büroyu kaptmaz mısın yoksa devam kardeş buldugunu yol mu dersin.bu nası bişe makbuzun olara borc haciz kağıdı göndermede neymiş.

• emin ol buro kapanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ded-

emin ol buro kapanmaz.

dolandırıcı olduğu ispatlanan büro kapanmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

bugun bir bürodan yazı geldi 10 yıl önce telsime brocunuz varmı şuanki tutarıonız bu işte iban yatırın diye.

direk aradım böyle bir borcum yok telsime ödeyip tamamen kapatmıştım dedim bana makbuzunuz varmı dedi 10 yıllık makbuz yok dedim.bana haciz başlıcak dedi
    teli kapattım.

vodafoneyi aradım oraya geçmiş cunku neyse aradım ve böyle bir borcunuz yok zamanında ödemeişsiniz dedi vodafon temsilcileri.kesinlikle borcunuz yok haciz olamaz haklarınızı arayın dedi.

1.piskolojim bozuldu
    2.aile huzurumuz bozuldu
    3.kamu davasalı olarak ise bariz bir şekilde dolandırıcılık var burada cunku herkes benim gibi hatırlamaya bilir veya hakkını aramayabilr. 10000 kişe bu mektubu atzalar 10 kişiyden para alsalar oh ne guzel dünya.
    hadi tüm hukuk bürosu bunu yapsın böyle bir açı kvarsa türkiyede yazıklar olsun ama sanırım yoktur.

BANA MAKBUZ VARMI DİYENE BEN ŞUNU SORAMICAK MIYIM ŞİMDİ SENİN ALCAĞINA DAİR İSPATIN VARMI DİYE ?
    İSPAT GÖSTERİRSE BU SEFER VODAFONEDE DAVA AÇARIM 200MİLYARLIK İPPAT YOK İSE OLEYSE BÜROYA 100 MİLYARLIK DAVA AÇARIM

10000 kişiye mektup atsalar 10 kişiden para gelse neresi güzel 10000 kişi değil 1000 kişiye atsalar bile çoktan yakalanırdı onlar mektup attıkça yakalanma olasılığı artmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

quote:

bugun bir bürodan yazı geldi 10 yıl önce telsime brocunuz varmı şuanki tutarıonız bu işte iban yatırın diye.

teli kapattım.

1.piskolojim bozuldu
    2.aile huzurumuz bozuldu

10000 kişiye mektup atsalar 10 kişiden para gelse neresi güzel 10000 kişi değil 1000 kişiye atsalar bile çoktan yakalanırdı onlar mektup attıkça yakalanma olasılığı artmaktadır

Türkiyede sadece bana mektup atıldıgını sölemiyosunuz heralde.
    koca büro 20 yıllık geçmişi varsa düşünün kaç bin kişiye attıklarını.
    yani bunu nasıl solediniz anlamadım neresinde denklem var.1 adet 20 yılda 1 kişeye attıgını sölemeyi size ne sağladı bilmiyorum

• Bu ülkede Avukatlar resmen dolandırıcı ve kan emici olmuş. Biz de az çekmedik bunlardan. İnsanları korkutmak için evinize gelicez herşeyinizi alıcaz diye diye böyle telefonda tehdit eder bu kan emiciler. Üstüne gidin hocam işin peşini bırakmayın gerekirse davanızı açın. ayrıca artık haciz işlemleri öyle o kadar kolay değil. herşeyi alamıyorlar bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Bu ülkede Avukatlar resmen dolandırıcı ve kan emici olmuş. Biz de az çekmedik bunlardan. İnsanları korkutmak için evinize gelicez herşeyinizi alıcaz diye diye böyle telefonda tehdit eder bu kan emiciler. Üstüne gidin hocam işin peşini bırakmayın gerekirse davanızı açın. ayrıca artık haciz işlemleri öyle o kadar kolay değil. herşeyi alamıyorlar bildiğim kadarıyla.

Teşekkürler.
    Ya almayı bırakın borcum yokki :) ispatlandı zaten vodafoneyi aradım... şimdi bana nasıl bu gonderilir bunun peşindeyim.yani aslında vatandaşı koruyorum şuan.tabi birazdan onlardan para almalıyım tazminat olarak.bana söylenen makbuzun yok öde...bu nedir..
    bende ona soruyorum artık sen ispatını göster.borcum oldugunu gosteren bir sipatı olmadan bu haciz evragını adresime göndermesi nedir abi biri bunu acıklasın lütfen.böle bi evrak yok cunku dolandırıcık.yeşilköy istanbuldan doladırıcılık için hukuk bürosu var şuanda.

• sen vatandaşa durduk yere haciz kagıdı gonderemezsin dicek hukuk yokmu yoksa.yoksa gerçekten bir avukat istediği vatandaşa evraksız haadi bakim hacize geliyoruz diyebiliyor mu ? öyle ya herkes cep tel kullanıyor herkesin eski brocu var.

ozaman ben avukat oliyim tüm dh ye mektup atiyim hacize geliyoruz diye.herkesin eski hattı olduguna göre.herkesin zamanında ödediği bişeyler var dimi.bu telefon olur bu su parası olur olruda olur.vala aklım şaştı
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    Hooop. Bu işe ne zaman başladıklarını bilmiyoruz o yüzden zamanı hesaba katmamalıyız kim bilir yeni başlamış da olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Hooop. Bu işe ne zaman başladıklarını bilmiyoruz o yüzden zamanı hesaba katmamalıyız kim bilir yeni başlamış da olabilirler

tamam abi yaşamları boyunca sadece 1 adet oda bana attılar.koca kaşe tarzı şeyide sırf bana atmaları içni yaptırdılar.büroyuda bana dava açmak için kurudular dediğin gibi olsun.
  • quote:

teli kapattım.

