< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (64. sayfa)

-
-
Pro modeline 3.parti uygulama desteği geldiği haberleri çıktı bir iki ay önce.
Şu anda kadar kullandığınız, işe yarar bir uygulama çıktı mı? GT2 yerine pro almama değecek kadar uygulama çıkıyor mu onu anlamaya çalışıyorum.
-
Hesap makinesi ve bir iki tane oyun haricinde digerlerini yuklemedim bile. Cok ise yarar bisey yok bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Armadaslar merhaba Huawei watch gt 2e saatimi satıp Huawei watch gt 2 pro aldim. Bu arada satten memnunum. Ancak anlam.l veremediğim bir nokta var. Huawei watch gt 2e saatimde bildirimler geldiği anda saatin ekraninda görebiliyordum. Öyle ki bildirim ile birlikte saat titriyor ve ekran uyanıyor idi. Ancak çok severek taktığım gt 2 pro saatimde çoğu zaman bildirim geldiğinde titriyor ve saat ekranı açılmıyor. Nadiren açılıyor ama gt 2e gibi sıfır sıkıntısız şekilde bildirimleri alamıyorum. Iki cihaz arasındaki tek yapmış olduğum değişiklik Huawei watch gt 2 pro cihazımı samsung galaxy s10 plus cihazıma tanitirken Google play store üzerinden indirmis olduğum health uygulamasını değil de Huawei app store indirerek health uygulamasını indirdim. Sizce sorun bundan kaynakli olabilir mi? Yani health uygulamasını silip Google play store üzerinden indirerek mi kullanmalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar dün itibari ile saati Vatan dan aldım 2200 TL ye. Telefonum iphone Apple Watch daha önceden kullanmıştım. Ben iş gereği seyahat ediyorum yanımda şarj aleti vs taşımak istemiyorum önceliğim şarj süresi.
Tasarım ve malzeme kalitesi olarak çoğu akıllı saatte olmayan kalitede.
Özellik açısından dolu olmasına gerek yok. Telefon geldiğinde dışarıda cebimde duymadığım zaman hissetmek bildirimlere göz ucuyla bakmak için gayet uygun.
En keyifli yanı tasarımı kolumda klasik spor her tarza uyacak saatim oldu.
Dün 4 güncelleme yaptım aldıktan sonra. -
-
Ben de iphone ile sorunsuz kullanabileceğim bir saat arayışındayım. Apple watch tabi ilke seçenek olsa da şarj süresi nedeniyle uzak duruyorum. Öte yandan huawei gt2 pronun da işlemcisi düşük olduğu için, arayüzünün yavaş çalışması. Bunu şirkette çalışan yazılım mühendisine de sordum, o da sistem yavaşlığından şikayetçi. Elemanın mesleğini yazdım ki, yapılacak ayarlamaların hepsini yapmış bir kişinin yorumu forumda kalsın istedim. Her neyse saatten beklentim ve Amacım, özellikle aktif haldeyken ( yürüyerek bir yere giderken, direksiyondayken gibi) gelen bildirimlere kolayca yanıt verebilmek ve aramaları cevaplayabilmek. Bu anlamda saatten cevapladığım aramalara ilişkin airpodstan sıkıntısızca görüşme yapabilir miyim?
Se ile arasında fiyat açısından pek bir fark yok. Dolayısıyla ekosistem anlamında appledan devam etmek, hem müşteri memnuniyeti, hem yazılım desteği hem de kullanım konforu açısından artılar sağlar. Saatin hızı ve uygulama desteği de ortada. Sadece şarj süresi sorunlu.
-
İzlendiğim videolar dan anladığım kadarıyla kulaklıkla eşleştirme yapılabiliyor. Eko sistem açısından bakılınca haklısınız önceki Apple Watch kullanım tecrübe me göre saatten mesaj yazması vs çok zor illa ki durup saati yaklaştırılarak yazmak durumunda kalıyorsunuz. Kullanışlı gelmedi. Görüşmek ses deneyimi için evde iki telefonla eşim ve ben yani saat üzerinden deneme yaptık telefonlar salonda mutfak ve yatak odasına en uzak noktalardan görüşme yaptık sesler gayet net geldi. Sonra da feeebuds pro aldım eşime de “onun da sebebi aktif gürültü önleme tartışmasız daha başarılı olması”
Samsung Apple kullandım ve sattım şimdilik bu iki ürün de işimi çok rahat görüyor.
Kulaklık eşleşmesi şift And delete de Hakkı yaptı airpods pro ile not olarak belirtmek istedim.
