Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 6 Serisi [ Ana Konu] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.394
Cevap
117
Favori
82.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 1...34...656667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot; Bir Diktatörün Yönetim Şekli , Demokrasi&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39; de Halkın Olaylara İlgisiz Kalması Gibidir.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Kordon ve koruyucu ne aldınız

HUAWEI WATCH GT 6 Serisi [ Ana Konu]

Koruyucunun kutusunu açmadım henüz, ufak bir kutu da geldi oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 18 Eylül 2026; 11:52:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, uzun süredir GT 3 Pro kullanıyorken, dün Watch GT 7 Pro'ya geçiş yaptım. Her şey şimdilik güzel gitse de daha önceden haberimin olmadığı bir değişiklikle karşılaştım. GT 3 Pro'da gelen bildirim ekranda önizlense bile, ekrana dokunup bildirim merkezine girmedikçe ana ekrandaki bildirim simgesi kaybolmuyordu. Ancak GT 7 Pro'da, bildirim geldiğinde ekran açıldığı an sistem bunu "okundu" kabul ediyor ve ekran kapandığında ana ekrandaki bildirim işareti siliniyor. Bu durum mesajların unutulmasına ve bildirimin kaçırılmasına neden oluyor. Bildirim gelince ekran uyanmasın seçeneği de bana göre değil çünkü ben elimi hiçbir şeye sürmeden doğrudan içeriği görmek istiyorum.Toplantılarda hayat kurtarıyor ve akıllı saat almamın en önemli nedenlerinden biri de bu. Şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Yokizm

Teşekkürler, kargonuz hazırlanıyor yazısı da daha bugün öğlen ortaya çıktı, yoksa hiç bir şey yazmıyordu orada, sanırım artık yarın verirler kargoya.

Kordon ve ekran koruyucu aldım, onlar da geldi, kendisi kaldı bir tek…
    Huawei Watch Gt 7 Pro Yeşil model saatim dağıtım da, İnşallah akşama kadar elim de olacak.

iPhone kullanıcılarına sormak istiyorum, çok kısıtlama var mı İos ile kullanımı nasıl bu Huawei saatlerin, ilk defa alıyorum o yüzden yabancıyım, sormak istedim.

Edit: Kargo eve gelmiş, şu an işteyim, akşam eve gidince bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 19 Eylül 2026; 14:15:0 >
  • quote:

Huawei Watch Gt 7 Pro Yeşil model saatim dağıtım da, İnşallah akşama kadar elim de olacak.

iPhone kullanıcılarına sormak istiyorum, çok kısıtlama var mı İos ile kullanımı nasıl bu Huawei saatlerin, ilk defa alıyorum o yüzden yabancıyım, sormak istedim.

Edit: Kargo eve gelmiş, şu an işteyim, akşam eve gidince bakacağım.

Alıntıları Göster
    İlk izlenim fena değil

Bol bol kadran bakıyorum

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷

• Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Xiaomi bileklik kullanıyordum. Bugün itibariyle Huawei Watch Gt 7 Pro ya geçmiş bulunmaktayım. Cihaz daha yeni çıktığı için kayış çeşidi bulunmamakta. Gt6 kayışları uyumlu mudur cihaza biliyor musunuz ? Bir de cihaz için ayrı bir konu başlığı açılır mı ?

• quote:

İlk izlenim fena değil

Bol bol kadran bakıyorum

Alıntıları Göster
    Bi sürü kadran yükledim Vip üyelik sayesinde, üyelik bitince kadranlar silinmez İnşallah

Hepsi gider

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Ücretsizlerle yetinecez artık o zaman

Aynen

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • Arkadaşlar merhaba, Gt7 Pro için takıldığında ek'te işaretlediğim yerin tam öpüştüğü boşluk kalmayan çelik siyah kordon arıyorum. Alışveriş sitelerinde ki fotolarq baktım hiç öyle bulamadım. Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar VIP üyeliğe boşyere para vermeyin; abone olmadan önce sadece VIP üyelere özel ekstra 100.000 kadran diyor ancak sadece mevcutta gördüğünüz kadranları VIP abonelik süresince bedava yapıyor o kadar. Ekstradan bir kadran sayfası açılmıyor. Onlar da abonelik sonunda siliniyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İos calışmayan şeyler mobil ödeme yok uygulama arka planda hep acık olucak senkonize etmiyor yoksa uygulamayı acınca senkonize ediyor mesajlara cevap verilmiyor geri planla herşey yapılıyor ya sorun yok

Evet haklısınız, şarjı da çok güzel gidiyor, 2 gündür kurcalamama rağmen yüzde 5-6lık dilim gitti, keşke telefon da böyle olsa

• Arkadaşlar selamlar, Apple Watch 10 46 mm siyah 14 ay garantili saatim var. GT6 Pro ile takas düşünüyorum. Düşünen olursa lütfen dm atsın.

Huawei şuan google olsa emin ol saat sarj bu kadar gitmez😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozanuyr -- 21 Eylül 2026; 16:2:37 >
  • Ozanuyr O kullanıcısına yanıt

Merhaba, bildirim ayarı saatte tam da bu şekilde ayarları. Bildirim gelince ekran yanıyor hatta hiç dokunmadan içeriği bile görebiliyorum tıplı GT3'teki gibi ama ekran kapandıktan sonra artık bildirim işareti çıkmıyor.Sanki bildirim gelince dokunup okuyup silmişim gibi bildirim kayboluyor.Halbuki GT3'te ta ki ben okuyana kadar saat sürekli bildirimi göstermeye devam ederdi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.