Şimdi Ara

Huawei x5 Nerde bulabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu nerde bulabilirim ( İnternet siteleri dışında) Ve bu telefon hakkın bilgi veren konu linki yollarsanız sevinirim birde telefon kaç tl

Teşekkürler

• önceden 500 liraydi biraz önce bende baktim nete 617 lira diyorlar cok ucmus fiyati cihazin
  • Para yetiyor nerden bulacağımı bilmiyorum internet siteleri dışında
  • Turkcell bayiilerinde bulabilirsiniz fiyatıda 550-600 civarı birşeydi.
  • turkcell bayiilerinde artık eskisi kadar sık bulunmuyor hakkında bazı şikayetler almışlar onun payı olabilir diye düşünüyorum bir de electro world'de vardı yanılmıyorsam.
  • Tarifesiz alabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanımÜşüdü

Tarifesiz alabiliyormuyuz

Tabikide hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • şimdiden hayirli olsun hocam
  • Teşekkürler almayı düşünüyorum en kısa zamanda perşembeye kadar almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanımÜşüdü

Teşekkürler almayı düşünüyorum en kısa zamanda perşembeye kadar almayı düşünüyorum

imzanizdan gördügüm kadariyla suan nokia 5800 kullanıyorsunuz hocam ve ondan sonra bunu kullanınca iyiki almisim diceksiniz
  • İnşallah okadar övüyorlar bakalım hakkını vericekmi
  • Hocam ben de almayı planlıyodum, sonra vazgeçtim.Elinde bir miktar daha para varsa 730 lira kadar Sony Neo V al derim.Ben onun biraz daha inmesini bekliyorum o zaman alıcam inşallah.Nedenlerine gelince:

Huawei markası sonuçta yeni bir marka, Çin malı problem olabilir.Geçenlerde 350 lira istenmiş garantiden tamiri için.Konu açılmıştı.
    Kamerası 5mp diyor, ama hiç kaliteli değilmiş.Kullanan herkes kötü diyor kamerasına.
    Ön kamerası yok.
    Isınma problemi gibi bir çok problem çıkarıyomuş.Forumu biraz araştırırsan görebilirsin.
    İleride satmaya kalkışsan satamazsın.Huawei markasından dolayı almazlar.

Sony markasını dünyada bilmeyen yoktur heralde.
    Kamerası 5mp, gayet iyi çekim yapıyor deniliyor.
    Ön kamerası var.
    Her telefonda olduğu gibi bu telefonda da problemler vardır illaki.Ama ben daha göremedim.
    Satmaya kalkışırsanız kolayca satabilirsiniz.

Şu an 150 lira civarında bi fark için bunları ben değişmemeye karar verdim. Sony Neo V alcam kısmetse

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Hocam ben de almayı planlıyodum, sonra vazgeçtim.Elinde bir miktar daha para varsa 730 lira kadar Sony Neo V al derim.Ben onun biraz daha inmesini bekliyorum o zaman alıcam inşallah.Nedenlerine gelince:

Huawei markası sonuçta yeni bir marka, Çin malı problem olabilir.Geçenlerde 350 lira istenmiş garantiden tamiri için.Konu açılmıştı.
    Kamerası 5mp diyor, ama hiç kaliteli değilmiş.Kullanan herkes kötü diyor kamerasına.
    Ön kamerası yok.
    Isınma problemi gibi bir çok problem çıkarıyomuş.Forumu biraz araştırırsan görebilirsin.
    İleride satmaya kalkışsan satamazsın.Huawei markasından dolayı almazlar.

Sony markasını dünyada bilmeyen yoktur heralde.
    Kamerası 5mp, gayet iyi çekim yapıyor deniliyor.
    Ön kamerası var.
    Her telefonda olduğu gibi bu telefonda da problemler vardır illaki.Ama ben daha göremedim.
    Satmaya kalkışırsanız kolayca satabilirsiniz.

Şu an 150 lira civarında bi fark için bunları ben değişmemeye karar verdim. Sony Neo V alcam kısmetse

hocamında dedigi gibi ilerde satma sorunun olur onu diyim.
    diger bahsettigi sorunlari bilmiyorum cunku arastirmadim bu markayi hiç.
    ama söyle bişi var bir üründen 1 kişi memnundur 1 kişininde tam istedigi olmadigindan dolayi memnun degildir buna bişi diyemem.
    ben sen alicam dediginden önerdim bütcen yoksa eger al

• Ben alacaktım hepsiburada.com'a mesaj attım niye yok sitenizde huawei diye gelen mesaj şu:

Merhabalar,
    Sormuş olduğunuz ürün malesef stoklarımıza gelmeyecektir.
    Saygılarımızla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Ben alacaktım hepsiburada.com'a mesaj attım niye yok sitenizde huawei diye gelen mesaj şu:

Merhabalar,
    Sormuş olduğunuz ürün malesef stoklarımıza gelmeyecektir.
    Saygılarımızla...

zaman gectiginden dolayi belki gelmicektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.