< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (133. sayfa)

-
-
Gt3 pro serinin en üst modeli değil mi? Yanlış mı aldım acaba? Ayrıca içine yazılımda yükleyemiyorum. İphone kullanıcısıyım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
😳😳😳
Senin dediğin ozellkkler watch 3 pro da var. GT 3Pro ayrı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GT serisinin en üst modeli ama watch 3 serisiyle tamamen farklı. İade etme şansınız varsa edin, sanırım watch 3 pro niyetiyle gt 3 pro almışsınız.
Sanırım evet:(
Kendi sitesinde bahsettiğiniz modeli bulamadım.
1 aydır iPhone SE cihazım ile GT3 Active modelini kullanıyorum. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa buralardayım. Ben saati gerçekten çok beğendim. Haftada 3-4 gün 2 saate yakın spor yapıyorum, sürekli nabız ve uyku takibi açık çok rahat 1 hafta gidiyor. Sensörleri ne derece doğru değerler veriyor bilmiyorum tabii. İnternetten baktığım araştırmalarda apple watchların gerisindeydi sensör doğruluğu olarak. Mesaj cevaplama, uygulama ve müzik yükleme iPhone cihazlar ile çalışmıyor. Kadranları özelleştiremiyorsunuz o konuda beğenmedim. Bildirimler sorunsuz geliyor. Aramalarda bir problem görmedim henüz, saat üzerinden de doğrudan arama yapabiliyorsunuz. Spotify kontrolü var fakat spotify uygulaması yüklenmiyor desteklemiyor. Android bir cihazdan uygulama desteğine baktım neredeyse yok denilebilir.
-
Merhaba iphone kullanıpta sık sık bağlantısı kopan lar için bi tavsiyem olacak.Saatin ilk kullanımda sunulan kadranlarını kullanarak bu sorunu çözebilme ihtimaliniz var ,nedeni ise bazı sensör verilerini devamlı saatten çektiği için tekrar tekrar bağlantı sağlıyor buda bize programı ve ya bluettoh u açıp kapatmamızı ortadan kaldırıyor.Denemenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla .
-
kardeş, o dediğin özellikler saatin içinde zaten var, aktif değil, e simde nfc de wifi da var, yazılımsal olarak kapalı, donanım olarak incele görürsün, haa mesaj cevaplamada var, os 3 .0 ile gelecek haberin olsun, çinden araştırın bu cihazları...
-
Sadece nfc var dostum. Diğerleri yok gsmarena sitesinden de bakabilirsin. Esim olayı sadece watch 3 pro da var. Gt3 pro değil ikisi ayrı cihazlar. Gt3 pro kullanıyorum şu an iPhone ile de kullandım mesaj cevaplama yoktu. Android e geçtim cevaplama var ama hazır kalıp olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 21 Şubat 2023; 12:12:30 >
Gt runner in uyku takibi son güncellemeyi yaptığımdan beri pek doğru okumuyor, uyuduğum uyku ile saat verisi arasında çok fazla fark var
Herkese merhaba, watch gt3 pro titanyum kayışlı model çok hoşuma gitti ama çok kararsız kaldım, şunu sormak istiyorum, sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Şuan deri veya silikon kayışlı versiyonlarla arasında iyi bir fiyat farkı var. Hani sonra alınmak istenirse mutlaka pahalıdır gerçek bir titanyum kordon ama bilemiyorum. Çok havalı görünüyor titanyum kordon ile, bu versiyonu kullanan var mı, deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, çok iyi yapmışsınız. Kutu içeriğine tüm belgelerini, fotokopilerini saklayıp koysaydınız. Bir tane de dilekçe tarzında yaşadıklarınızı, saati alalı bir ay olmadığını, yenisi ile değişim hakkınızı kullanmak istediğinizi yazsaydınız. Tam adresinizi, iletişim numaranızı, e-posta adresinizi yasal yazışmalar için dilekçede belirtiniz. Bir ay olmadan cihaz tamir edilmez. Gerekirse arayıp, ya da aradıklarında tüketici hakları mahkemesine başvuracağınızı, değişim ya da iade hakkınızı kullanacağınızı bildiriniz.
"Satın alınan malın ayıplı hale gelmesi (arızalanması) durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir. 4077 S. TKHK ise, m.4, “Tüketici malın tesliminden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür” hükmü ile tüketicinin uymak zorunda olduğu külfet olarak bildirim külfetine yer vermiştir."
Örneğin bir siteden corsair mouse aldım. Geçen günlerde servise gönderdim. Üzerinedn 1,5 sene geçti. Orta tuşta ve bir kaç başka sorun filan vardı. 2-3 gün içinde servis ürünü inceleyip değişim ya da iade raporu verdi, mail olarak gönderdiler. Ben de raporu satın aldığım firma ile iletişime geçip verdikleri mail adresine gönderdim. Bugün görüşme yaptım ve değişim istedim yeni ürünle. Komple kutusu ile göndermiştim. Yerim vardı, saklıyorum parçalarını ve kutularını. Satın aldığım ürün 400 TL idi. Şu an 1500-2000 arasında değişiyor. İade istersem aynı ayarda mouse alamam. Onlar da uyanıklık yapıp elimizde yok diyecekler büyük ihtimal. Fakat ben de muadil ürün isteyeceğim o paralara yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 21 Şubat 2023; 22:46:50 >
-
Gt3 pro yu geri verdim. Watch 3 pro sipariş ettim. İnşallah memnun kalırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazlum24 -- 21 Şubat 2023; 23:58:3 >
Iphone ile yine mesaj cevaplama olmayabilir ama kardeşim.
Egzersiz yayınlarına girdiğimizde sadece sesi yükselt - alçalt var.Türkçe konuşması için bir ayar var mı acaba? S3 Frontier kullanırken güncelleme ile gelmişti.
-
-
haklı olabilirsin, kesin teyid edemedim bende, neyse böyle kullanırız artık, mesaj olayı os3.0 la gelecek diyorlar, aslında dert değil saatle mesaj yazmak e sim olmadıktan sonra zaten anlamsız, telefon yanındakyen ne uğraşıcam saatle yazmakla öyle değilmi...
-
Arkadaşlar selamlar. Android kullanıcısıyım ve akıllı saat arayışındayım. Huawei watch GT3 düşünüyorum ama sizlere danışmak istediğim, pro modeli ile arasında EKG özelliği olmaması ve kasa malzeme kalitesi dışında fark var mı? Fark aradaki ücrete değer mi? 4000 TL bandına bu saat dışında önerebileceğiniz başka marka ya da model var mı? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei sağlık uygulaması ios için bir güncelleme yayınlamış. Onu yükledim, sanki bağlantı sorunları düzelmiş gibi geldi. Deneyen arkadaşlar olursa, gözlemlerini yazabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X