Saat üzerinden görüşme benim aradığım bir özellik değil kulaklık bunun için daha uygun özellikle online toplantımız çok olmaya başladı bu dönemde mobil çalışan olarak kulaklık daha mantıklı geliyor hem duyma hemde karşıya sadece benim sesim için.
Se yerine 5 almak çok daha mantıklı geliyor benim şahsi düşüncem bu tabi. Özelliği kırpılmış saat benim için
Mesajım da da belirttiğim gibi saat gibi görünen kalitesi yüksek olması hoşuma gitti benim ihtiyacımı 2000 TL fark vermemi gerektirmedi. Bildirim geldiğinde telefona bakmama gerek var mı yok mu anlayabiliyorum
Gelen çağrıyı red etme
Oksijen ölçümü kalp ritmi uyku ölçümü ekstra özellik oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzi_ko -- 2 Nisan 2021; 16:38:8 >
-
Arkadaşlar, saati alarak ben de kulübe katıldım. Sormak istediğim bir şey var. Saatin halihazırda sadece kahverengi deri ve siyah silikon kordon seçenekleri var. Önceki yorumlarda gri deri kordondan bahsedilmiş. Böyle bir seçenek eskiden var mıydı?
-
Saatin hızı istediğimiz seviyede olsa sanırım pil süresinden kaybederdik, bence göze alınabilir bir durum.
Uygulama desteği önemli olabilir ama saatte uygulama olmasa da olur gibi bir şey benim için, yani önemli uygulamalar vardır, bunlar tamam ama telegram yükleyim, şunu yükleyim .. bu saatin kullanım alanı içinde değil bana göre.
Apple Watch kullandım, şuan saatim yok, apple watch' da uygulama desteği varda ne oluyordu ki, bence önemsiz bazı gerekli uygulamalar hariç. Gerekli olanların saatin üzerinde geldiğini düşünerek söylüyorum bunları, bu saate sahip değilim.
-
1 Haftadır GT2 Pro kullanıyorum. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. 2003 Tl ye aldım.
GT2 den önemsiz gibi görünen ama önemli olan farkları: (fazladan 750 tl vermeye kesinlikle değer)
Safir cam
Titanyum gövde
Seramik taban
Kablosuz şarj, destekleyen telefondan ters şarj alma
NFC
Nabız: TruSeen 4.0
İştetim sistemi: Harmony OS, uygulama yüklenebiliyor.
Daha büyük ekran 1,39 ekran, 454*454 piksel
Daha şık görünüm (göreceli)
Eksi yanları: Küçük ebatlı versiyonu yok, bileğiniz küçükse biraz büyük /kaba duruyor. Büyük ölçü saat takmayanlar için Alışması zor.
GPS i açık alanda denemedim ama, evde 1 kere güçlükle bulabildi.
-
Hep küllü kahve deri ve siyah silikon kordon seçeneği vardı. Küllü kahve deri olanı tavsiye ederim, sonradan uygun fiyata siyah silikon kordon alınabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: trueblueee1 Haftadır GT2 Pro kullanıyorum. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. 2003 Tl ye aldım.
GT2 den önemsiz gibi görünen ama önemli olan farkları: (fazladan 750 tl vermeye kesinlikle değer)
Safir cam
Titanyum gövde
Seramik taban
Kablosuz şarj, destekleyen telefondan ters şarj alma
NFC
Nabız: TruSeen 4.0
İştetim sistemi: Harmony OS, uygulama yüklenebiliyor.
Daha büyük ekran 1,39 ekran, 454*454 piksel
Daha şık görünüm (göreceli)
Eksi yanları: Küçük ebatlı versiyonu yok, bileğiniz küçükse biraz büyük /kaba duruyor. Büyük ölçü saat takmayanlar için Alışması zor.
GPS i açık alanda denemedim ama, evde 1 kere güçlükle bulabildi.
NFC i kullandığınız bir yer var mı?
Yine işlevselliğini arttıran bir uygulama yüklediniz mi?
-
İphone ile tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor mu acaba.Bende almayı düşünüyorum -
Tüm özelliklerini bilmiyorum..
Benim bildiklerim
whatsapp İnstagram Bundle mail mesaj görüntüleme var cevap yazma yok.
Saat ara yüzü değişiyor
Sağlık takibi yapıyor
Telefon cevaplama / red etme
Favori kişi ekleyip arama
Siri yok
Kulaklık eşleştirme var
Telefonu bul ses çalıyor
Spor yapmadığım için o konuda çalışan uygulamalara dikkat etmedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X