Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.718
Cevap
218
Favori
887.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oozgur16

Arkadaşlar herkese merhaba
    Ben de bu saatten almayı düşünüyorum fakat birkaç tane soru var kafamda
    Şimdi ben bu saati alıp telefonda açtığım navigasyonun verdiği direktifleri saatimden görebiliyor muyum? Keşke haritayı görsem ama sanırım o hiçbirinde yok
    Spotify kullanıyorum,müzik değişimini spotify üzerinden yapabilir miyim ?
    Bir de biraz saçma olacak ama arabada çok vakit geçiriyorum,telefon saate bağlıyken arabaya da bağlanıyor mu ?
    Huawei P20 Pro telefon kullanıyorum bu arada ona göre cevaplarsanız çok memnun olurum
    Sadece uyari olarak gelen harita guncellemeleri gözüküyor.

Spotify kumanda ediyormuş, ben Netflix denedim ediyor. Muzik calicidan telefonu secersen oluyor.

Son soru için arabaya değil ama saat ve Bluetooth hoparlörü aynı anda bağlıyorum ve aramalar hangisine gidecek secebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelen mesaja cevap verememek kötü olmuş, bu özelliğini güncelleme ile birlikte verse hemen alacağım, tipi samsung watch tan bana göre daha güzel, ama özellikleri bazı konularda çok geri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Bir iki hafta bu telefonu kullandim. Minik bir ekrandan gelen mesajlara vb ...cevap yazmak çok zor olur. Kullanışlı olmaz

• Hazır kalıp cevaplar var samsung ta bu işi kolaylaştırıyor

• Teşekkürler bi deneyecem mesaj yazarım ...
  • arkadaşlar yorumları özellikleri inceledim bu saati çok beğendim ancak iphone 8 plus kullanıcısıyım sizce bu saati alırsam telefonumla uyum problemi yaşarmıyım tüm özellikleri kullanabilirmiyim ? yardımcı olursanız çok memnun olacağım
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet kolay yazılıyor kısa cevaplar. Bende hem galaxy watch var hemde huawei watch gt 2. Şekil ve pil olarak huawei watch gt 2 diğer türlü her yönüyle samsung.
  • Arkadaşlar bir sorunum var gps nasıl kapatılır tarif edebilecek olan varmı? Tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_tasatar

Arkadaşlar bir sorunum var gps nasıl kapatılır tarif edebilecek olan varmı? Tesekkürler
    Bildiğim Outdoor modlarini acmazsaniz aktif olmuyor ama kontrol edilecek biryer var mı görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam gayet kolay yazılıyor kısa cevaplar. Bende hem galaxy watch var hemde huawei watch gt 2. Şekil ve pil olarak huawei watch gt 2 diğer türlü her yönüyle samsung.
    Hocam eksik yönleri nelerdir?alma arefesinde biri için hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

Sadece uyari olarak gelen harita guncellemeleri gözüküyor.

Spotify kumanda ediyormuş, ben Netflix denedim ediyor. Muzik calicidan telefonu secersen oluyor.

Son soru için arabaya değil ama saat ve Bluetooth hoparlörü aynı anda bağlıyorum ve aramalar hangisine gidecek secebiliyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ediyorum hocam,saygılar
  • sercan2626 kullanıcısına yanıt
    Ben 6 plus ile kullanıyorum. Stres ölçme ve müzik işlemleri ve ekran yükleme yapılamıyor. Müzik eklemek ve ekran eklemek için herhangi bir android telefondan yapabilirsin. Daha sonra kendi telefonuna geçip kullanabilirsin. Stres ölçme özelliği çalışmıyor ama. Telefonla görüşmede de sıkıntı yok.

• Hava durumu sadece telefondan uygulamayı açtığımda güncelleniyor ve sık sık değer göstermiyor:(

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Aynen bende senin gibi düşünüyorum, şekil ve pil harici huwai almak için neden bulamıyorum, fiyat farkı da öyle aman aman değil. Saat olayını biraz daha ertelemeye karar verdim.

• Arkadaşlar zeblaze Thor. 5 pro mu bu saatmi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Arkadaşlar zeblaze Thor. 5 pro mu bu saatmi sizce?
    Dostum kategorileri çok farklı.

Thor android isletim sistemli bir saat.dolayısıyla cep telefonuna yuklediğin tüm uygulamarı yukleyebilirsin.iyi veya kotü birsekilde açip kullanabilirsin bu uygulamaları.hatta oyun bile oynayan var.yuzlerce saat yüzü yuklenebilir kolayca.büyük güzel bir ekranı var ama ekranın altındakı kesik bolge can sıkıcı.niye oyle bisey yapmışlar anlamadım.
    Ayrıca arama ve mesajlaşma ozelliklerini kullanabilmek için simkartını saate takman lazım.blouetooth bağlantısı ile arama yapamıyorsun.bildirimler bile gelmiyor.bunun içinde saatin imei kayıtlı olması lazım.
    Şarjı ise ancak 1 gün zar zor yetiyor.çünkü devamlı android çalısiyor içinde.Ayrıca Memlektte herhangi bir servis hizmeti bulunmuyor saatin.

Gt2 bataryası çok uzun giden,gayet şık bir saat.saat uzerinde konuşma yapabilirir,bluetooth kulaklıkla mustakil olarak sarkilar dinleyebilirsin.Ama hepsi bukadar.diger ozellikler ucuz bir bilekligin bile yapacagı ozellikler.biraz daha cancanlı hali tabiki....
    Saat yüzü yuklemek hala büyük bir sorun.hicbir harici uygulama yukleme yok.icinde ne varsa hepsi o.
    Yani ikisinde birbirine gore artısi eksisi var.birbirinin pek alternatifi değil.
    Ben olsam param varsa ikisinide alır ayrı ayrı deneyimlerim.param yoksa servis sikintısi yüzünden zeblaze almam.

• Arkadaşlar iPhone ile kullanmak için almak istiyorum ama ne gibi eksikliği var iPhone olunca? Direk alıp kullanabilir miyim? Airpods Pro ile müzik dinlerken kontrol edebilir miyim? Birde gelen mesaja saatten cevap verebilir miyim? Sesli söylesem o yazsa oluyor mu?

• Tesadüfen keşfettim YouTube kontrolü sağlıyor ileri geri düğmeleri vs saatten kontrol edillebiliyor arkadaşlar belki bilmeyen vardır

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Health arka planda açıksa her şeyi kontrol eder; spotify, music, tidal, youtube vs...

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    İos uygulamasında stres takibi - müzik ekleme, kontrol etme - arayüz ekleme işlemleri yok. Ama müzik ve arayüz ekleme işlemlerini herhangi bir android telefondan yapabilirsiniz. Daha sonradan iphone a geçebilirsiniz. Saatten cevap verme yok. Ses kaydı falanda yok. Sadece telefonla konuşuluyor.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.