Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklisin ama 14 gun sarj gps kapali sadece maksimim 11 gun gidiyor. tahminim 3 gun gibi olur eger ram 1 gb olursa. henuz ialwmcisi de belli degil. bakalim. ama esim gelirse ben de dusunebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat 2500-3000 aralığında olur herhalde
  • Watch GT2 PRO yu Samsung marka telefonla kullanınca kullanımda kırpılma oluyor mu?

• Fotoğraf deklanşörü olarak kullanma ve paralı saat arayüzlerine erişim kısıtlı oluyor.

Düzeltme: Dün itibariyle paralı arayüzler kullanıma açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbitmach -- 8 Mayıs 2021; 11:37:52 >
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Parali saat arayuzu almayi denediniz mi? Ben alirken gizlilik beyanini kabul etmemi istiyor, bilgi paylasimini kabul etmeden de alamadim. Diretmesi hos olmamis

• saat için biz arayüz hazırlayabiliyormuyuz acaba ve saate nasıl yükleriz

• prodigy1907 kullanıcısına yanıt

SBA17 arayuzunu aldim cep faturasindan odedim kart vs girmedim bir gizlilik beyani hatirlamorum ciktiysa kabul etmisimdir...

• araskk A kullanıcısına yanıt
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

Bende bu sekilde alim esnasinda

• yok %100 emin degilim ancak bende bu onay istenmedi muhtemelen odemeyi kartla yapmadigimdan. Ancak bu onayda da kisisel olarak bir risk gormuyorum.

• Arkadaşlar Gt2 Pro'yu şeklen çok beğenenlerdenim. Şimdi bu saati almayı düşünüyorum ancak Gt3 Pro'yu beklemeli miyim sizce? Gt2 pro'dan daha iyi arayüzü olacağı konuşuluyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bağlantıda bildirim sorunu vs yaşar mıyım diye de düşünüyorum. Bu konuda maddi olarak 3 binlere kadar verebilirim. Öneriniz olur mu?

• BorkiTech B kullanıcısına yanıt
    Haziranda watch 3 serisi çıkacak bekleyin derim çok daha performanslı bir cihaz geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: önder-17

Arkadaşlar merhaba, gt2 pro kullanıcısıyım ve yaklaşık 5 6 aydır saati kullanıyorum , saati günlük kullanımdan ziyade spor yaparken veri almak için tercih ettim fakat bende şöyle bir sıkıntı var açık alan koşusunda gps i bulduktan sonra koşuya başlıyorum 400m lık parkurda 15 tur sonunda 6400 6500m dolaylarında mesafe ölçüyor normalde 6000 ile 6100 m arasında olması gerekirken bi hayli fazla sapma ile sonuçlanıyor. saati koşu alanında kullanan var mıdır sizde durum nedir, tecrübelerinizi paylaşır mısınız

sapma konusu kapalı alanda daha fazla. Malesef bu konuda ciddi sıkıntı var.

• BorkiTech B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle bekle derim. gt 3 çıkınca zaten gt 2 pro fiyatı düşer. resmi özellikler çıksın karar verirsin.

• Hala saatin kendi belirlediği kadranlar ‘Always On Display’ oluyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc özelliğini nasıl aktif ediyoruz beyler?

Birde daha önceki amazfit saatime amazface uygulamasından onlarca arayüz yükleyebiliyodum.

Bunda böyle bir uygulama var mı?

• Arkadaşlar bende yeni aldım bu saati. Xiaomi ile birlikte kullanıyorum, bu kadranlarda galeriden kendim resim ekleyebiliyor muyum huawei sağlık üzerinden yoksa sadece huawei telefonlardan mı yapabiliyor. Ayrıca kamera uygulaması bende yok, birde telefona her whatsapp mesajı ve her arama düşmüyor. Bu sorunları farklı telefonla kullandığım için mi yaşıyorum acaba. Biraz fazla soru sordum ama ilk dikkatimi çekenler bunlar oldu cevaplayan olursa sevinirim Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI 

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    1- sağlık uygulamasından zaat kadranı kısmına girin gallery i bulup resim seçin

2- sadece huawei telefonlarda var o özellik

3- o bir sorun her bildirimin ve aramanın düşmesi lazım sağlık uygulamasından bildirim ve arama ayarlarını bir gözden geçirin atladığınız bir yer olabilir.

• gps den anlik takip yapmiyor mu? gittigin yolu kaydetme islevi var mi? sadece egzersiz basladiginda kayit altina aldi. saat yeni geldigi icin ogrenmeye calisiyorum detaylari

• Arkadaşlar baştan sona konuyu okudum gt 2 pro almayı düşünüyordum 10-15 sayfa geride 20 kasım 2020 tarihli mesajda 2000 tl hb indirim mesajı vardı bir tıklayım dedim 1850 tl fiyat çıktı bu saatlerin versiyonları varmı pro vs olarak bir incelermisiniz ben huawenin sitesinden 2200 tl 100 tl indirim kuponu ve freelace hediyesi ile almayı düşünüyordum ama 1850 tl hb aynı ise çok kazançlı acil yardım ltf.

https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-pro-46mm-akilli-saat-siyah-p-HBV00000WJCCG?magaza=EKOLAYAVM

Haziranda yeni model çıkacagı yazılıyor beklemelimiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 22 Mayıs 2021; 21:58:26 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.