Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.373
Cevap
221
Favori
386.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazada yok bildiğim kadarıyla telegram kanallarında var.

Huawei Watch GT3 [ANA KONU]

telegram
    Huawei Watch 3/4 Pro & Huawei Watch GT3/GT4/GT5 pro watch faces
    https://t.me/huawei3progt3/3950

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ertosun E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mağaza dışında kadran nasıl yüklüyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sata90 S kullanıcısına yanıt
    Android cihazlarda modlu huawei sağlık uygulaması üzerinden yükleniyor.

Vazgeçtim ben modlu olması gerektiğini öğrenince.

• Arkadaşlar saat bazen uyanıyor. Yüzüme doğru tutmadığım halde. Sensörler mi arada devre giriyor, ölçüm felan mı yapıyor?

Hangi versiyonu tavsiye edersiniz. Ben modlu yükleyeyim. Gruba katıldım baya güzel ekranlar var.

• andios kullanıcısına yanıt
    telegram
    Huawei Watch GT5-GT4-GT3-GT2 / Watch 3/ Watch4 / TÜRKİYE 🇹🇷
    https://t.me/huaweiGT2Turkey

Ben burdaki paylaşımlardan faydalanıyorum. Uygulama ve kadran paylaşımı grupta var.

• Öner kullanıcısına yanıt

Geçen gün yine oldu, hızlı mesaj ekranı gelmemeye başladı. Saati, telefonu aç kapat yaptım olmadı. En son telefon bluetooth kapattım. Sonra health programında bağlantı koruma ayarlarına girerken bluetooth'u kendi açmasını sağladım. Bluetooth açma ekranına izin verince, daha sonra kontrol ettiğimde hızlı mesajlar yine çalıştı.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Başka bir sıkıntı var. Sıfırlamak gerekebilir, sorun düzelmezse, garantisi devam ediyorsa gönderilebilir.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Daha 1 haftalık hocam. Kıyamam servise göndermeye. Kalsın bakalım. Normalde iade edecektim ama etmediğime çok memnunum. Estetik olarak harika. Tabii diğer özelliklerde güzel.

Bu arada enabız a bağladınız mı siz saati? Sağlık kitini aktif ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 24 Aralık 2024; 21:7:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de vazgeçtim. Tüm bildirimlere izin veriyoruz. Tehlikeli olabilir.

• sata90 S kullanıcısına yanıt
    İyi yaptın. Boşver. Altı üstü kadran. Gerçekten çok beğendiğim olursa verir parasını alırım. 6 - 7 bin vermişim, 50-100 gözüme gelmez.

1 haftalık ise direk iade edilebilir. İleride sorun büyüyebilir çünkü. 1 ay içinde ücretsiz değişim hakkımız var. Bende gt runner var. Sağlık kiti kullanılmıyor sanırım. Google fit ile bağlı değil. Huawei hesap ile bağlıyım. 2 kadran aldım, onları kullanıyorum. Kadran için başka program yüklemedim. Spor yaptığımdan verileri değiştirmedim. Decathlon programına bağladım. Spor yapınca hediye puan veriyor.

Google hesap ile bağlanmadan enabız çalışmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 29 Aralık 2024; 11:42:32 >
  • E-nabız programını Huawei App üzerinden ile yükleyince, girişte Huawei Sağlıktan verileri alma işlemi yapacağını söylüyor ve Huawei hesap parola ekranı geliyor. Huawei hesap bilgilerini girdikten sonra bilgi aktarılıyor tarzında yuvarlak dönüyor fakat hiç durmuyor ve veri aktarmıyor. Üstte yazılan sağlık kitini ayarlardan açtım.

Geri tuşuna basarak ana sayfaya geçtiğimde, e-nabız programında, en altta giyilebilir sağlık teknolojileri bölümünde "Sensör verileri Huawei Health Kit aracılığıyla sağlanmaktadır." yazısı var. Fakat orada yer alan veriler sıfır değerinde. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Alttaki videoda ki anlatıma göre yaptım, tek püf nokta enabız programını silip, Huawei market üzerinden yüklemek lazım.

Huawei Watch GT3 [ANA KONU]Laktozsuzyoutube
    Umarım Beğenirsiniz :) Abone olmak için: https://www.youtube.com/c/Laktozsuz​ Instagram: https://www.instagram.com/laktozsuzgg
    https://www.youtube.com/watch?v=1LfDug80Z9g&ab_channel=Laktozsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 29 Aralık 2024; 22:54:34 >

• Gt 3 var bende Son güncellemeden sonra şarj 1 gün gitmiyor çözüm bulan varmi ayrıca batarya değiştirmek istiyorum ama internette yok sadece çıkma arka kapak satanlar var onlara güvenmedim alıp değiştiren oldumu

• Değerli Huawei watch kullanıcıları. Gt2 pro lansman olarak kullanılan ve görselde paylaştığım kadranın ismini arıyorum. Lütfen bilen paylaşsın
    Huawei Watch GT3 [ANA KONU]

• lTheImaml L kullanıcısına yanıt
    Gece rüyası hocam.

• Estonya Feribotu kullanıcısına yanıt

Kesinlikle yok. Ne Türkçe ne İngilizce. Demek ki lansman kadran görselleri markete konulmuyor

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.