Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: me_kar

Bugün trendyoldan efsane cuma indirimlerinden 1583 TL ye gt2 pro yu aldım. Almak isteyenler saati favorilerine eklesin ve beklesin. Bay bi indirim yapıyor trendyol

2000 altını hiç görmedim. ne kadar bir indirim üstad bu. Bir yanlışınız olmasın. Pek mümkün görünmüyor o rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven_75

Arkadaşlar saati yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum ancak mail bildirimlerinde sadece başlığı okuyabiliyorum, çözüm sunabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Var hocam telefona "Emoji fix in notifications" uygulamasını yükleyin. Sağlık uygulamasından email bildirimini kapatıp bu uygulama da email bildirimini açın. Tavsiyem 1 $ bağış yapıp uygulamayı full sürüm olarak edinin. Ben whatsapp ve email bildirimleri için bu uygulamayı kullanıyorum. Whatsapp ta grup bildirimlerinde kişi bilgisi vs hepsi, emailde de mailin tamamı görünüyor.

• orbitmach kullanıcısına yanıt

Bu uygulamada emojiler görüntüleniyor mu

Birde hangi uygulama

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 25 Kasım 2020; 14:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orbitmach kullanıcısına yanıt

Hocam trendyol anlık sepette %25 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me_kar -- 25 Kasım 2020; 15:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

Benimki kendiliğinden dil paketi indirdi ve Türkçe

Alıntıları Göster

Dil paketi indir uyarısı çıkıyordu ama herseferinde başarısız oldu, en sonunda yüklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: orbitmach

Var hocam telefona "Emoji fix in notifications" uygulamasını yükleyin. Sağlık uygulamasından email bildirimini kapatıp bu uygulama da email bildirimini açın. Tavsiyem 1 $ bağış yapıp uygulamayı full sürüm olarak edinin. Ben whatsapp ve email bildirimleri için bu uygulamayı kullanıyorum. Whatsapp ta grup bildirimlerinde kişi bilgisi vs hepsi, emailde de mailin tamamı görünüyor.

Alıntıları Göster

Telefonum samsung, uygulama nerden indirilip nasıl yükleyebiliriz acaba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

Bu uygulamada emojiler görüntüleniyor mu

Birde hangi uygulama

En üstteki uygulama. Emojiler klavyedeki gibi görünüyor. Eski sistem iki nokta üstüste parantez vs gibi. Google Playde var uygulama.

• me_kar M kullanıcısına yanıt

Vallahi tebrik ederim. Ülkede en uyguna alan kişi sizsiniz diye düşünüyorum.

• Siz pahalıya alabilirsiniz ama uyguna alan birini görünce bi garipleşiyorsunuz vallahi,bir de inanmıyorlar 🤦‍♂️
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar0644

Bu saat gerçekten kozmetik olarak çok güzel görünüyor. Samsung galaxy watch 3 ile bu saat arasında çok kaldım. Tercihim galaxy watch 3 ten yana oldu. Sebepleri samsung telefonuma ve galaxy watch 3 e apk yükleyerek tansiyon ve ekg ölçümü yapabiliyorum. Saat üzerinden uygulama mağazasına girip istediğim uygulamayı saate yukleyebiliyorum. Ayrica tansiyon ve ekg başka bir apk ile artık samsung dışında diğer telefonlarda da kullanılacak. Huawei watch gt 2 proda aod ekran sınırlı ve asıl ekran ile alakasız. Şimdiye kadar ticwatch, fossil gen 5, samsung akıllı saatlerini kullandım ve gördüm ki en iyi aod ekranı samsung akıllı saatlerde. Saat kadrani se 80 binin üzerinde ve her saat kadraninin aod si var ve ayrı. Şarj 2-3 gün civarı. Huawei watch gt 2 pro şık bir saat ve kaliteli malzemeden üretilmiş. Şarjı 10 günden fazla evet ancak bir huawei watch gt 2 ve honorun saati gibi işletim sistemi bileklik seviyesinden hallice.

hocam fossil gen 5 ile ilgili izleniminiz ne oldu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: orbitmach

En üstteki uygulama. Emojiler klavyedeki gibi görünüyor. Eski sistem iki nokta üstüste parantez vs gibi. Google Playde var uygulama.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim.