1.piskolojim bozuldu
    2.aile huzurumuz bozuldu

hangi hukuk bürösu bu?

• Arkadaşım bak bende hukuk bürosunda çalıştım hemde ave nın faturalrına bakan. Baktımki çok isyan ediyosun bir şeyler açıklamak istedim. Olay şöyle işliyor ilk önce vodafone bu borçlu listesini çıkarıyor anlaşmalı oldukları avukat bürolarına gönderiyor. Onlarda sgk dan tut bütün adresin bulanabileceği yerlere icra dairesi aracılıyla kağıt gönderiyor. Borçluya ulaşıncada parayı tahsil ediyorlar. İnanki onların elinde senin kimliğin imzan hepsi var. Vodafone dosyları o şekilde gönderiyor. Senin yapcağın icra mahkemesine itiraz davası açmak. Bunu dışında büroyla filan uğraşma senin gibi 1000 kişiye gönderiliyor o kağıttan yani sana kastları yoktur.
  • Tabi ki hakkınızı arayın ama o öyle yaparsa ondan şu kadar alırım yok öyle olmazsa bundan bu kadar alırım gibi ticari yaklaşımlar komik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir avukat cevap versin dicem bir kelime sölesin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

Arkadaşım bak bende hukuk bürosunda çalıştım hemde ave nın faturalrına bakan. Baktımki çok isyan ediyosun bir şeyler açıklamak istedim. Olay şöyle işliyor ilk önce vodafone bu borçlu listesini çıkarıyor anlaşmalı oldukları avukat bürolarına gönderiyor. Onlarda sgk dan tut bütün adresin bulanabileceği yerlere icra dairesi aracılıyla kağıt gönderiyor. Borçluya ulaşıncada parayı tahsil ediyorlar. İnanki onların elinde senin kimliğin imzan hepsi var. Vodafone dosyları o şekilde gönderiyor. Senin yapcağın icra mahkemesine itiraz davası açmak. Bunu dışında büroyla filan uğraşma senin gibi 1000 kişiye gönderiliyor o kağıttan yani sana kastları yoktur.

Anlıyorum bakın ortada bi yanlış anlaşma var.ben borclu değilim ve bu ispatlı.vodafone ile gorustum.büro ise hayır borclusunuz diyor makbuz gosterin diyor.şimdi vodafoneden makbuzu istedim olay bitti.

sormak istediğim şu : dediğiniz gibi 1000 kişiye atıyolar bu mektubu peki atmaları yasal mı ? borçu olmayan beni huzursuz etme hakları var mı ? telefonda bana ya makbuz ya icra deme hakkı var mı ?

düşünün...ben hakkımı aradım olay bitti ya diğer insanlar ? makbuzu temin edemeyen dh de konu acamayan ve vodafoneyi aramayan insanları dolandırdıkları çok ama çok açık net değil mi benmi deliyim siz mi anlamıyorsunuz ?

bir kereliğine hakim olup düşünün lütfen ben geliyorum size diyorum ki hakim bey bana haksız yere haciz mektubu gonderdiler ve bunu herkese yaptıkları belli.neye dayanarak yapıyorlar neden yapıyorlar.ben borclu değilim ispatlı.burda bi hata var buda net.bu hataya sebep olan her ney veya kimse buna nasıl olurda dava acma hakkım olmaz ?

ya icra mektubu geldiğinde ailemden biri uzuntuden hastalansa ? siz basit sanıyosunuz herşey para değil illa cebimizden paramı cıkıcak abi dava açmak için.benim piskolojim sağlığım paradan önemli olamıyor mu yani ? yani şimdi bu hukuk bürosu avlanmaya devam edicek bunu aklı basında bi savcı hakim okumazmı burda anlamıyorum lanet olsun böle hukuk mu olur abi.
    avrupada olcaktık simdi bakın neler oluyodu basit değil hocam beni arayıp deseler galiba borcunuz var ödednizi mi vb.. yook direk haciz anlatamıyorum galiba.

• Sen abartıyosun, varsa makbuzun ibraz edersin borcum yoktur dersin olur biter. Bu kadar büyütecek bişey göremiyorum. Ya sen hiç mahkmeye gitmedin yada icra dairesine senin 1000 tl lik telefon borcu orda toz kalır, neler var. Yasal hakları varmı demişsin var. Onlar kafalarına göre sana kağıt göndermiyor. Vodafone anlaşmalı olduğu avukatlara bu listeyi ve kimlik abonelik sözleşmesini veriyor bu paraları tahsil edin diyor. Adamlarda sana direk yollmaıyor icra dairesinin onayından sonra yolluyor o kağıdı. Senin yanlışın şu ödediysen borcunu götürsün yanlışlık var dersin düzelir, pireyi deve yapmışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.