Şimdi Ara

Hublot saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce değer mi?
    Tabi ki replika gerçeği 15.000$
    Ben çok beğendim instagramdaki sayfadan alacam
     Hublot saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buluşma derim. 15 bin$ nere 400 tl nere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Buluşma derim. 15 bin$ nere 400 tl nere.

Her yerde böyle çakmadının fiyatı sahibindendede böyle bir çok instagram satıcılarındada hemde aaa kalite yazıyor

• Kolunda replikayım diye bağırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Kolunda replikayım diye bağırır

Aynısı
    Replika olsa bile 400tl :)

• Parana yazık.400 TL'ye orjinal saat alırsın.Casio, Seiko, Orient, Citizen, Pulsar vs. bir çok model var o fiyatlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

Parana yazık.400 TL'ye orjinal saat alırsın.Casio, Seiko, Orient, Citizen, Pulsar vs. bir çok model var o fiyatlara.

İyide böyle bir saat bulamadım yani istediğim tarz bu
    Siyah , heybetli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tissot Kol Saati
    12 yıl önce açıldı
    Breitling saat orjinal mi
    3 yıl önce açıldı
    Seiko saat A101'de indirimli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk mesajım sana olsun :)

AAA kalite replikadan bahsediyor olsan bile asla gerçeğinin yanına yaklaşamayacaktır. Bilen birisi anında anlayabilir. İndekslerindeki (numaralar), kollarındaki luminova dediğimiz genel adıyla fosfordan tut da, kasadaki işçiliğe kadar taklit ürünüm diye bağırır maalesef.

Hublot'dan dışarı konuşursam; bu saatlerin binlerce dolar etmelerinin bir sebebi var hocam. Yapımı kolay saatler değil bunlar. Aynı kaliteyi, görüntüyü kesinlikle bekleme benden söylemesi. Alırsan da hayırlı olsun, kolunda eskisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufour

İlk mesajım sana olsun :)

AAA kalite replikadan bahsediyor olsan bile asla gerçeğinin yanına yaklaşamayacaktır. Bilen birisi anında anlayabilir. İndekslerindeki (numaralar), kollarındaki luminova dediğimiz genel adıyla fosfordan tut da, kasadaki işçiliğe kadar taklit ürünüm diye bağırır maalesef.

Hublot'dan dışarı konuşursam; bu saatlerin binlerce dolar etmelerinin bir sebebi var hocam. Yapımı kolay saatler değil bunlar. Aynı kaliteyi, görüntüyü kesinlikle bekleme benden söylemesi. Alırsan da hayırlı olsun, kolunda eskisin :)

mükemmel bir saat tasarımcılarını kutluyorum fakat 15bin dolar nedirya araba parası abiya
    iç mekanik çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: dufour

İlk mesajım sana olsun :)

mükemmel bir saat tasarımcılarını kutluyorum fakat 15bin dolar nedirya araba parası abiya
    iç mekanik çok iyi

İnvicta veya Parnis benzer modeller olabilir.Araştırabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.