|
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (35. sayfa)

-
-
Huawei Watch GT 2 Pro 360 Koruma Ultra İnce Silikon Kılıf 69,21 TL yerine 46,21 TL
https://www.n11.com/bilgisayar/cevre-birimleri/mouse-pad
Daha ucuzunu buldum ve burdan sipariş verdim bakalım deneyip sonucu bildiririm.
n11.com'dan Huawei GT 2 PRO 46mm 360 Tam Koruma Silikon Kılıf 2 RENK seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 27 Kasım 2020; 16:39:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de aliexpress den porsche design desenli olanini siparis vermistim, smdi n11 den gumus gri koruma kabi siparis ettim denemek icin, ekran goruntu kalitesini bozuyormus biraz ama en azindan koruma ve degisiklik icin takilabilir. -
Yeni aldım saati ,
Kordon'da Huawei watch gt yazıyor normal mi
Spotify nasıl ayarlayabiliyoruz
Kadran desenleri 8tane var uygulamada bedava bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu ürünü canlı olarak hiç görmedim. Siyah ve küllü gri olarak iki rengi var.
Gövde rengi her ikisindede aynı mı?
-
Hocam link verebilir misiniz? -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Söylediğiniz gibi Kordonda huawei watch gt yazıyor.
Spotify'ı telefondan açtıktan sonra saat üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.
Kadran sayısı iOS cihazlarda biraz az. -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gumus gri olandan aldim ben -
Adım sayar için GPS i devredısı bırakabiliyormuyuz? GPS i tamamen kapatma imkanı var mı?
-
Arkadaşlar saatim bugün geldi. Sormak istediğim cihazın camı safir deniliyor. Çizilmeye karşı ekran koruyucu takmama gerek varmı? Bütün inceleme videolarında ekranın çizilmeye karşı dayanıklı deniyor. Koruyucusuz kullanan varmı? Ekran çiziliyormu? Tecrübe eden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
1.5 aydir kullaniyorum. Saat kullanirken etrafa saati vuran bir kisiyimdir. Ozellikle masaya cok vururum kalkarken. Bircok saatim bu yuzden zedelenmistir.
Haliyle bu saatide cok vurdum. Henuz bir cizilme vs. Hic olmadi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: C-E-R-K-E-ZSpor tarafı için ilk yorum.
Saatin Kapalı mekan yürüyüşte ciddi sapma yapıyor.
İç mekandada yürüyüştede GPS kullanıyor ve 400-700 metre arasında hesap hatası var. Hatada demiyelim aslında o veriyi elde etmek için GPS kullanıyor gene.
GPS ten gelen dataya göre bazen speed 11 oluyor Bazen 25 bu yüzden totalde eksik metreler çıkıyor.
50 dk lık bir yürüyüş farklı uygulamarda ve koşu bandı verileri 4.2 - 4.5 km lik bir veri verirken,
GT2 PRO 3.53 km olarak hesaplıyor. Bu denemeyi 2 gün üst üste yaptım sonuç hemen hemen aynı çıktı.
Düzenli spor yapanlar için pek hoş bir durum değil.
2 gün daha deniyeceğim olmadı aynen iade.
Dış Mekan Spor değerlendirme.
Dış mekanda sabah ve Akşam aynı zaman dilimi ve aynı yerde 3 km kkoşu ve 3 km yürüyüş yapıldı.
Dış mekanda 1 gün denemede 0 sapma tespit edildi.
Bugünün sabah test tinde gene aynı mekan aynı km ve aynı yürüme ve koşu dış mekanda gene 0 sapma tespit edildi.
Karşılaştırtıldığı ürün Garmin Vivoactive 3
GT2 Pro dış mekanda şaşırtıcı derece 0 sapma ile bitirdi işi.
Akşam seassında gene aynı şartlarda test yapacğaım ama gene 0 sapma olma ihtimali yüksek.
Hediye geri çevrilmez diyerek kullanmaya devam etme kararı aldım.
-
Safirde olsa mutlak çizilmez değil. Özellikle beton gibi sert ve pürüzlü yüzeylere sert bir temasın çizebileceğini düşündüğüm için ekran koruma aldım.
-
ben safir camlı seiko klasik saat kullanıyorum. O kadar vurmaya/darbeye bırakın çiziği, toz yok üzerinde.
bence koruma takmanıza gerek yok.
Darbeden Seiko saatin makinası bozuldu camında gram iz yok
-
valla henüz bi gt 2 pro sahibi değilim ama @me_kar bence cam için bi önleme gerek yok. gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla menü arayüzü geçişleri zaten apple, samsung kadar akıcı değil çok minik de olsa hissedilir cinsten bi kasma oluyor bir de üstüne ekranın üzerine gelen bu silikon madde daha da kötü yapacaktır durumu. titanyum kasa çizilmeye müsait ama sanırım. çünkü birkaç kişide gördüm gözle görülür şekilde çiziliyormuş. o yüzden sadece kasayı saracak bi kılıf olsa, ekran kısmı boş olan bi kılıf daha işe yarar gözükebilir. en azından evde ya da çok önem gerektirmeyen yerlere gidilince kılıfla kullanılır ama saatin klaslığının ön planda olması gerektiren yerlerde kılıf kullanmazdım şahsen
-
Benim aldığım kılıf ekran bölümünden düzgünce kesilirse dediğiniz gibi olur. Evet dokunmatiği etkiliyor ve menüler bildiğin çinmalı saat gibi kasıyor 😂😂😂
Honor magic watch gt 2 var onu satıp huawei watch gt 2 pro ya geçmeyi düşünüyorum ilgilenenler varsa 1.5 aylık satılık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X