Şimdi Ara

Hugo Hugo Boss for men Öneriyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi beğenmiş. tabi beğenmeyende var. kimisi lavanta kokusuna benzetmiş, kimisi de hiç fark edilmiyor, basit market kokusu demiş.

Hugo Hugo Boss for men Öneriyor musunuz?

• Tavsiye ederim.benim favorimdir kendisi :) ama fiyat bakımından baya uçmuş şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akymc

Tavsiye ederim.benim favorimdir kendisi :) ama fiyat bakımından baya uçmuş şuan
    Geçen Sephora'ya gittim. 125 ml 445 tl felandı. koku benzerliği ve ferahlık olarak, bana Mr Burberry i önerdiler. ama, araştırınca yine Hugo Hugo Boss Men den vazgeçmedim.
    Ünlü Biyofizikçi Luca Turin bu parfümü klasik lavanta kokusu olarak yanıtlamış. sanırım kokudan ziyade içindeki kompozisyona bakıyor.https://scentertainer.net/en/top-10-best-perfumes-luca-turin/ Bu adresten Luca Turin'in en iyi parfüm listesine ulaşabilirsiniz.

Daha çok kış için bir parfüm bakıyorum. çoğu parfüm 4 mevsim ama, biraz daha çok sonbahar ve kış için arıyorum.
    Hugo Hugo Boss Men'i Öneriyor musunuz? yoksa o fiyata alınmaz deyip, daha iyi ve benzer bir ürün söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 1 Temmuz 2018; 0:1:18 >

• Hocam ben alıcam düğünüm yaklaştığı için. Ama önereceğin başka parfüm var mi desen benim yok.kokusundan vazgeçemezsin kışın da yazında kullandım 4 mevsim için ideal bence.arkadaşlar yanıtlarsa onların önerisini de al derim fiyati senin için önemli değilse almanı öneririm indirimli bulursan yazarsan sevinirim bende alırım :)

• quote:

Hocam ben alıcam düğünüm yaklaştığı için. Ama önereceğin başka parfüm var mi desen benim yok.kokusundan vazgeçemezsin kışın da yazında kullandım 4 mevsim için ideal bence.arkadaşlar yanıtlarsa onların önerisini de al derim fiyati senin için önemli değilse almanı öneririm indirimli bulursan yazarsan sevinirim bende alırım :)
    Mutluluklar dilerim hocam. bugün tekrar gideceğim. bir kaç parfüm daha var deneyeceğim. Sephora'da fazla indirime girmiyor, ama Sevil Parfümeride indirime girdiğini hatırlıyorum bi ara. bu ürünün normal 125 ml olanı 445 tl iken Sephorada, Sevil Parfümeride 125 i nasıl 300 oluyor anlamadım. bide indirimli fiyatı olağanın dışında düşük olanları almamayı tercih ediyorum. çoğu sahte olabiliyor.
  • Sağolasın hocam , ever dediğin gibi şu aralar tester'lara merak sardım sipariş veresim geliyor ama güvenli değiller 109tl ye kadar var 175ml . Bende takipteyim olmazsa boyner yada ykm de çalışan arkadaşın varsa %30 yada %15 indirim yaptırıpta alabilirsin.

• quote:

Sağolasın hocam , ever dediğin gibi şu aralar tester'lara merak sardım sipariş veresim geliyor ama güvenli değiller 109tl ye kadar var 175ml . Bende takipteyim olmazsa boyner yada ykm de çalışan arkadaşın varsa %30 yada %15 indirim yaptırıpta alabilirsin.
    Tester almayın hocam. dediğiniz Hugo Boss un en fazla 125 ml olanı mevcut TR de. çalışan arkadaşım yok fakat olsa bile indirim yaptırabileceklerini sanmıyorum. aldığınız parfümün yanında sadece hediye parfüm verebiliyorlar. mesela Paco aldım. yanında 10-20 tane 5 ml'lik Jimmy Choo Man Blue parfümü verdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Tester almayın hocam. dediğiniz Hugo Boss un en fazla 125 ml olanı mevcut TR de. çalışan arkadaşım yok fakat olsa bile indirim yaptırabileceklerini sanmıyorum. aldığınız parfümün yanında sadece hediye parfüm verebiliyorlar. mesela Paco aldım. yanında 10-20 tane 5 ml'lik Jimmy Choo Man Blue parfümü verdiler.

Alıntıları Göster
    Hocam burda uygun fiyata var

• quote:

Alıntıları Göster
    İndirime girmis bakarsın hocam yorumlarda orjinal deniliyor.
    www.hepsiburada.com
    hugo boss - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/ara?q=hugo%20boss%20

• quote:

İndirime girmis bakarsın hocam yorumlarda orjinal deniliyor. https://www.hepsiburada.com/ara?q=hugo%20boss%20

Alıntıları Göster
    Hocam 212 VIP Men Carolina Herrera aldım ben. kozmetik mağazasına gidip almadan içim rahat etmiyor. nedense internetten kozmetik mağazaları'nın web sitesi dışında, parfüm alışverişine güvenemiyorum.
    Bu arada siz aldınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 6 Temmuz 2018; 20:45:12 >

• quote:

Hocam 212 VIP Men Carolina Herrera aldım ben. kozmetik mağazasına gidip almadan içim rahat etmiyor. nedense internetten kozmetik mağazaları'nın web sitesi dışında, parfüm alışverişine güvenemiyorum.
    Bu arada siz aldınız mı?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan hocam , Hayır ben daha almadım bu hafta içinde alacağım nereden alacağıma karar veremedim daha :)

• quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan hocam , Hayır ben daha almadım bu hafta içinde alacağım nereden alacağıma karar veremedim daha :)

Alıntıları Göster
    Aldınız mı hocam?
    Bu arada 212 VİP MEN yazın kullanılmıyor. kış için ve özellikle akşamlar için tercih ediliyor. vazgeçilmez ürün o zamanlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.