Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence watch 3 ü bekleyin daha donanımlı bir cihaz olacak beğenmezseniz bunu alırsınız prodaki donanım gt2 de de var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tşk ederim ön siparişle alınabilir olur umarım. bu sürede konuyu takip edeyim. saygılar.

• Ben de HB den adlım 2000 TL ye 2 ay önce (satıcı Huawei). O zaman da Huawei kendi sitesinde 2300 tl idi. HB den daha ucuza alınabiliyor, sorun yok. GT 2 Pro TR de tek verisyon olarak olarak satılıyor hepsi aynı. 3 konusu tamamen size ve ne beklediğinize bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Ben de HB den adlım 2000 TL ye 2 ay önce (satıcı Huawei). O zaman da Huawei kendi sitesinde 2300 tl idi. HB den daha ucuza alınabiliyor, sorun yok. GT 2 Pro TR de tek verisyon olarak olarak satılıyor hepsi aynı. 3 konusu tamamen size ve ne beklediğinize bağlı.

Satıcı hb degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar koruyucu alan var mı ben hepsiburadadan falan baktım ama yorumları pek iyi değildi. Koruyucu önerebilecek olan var mı ?

• Koruyucu kullanmayalım diye safir cam koymuşlar.. 

• Gt 3 haziranda çıkacagı kesinmi? Tam alacakken gt3 haberleri çıktı

• Bence malzeme kalitesi ile gt2 pro akıllı saatten çok şık bir saat ve gt3 çıksa bile neden beklemedim diye kendime soracağımı düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 haziran diyorlar wi fi sertifikası almış sanırım samsung ve apple gibi wi fi a bağlanabiliyor

• gt 3 pro videosu bu gerçekse tasarımı gt 2 den çok kötü. yada ben gt 2 pro yakından görmedim aldanıyorum.

• amazfit gtr saatin ucuz çakması bu. watch 3 olması imkansız. menüden belli zaten.

• Bizim cihaza HarmonyOS geleceği ve zamanı kesinleşti mi.

• Bekleyenler artık Watch GT2 Pro yu gönül rahatlığıyla alabilir. Çünkü bu sistemin GT2 pro da çalışmaması için hiç bir engel gözükmüyor.

• gt3 pro dizayn olarak gt2 prodan çok geride metal kordon hiç hoş degil dizaynda menüler yag gibi akıyor tamamda. çok kötü oldu bu bekliyordum be saati. çıkış tarihi belli oldumu

yuh pro modeli çinde 3300 yuan satılacakmış buda 4500 tl burda vergilerde binince zaten alamıyacagımız bir saat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 2 Haziran 2021; 20:5:23 >
  • GT 2, GT 2e, GT 2 Pro Harmony OS güncellemesi alacağı iddia ediliyor.

https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-gt-2e-gt-2-pro-will-receive-harmonyos-update-are-you-excited/

• sizce gt 3 pro tr ne zaman gelir.

• Haziran ortası gibi en geç haziran sonu

• yeni işletim sistemi gt2 pro ya gelir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver Çelimli

GT 2, GT 2e, GT 2 Pro Harmony OS güncellemesi alacağı iddia ediliyor.

https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-gt-2e-gt-2-pro-will-receive-harmonyos-update-are-you-excited/

Resmi lansmanda GT2/Pro serisi HarmonyOS verilecek cihazlar içinde belirtilmedi. Ben artık umudu kestim.

• gt 3 çok hevesle bekliyordum özellikle kalp ekg için yaşda 53 olunca gerekli görüyordum ama 500 dolar büyük para ve metal kordon hoşuma gitmedi.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.