Bu arada, GT3 Pro tanıtıldı geçen hafta. Ben gövde renginin siyah olmamasını beğenmedim. Sizin yorumlarınız neler? ![]() #ProTechCity #huaweiWatchgt3pro #watchGt3pro
Huawei Watch GT 3 Pro Unboxing & Review
Gmail Account
protechcity00@gmail.com
Instagram Account
https://www.instagram.com/sontraakram/feed/
Twitter Account
https://twitter.com/ProTechCity1?s=09
Facebook page
https://www.facebook.com/sontra.akram.1 https://www.youtube.com/watch?v=VLyqjjg_9EI |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (90. sayfa)

-
-
Gt 2 pro ile bir farkını göremedim görüntü olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gt2 pro alınır mı? Biraz farka gt3 var ama gt2 pro malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gidiyor. Safir cam titanyum gövde falan. Öte yandan xiaomi s1 active falan çıkmış ama müzik yüklemeyi desteklemiyor. Depolama alanı ne kadar o bile belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer bütçeniz yetiyorsa gt3 pro alın yok orta halli iyi bir malzemeye ve pil ömrüne sahip cihaz alacağım derseniz gt2 pro tam size göre...quote:
Orijinalden alıntı: WarForFears
Gt2 pro alınır mı? Biraz farka gt3 var ama gt2 pro malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gidiyor. Safir cam titanyum gövde falan. Öte yandan xiaomi s1 active falan çıkmış ama müzik yüklemeyi desteklemiyor. Depolama alanı ne kadar o bile belli değil.
7 aydır kullanıyorum hiç dikkatli kullanmam sağa sola çarparım elimi vs hiç çizilmedi ama arkadaşta normal gt2 var 1 yıl içinde çizikler oluştu camda ve kasasında
gt3 proya çıkasım yok çünkü gt2 ile gt3 ün farkı yok. Gt2 alacaktım normalde ama proya baktım safir kristal cam titanyum gövde falan derken almışken onu alayım demeye başladım. Fakat neredeyse 2 akıllı saat parasına çıkınca ondanda soğudum. Telefonla görüşme, hoparlör ve saate müzik yükleyip saat üzerinden dinleyebilme farkı için 1 akıllı saat parası daha versem mi diye düşünüyorum. Gt2 lerdeki menü geçişlerindeki o hafif takılmada beni biraz soğuttu. gt 2 ile pro arasında da 650 lira fark var. Gt 2 ye içim sinse o farkı verip proyu alırdım ama içime sinmiyor arayüz ve yazılım sıkıntılarından. Bataryası iyi gitse gt 2 pro yerine watch 4 tercih ederdim.
-
Temiz Watch 3 45 mm alın derim Huawei den daha iyi bence 2 sene kullandım Watch GT2 Samsung bambaşka 4 ten daha iyi gidiyor 3 ün pili
watch 3 fiyatına satıyorlar internette 2. el bulmakla da uğraşmam açıkçası. Ya bataryasını kabul edip watch 4 alacağım ya da xiaomi mi watch, s1 watch, realme watch s pro veya huawei gt 2 den birini alıp geçeceğim. Amazfitlerin anakartları yanmasaydı gtr 2 modelini almıştım ama yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 6 Mayıs 2022; 17:49:9 > -
4 bence gayet güzel bugün deneme imkanı buldum baya beğendim 4 e geçeceğim bende 3 ten
Watch 4 tam bir akıllı saat. Gt2 pro da çok güzel duran bir saat. Gt2 pronun safir cam titanyum seramik gövde alt kısmı falan bile alma sebebi olabilir. Samsung ve apple harici akıllı saat göremiyoruz çoğu 600 liralık bilekliklerin saat hali gibi.
Evet öyle gerçektende GT2 Pro gerçekten tipi şekli mükemmel lafım yok ama Samsung bambaşka 4 serisi özellikle dediğim gibi 3 satıp 4 e geçeceğim bende
Neredeyse tüm akıllı saatleri kullandım şuana kadar bana en kullanışlı gt2 pro geldi sebebi pil süresi, şık durması tüm kıyafetlere ve kombinlere uyması ayrıca safir cam ve titanyum gövde...quote:
Orijinalden alıntı: WarForFearsgt3 proya çıkasım yok çünkü gt2 ile gt3 ün farkı yok. Gt2 alacaktım normalde ama proya baktım safir kristal cam titanyum gövde falan derken almışken onu alayım demeye başladım. Fakat neredeyse 2 akıllı saat parasına çıkınca ondanda soğudum. Telefonla görüşme, hoparlör ve saate müzik yükleyip saat üzerinden dinleyebilme farkı için 1 akıllı saat parası daha versem mi diye düşünüyorum. Gt2 lerdeki menü geçişlerindeki o hafif takılmada beni biraz soğuttu. gt 2 ile pro arasında da 650 lira fark var. Gt 2 ye içim sinse o farkı verip proyu alırdım ama içime sinmiyor arayüz ve yazılım sıkıntılarından. Bataryası iyi gitse gt 2 pro yerine watch 4 tercih ederdim.
Bildirimleri görüyorum, gelen aramayı görüyorum tüm sağlık verilerini alıyor daha ne olsun. Emin olun artık devir uzun kullanım ömrüne sahip cihaz alma devri... Malum ülkedeki ekonomik sorunlar aldı başını gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xiaomi watch S1 aldım dün daha önce gt2 kullanıyordum. Xiaomi bu saat yeni çıkardı. Her mi storede bulunmuyor. Telefondada xiaomi geçtigim için tercih ettim. Safir cam kutudan hem deri hem silikon kayış çıkması mükemmel saat gt2 mukayese edilmez.
Ben gt2 ile kıyas yapmasın gt2 pro ile kıyas ettim. Sizin saati bilmiyorum o yüzden henüz bir yorum yapamam o saatlequote:
Orijinalden alıntı: Easy IceXiaomi watch S1 aldım dün daha önce gt2 kullanıyordum. Xiaomi bu saat yeni çıkardı. Her mi storede bulunmuyor. Telefondada xiaomi geçtigim için tercih ettim. Safir cam kutudan hem deri hem silikon kayış çıkması mükemmel saat gt2 mukayese edilmez.
-
selam. huawei watch gt2 pro veya gt3 ile telefonumda çalan spotify şarkısını değiştirebilir miyim? yani saat üzerinden şarkı değiştirme olayı. telefonum iphone.
-
Huawei telefonumda kontrol edebiliyorum. Hatta tüm medya platformlarında kontrol mümkün.
Ios için de oluyor mu acaba çok önemli benim için 😞
güncelleme sonrası değişen göze çarpan bir değişiklik var mı.?
-
İOS tarafına güncelleme bile gelmemiş biz hala harmony OS bekliyoruz birde. Şu kalitede ki saate adam akıllı bir güncelleme vermedi Hauwei.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X