Şimdi Ara

Hukuk Bu Saatten Sonra Zormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler türkçe ve sosyal 30 matematik 10-15. Matematik ağırlıklı çalışıyorum. Okul puanımda düşük geliyor. Matematikte fem simetriden çalışıyorum 2. Kitaba geçtim. Sizce sınava kadar 85-90 net olur mu? Bu arada evet daha lys var ama ygsden bu netler gelmezse çalışma isteğim kalmaz.

Not:hukuk demişken atatürk yada erzincandaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlam bir temelin ve altyapın yoksa imkansız ki... Deneme sonuçların bunu gösteriyor. Önümüzde ki sene mezuna kalabilirsin. İstrikrarli ve düzenli calışma ile bir nebze olsun mümkün derdim ama... Çalışmasını son 2 aya bırakan birinin bu saatten sonra çalışacağına pek kanaat getiremiyorum.

• Saat 14:30 oldu knk daha erken aksama var baya

• quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

Sağlam bir temelin ve altyapın yoksa imkansız ki... Deneme sonuçların bunu gösteriyor. Önümüzde ki sene mezuna kalabilirsin. İstrikrarli ve düzenli calışma ile bir nebze olsun mümkün derdim ama... Çalışmasını son 2 aya bırakan birinin bu saatten sonra çalışacağına pek kanaat getiremiyorum.

Usta çalışmamaı son iki aya bırakmadın. Netlerim türkçe sosyal 20 civarıydı. Matematik 0 dı.

• Full matematik kasarsan lys ye 25 saat çalışırsan olabilir

• Matematik gergun 5-6 saat calis 15 gunde 30 a gelir dostum rahat ol.Yapilabilir bi is.Ama keske daha evvel calissaydin belki suan mat 34 geliyordu ve sen buraya mat40 icin ne yapabilirim yaziyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

Matematik gergun 5-6 saat calis 15 gunde 30 a gelir dostum rahat ol.Yapilabilir bi is.Ama keske daha evvel calissaydin belki suan mat 34 geliyordu ve sen buraya mat40 icin ne yapabilirim yaziyordun

Sağol kardeşim. Şuan 2-3 saat çalışıyorum. Daha fazla çalışcam. Bana 25-30 yeter inşallah çıkarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU YIL SINAV ZOR OLACAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101958094&p=1#101958311

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101958094&p=1#101958311

Kardeş orda yaşamıyorum. İnan gelirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.