Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NFC hiç kullanmadım. Ama ileride ödemler için kullanabilirim.

Uygulamalar henüz çok işlevsel değil. Hesap makinesi yükledim. Bir de SMS uygulaması yükledim. SMS lere cevap verebiliyorsunuz. Tabi otomatik metinlerden seçerek sadece.

• musso2006 M kullanıcısına yanıt
    İphone ile tüm özellikleri kullanabiliyor musun ?
  • trueblueee kullanıcısına yanıt
    ben bir turlu sms uygulamasini calistiramadim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Apple watchın kısa pil süresinden dolayı gt2pro modelini almayı düşünüyorum. İphone ile kullanıp bu saatte bağlantı sorunu yaşayan oldu mu? Aldıktan sonra bluetooth kopma sorunu olsun istemiyorum.

Ayrıca ios ile bazı kısıtlamalar mevcutmuş, müzik kontrolü yapılamıyor(nedense anlamadım 20$ lık saatler yapıyor), ve saat kadranları sınırlı. Bunlar dışında bir kısıtlama mevcut mu?

şimdiden teşekkürler.

• CITAK7 kullanıcısına yanıt
    Iphone 8+ ile 5 aydır kullanıyorum. Iphone'a yüklenen health uygulaması ile saate müzik yükleme, uygulama dışından kadran yükleme ve uygulama yükleme yapılamıyor. Bunları ayrı bir android telefon ile kolayca yapıyorum. Bunların dışında diğer tüm özellikler çalışıyor.
    Amazfit Gtr 2 ile huawei watch gt2 pro arasında kaldım.İkisinden birini tercih edeceğim.Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim
  • scalebor90 S kullanıcısına yanıt
    Iphone 8+ ile 5 aydır kullanıyorum bluetooth bağlanma sorunu hiç yaşamadım.

Evet telefondaki müziğin kontrolü maalesef yok, bir de foto çekme özelliği sadece huawei teller ile oluyor. Diğer konuları aşağıdaki mesajda yazdım. Başka bir kısıtlama yok. Bu konuların abd huawei ilişkileri doğrultusunda yazılım güncellemesi ile gelebileceğini düşünüyorum.
    Teşekkürler hocam, gtr2 kullanıyorum şuan. Saat güzel hoş ama Bluetooth sorunu var. Uzun süre telefonu kullanmayınca bağlı gözükmesine rağmen kopuyor bağlantı.
  • Selam arkadaşlar gt2 pro modelini kullanıyorum. Sorum şu şarj süresi ne kadar sizde 10 12 gün diyenler var ama. Açıkcasi şuanki kullanımda 1 hafta anca gider gibi duruyor. 2.5 gün oldu %70e düştü sarj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozanede O kullanıcısına yanıt
    Yeni kullanmaya başladıysanız, bu civarda harcaması normal. 3 yada 4. şarjdan sonra herşey açık aod kapalı günde %8-10 arası harcamaya başlıyor.
  • Ozanede O kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende var. ilk 2 3 gun cok hizli sarji tukeniyor. sonra yavaşlıyor ama maks 8 bilemedin 9 oluyor. 12 gunu ben de gordum.

yalniz soyle bir durum kesfettim. basinc yukseklik degeri 0 gorunuyor. saati yeni baslatinca duzeliyor ve sarji daha yavas tüketiyor. yarin tekrar tam sarj edip bakacagim. sarj sorunu boyle giderse buyuk problem. xunku 1 sarji icin 2 rasarim malzeme icin aldım

• Merhaba arkadaşlar. Şuanda hepsi burada da olan fiyatı daha ucuz ve satıcısı Huawei Türkiye görünüyor. Kendi sitesinden değilde Hepsiburada dan alınsa vir sakınca olurmu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• trendy06 T kullanıcısına yanıt
    olmaz kwsinlikle. sadece en son huawei yaninda hwdiyeler veriyordu. onu da değerlendir. fiyatlar artmadan euro dolar kuru sebiyle hemen almani tavaiye ederim. stoklar bitince fiyatlar artacak.

• Şuanda satıcı 4b teknoloji olarak görünüyor. Huawei Türkiye ydi. Değişmiş.

• Arkadaşlar merhaba, gt2 pro kullanıcısıyım ve yaklaşık 5 6 aydır saati kullanıyorum , saati günlük kullanımdan ziyade spor yaparken veri almak için tercih ettim fakat bende şöyle bir sıkıntı var açık alan koşusunda gps i bulduktan sonra koşuya başlıyorum 400m lık parkurda 15 tur sonunda 6400 6500m dolaylarında mesafe ölçüyor normalde 6000 ile 6100 m arasında olması gerekirken bi hayli fazla sapma ile sonuçlanıyor. saati koşu alanında kullanan var mıdır sizde durum nedir, tecrübelerinizi paylaşır mısınız

• onekiss O kullanıcısına yanıt

Tam olarak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama yönergelere uyarak çalıştırmıştım. Uygulamaya ısınamadım, kaldırdım sonradan.

• trendy06 T kullanıcısına yanıt

Ben o şekilde aldım, sorun yok. alabilirsin.

• Burası önemli; Huawei sağlık uygulamasını Play Store den değil, Huawei nin kendi app galerisinden indirin. Aksi halde telefona uygulama yükleyebileceğiniz alan gelmiyor.

• GT2 Pro'nun neden ana konu başlığı yok forumda. Bu saat tutulmadı mı?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.