< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (269. sayfa)
-
-
Kullandığım birkaç fondan birisi. Güncelleme sonrası mı kayboldu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
O aramalar ayarı arama geldiğinde açık olur.
Arama yokken bakarsan bu şekilde görürsün.
Bende de öyle görünüyor.
Tekefon geldiğinde saat üzerinden yanıtla - reddet tuşları gelmiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtla reddet tuşları geliyor ama yanıtladığımda telefondan ses geliyor. Eski telefonumda saatten ses gelirdi.
O anda, yani telefon üzerinden hoparlör simgesini dokunup, ayarı saat haline getirin. Android kullanıcısıyım, sadece fikir olarak söyledim. Android lerde öyle bir ayar var, konuşma esnasında onda da olması lazım. Eğer o ayarda saat görünüp, konuşma saat üzerine geçmiyor ise, bence saati başka telefonda deneyin. Saat arızası olabilir. Ya da saati fabrika ayarlarına sıfırlayın derim.
cevap için teşekkürler. saati fabrika ayarlarına sıfırladım bağlantıyı tekrar yaptım olmadı. sonra cihazla bağlantıyı kesip tekrar kurdum yine olmadı. arama esnasında telefon ekranında ayar yapmadım. telefonda bir çok ayara girdim vs. en son eski telefonumda deneyecektim satmamıştım. bugün sabah denedim nasıl olduysa oldu. saatten cevaplayınca saatten ses geliyor artık. çok nadir de olsa telefon o an elimde değilse saatten cevaplayıp konuşmak kullanışlı oluyor.
-
Bazen her şey ayarlı da olsa, saçma sorunlar oluyor. Örneğin üstlerde yazdık, hızlı cevap ekranında saatte sadece emoji görünüyor. Tamam, evet vs. hızlı cevaplar görünmüyor. Ben öyle olduğunda şunu keşfettim uğraşırken, telefondan bluetooth kapatıyorum. Health programına girip, saat ayarlarına girmeye çalışıyorum telefondan. Hali ile program saat ile iletişim kurmaya çalışıyor ve bluetooth açayım mı diye sorgu ekranı gösteriyor. Bağlan, ya da aç dediğimde sorun düzelmiş oluyor. Bence bunu deneyin aynı sorunda.
evet hızlı yanıtta sadece emoji çıktığı bende de oldu. mesela bazen saati kendime çevirince ekran uyanmıyor. çok sinir bozucu. şimdi tekrar denedim ikinci kez kendime çevirdiğimde ekran uyandı.
-
-
Merhaba şu saate asistan getirmediler gitti, bir tane sağlam güncelleme gelmedi, işe yarayacak program da yok , 600 liralık saatte asistan var havit vs
-
4 de ya da 5 de var mı asistan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X