İnternette çok güzel .hwt uzantılı kadranlar keşfettim. Hani bunlar neden markette yok şaşıyorum. Markette vs. güvenilir ücretli alabileceğimiz bir yer varmı?

Huawei Watch GT / GT 2 / GT 2e 46mm için olan kadranlar var, gt2 pro ya bi şekilde yüklesem sıkıntı olurmu acaba?

• sadhin kullanıcısına yanıt

Hocam telefonunuz huawei ise ücretli kadranları görebiliyorsunuz , çok güzel kadranlar var .

• gtp2 pro hızlıca geldi.

Aradım ama bulamadım.

1 - gps i saatten nasıl kapatabiliyoruz?

2-Saatin tüm activitesini healt ın ana ekranında görebiliyormuyuz.

Seknronizasyon oldu ama telefonun tespit ettiği atılan adım vs. yi gösteriyor telefon.

Teşekkürler.

• C-E-R-K-E-Z C kullanıcısına yanıt

1- Saatte gps kullandığınız zaman açılıyor

2- Evet tüm aktiviteleriniz uygulamada görünüyor

3- Uygulama telefon ve saatten gelen verileri karşılaştırıp analiz ederek en doğru veriyi vermeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven_75

Hocam telefonunuz huawei ise ücretli kadranları görebiliyorsunuz , çok güzel kadranlar var .

hocam telefonum samsung, huawei hsm yüklü, huawei appgallery de yükselem görürmüyüm diye merak ettim ama sanırım hayır. internetteki araştırmalarımda taichi yöntemi ile yüklüyolar ya da çince huawei hesabı açıp uğraşıyolar. Daha kolay bir yöntemi varmı acaba?

Alttaki gibi saat kadranlarını denemek isterdim :)

• Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

Bugün Devamlı WhatsApp Bağlantısı kontrol ediliyor diye bildirim veriyor saat nedendir. Nasıl çözerim
    Şu saate bir türlü ısınamadım. Samsung Watch 3 desen tasarım faciası😂 şeytan diyor git Apple watch al kurtul ☺️☺️☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 26 Kasım 2020; 2:4:11 >
  • sadhin kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkteki telegram grubundan kolayca yeni kadran yüklemeyi öğrenebilirsiniz.

telegram
    Huawei Watch GT / 2 / E / Pro Turkey 🇹🇷
    https://t.me/huaweiGT2Turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: sadhin

hocam telefonum samsung, huawei hsm yüklü, huawei appgallery de yükselem görürmüyüm diye merak ettim ama sanırım hayır. internetteki araştırmalarımda taichi yöntemi ile yüklüyolar ya da çince huawei hesabı açıp uğraşıyolar. Daha kolay bir yöntemi varmı acaba?

Alttaki gibi saat kadranlarını denemek isterdim :)

Alıntıları Göster

Modlu bir sağlık uygulaması var. Mevcut HMS, sağlık uygulamasını kaldırıp. Modlu sağlık uygulamasını yükleyin. Daha sonra netten indirdiğiniz *.hwt uzantılı saat kadranlarını yükleyebilirsiniz. Daha fazla detay için arkadaşın yukarıda paylaştığı telegram grubunu takip edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

Bugün Devamlı WhatsApp Bağlantısı kontrol ediliyor diye bildirim veriyor saat nedendir. Nasıl çözerim
    Şu saate bir türlü ısınamadım. Samsung Watch 3 desen tasarım faciası😂 şeytan diyor git Apple watch al kurtul ☺️☺️☺️

Whatsapp web aktif iken veriyor bu bildirimi.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.