Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.718
Cevap
215
Favori
888.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • healtteki uyku göstermesi sorununa çözüm güncellemesi gelmiş. forumda bazıları reset demiş. resetle çözülmez gibi duruyor.

519 numaralı güncelleme sorunu çözmüş ama tr için sanırım henüz yok. bi kaç güne gelir bize de
  • Arkadaşlar merhaba watch face her defasında bir yükleme yapıyor diğerini siliyor. Nasıl halleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pwrock P kullanıcısına yanıt
    maalesef bu halledilmiyor dostum custom olarak sadece bir adet yukleyebiliyorsun, son yukledigin bir oncekinin uzerine yazar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei Health sağlık uygulamasına güncelleme geldi. Uyku takibi düzeldi. saate reset atmanıza gerek yok. Uygulamayı güncelleyince düzeliyor...
  • Health guncellemesi geldi. Hersey yolunda. Uyku verileri yüklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Health guncellemesi geldi. Hersey yolunda. Uyku verileri yüklendi
    Bu bahsettiğiniz güncelleme ile yazılım sürümü kaç gözüküyor sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

4gb hafızaya atılan müzikler saat üzerinden dinlenebiliyor. Ayrıca bluetooth kulaklık da bağlanıyor.

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam sağolun o zaman aynı zamanda bir müzik player olmuş oluyor değilmi ? :D
  • İkinci cihazımı da maalesef sattım. iphone ile stabil çalışmama problemleri yüzünden cihazdan yine soğudum. görünüm ve pil performansı çok güzel olmasına rağmen ios uyumsuzluğu yine soğuttu beni cihazdan. İlk cihazda biraz acele mi ettim acaba demiştim ama aynı problemler bu saatte de olunca satmak zorunda kaldım. Sıkıntılarım şu şekilde idi;

1. Arayüz yükleme yok
    2. Stres ölçümü yok
    3. Bildirimler tutarsız bazen herşey geliyor bazen hiçbir şey gelmiyor. Telefona bakmak zorunda kalıyorum sürekli bişi kaçırdım mı diye bu da sinir bozucu oluyor.
    4. Müzik kontrol edememe
    5. Bluetooth mesafesi çok kısa evde yan odaya geçiyorum kesiliyor ve yeniden bağlandığında son bir saat (tam ölçmedim) telefon içindeki bildirimler yeniden geliyor.
    6. Arama geldiğinde saat AOD ekranında ise çalmıyor, göstermiyor.
    7. AOD ekranında bildirim geldiğinde kolu kaldırınca göstermiyor, illa düğmeden basıp açmak gerekiyor onu da hemen yapmazsanız yine bildirim görünmüyor.
    8. Huawei sağlık uygulaması üzerinden saate sık kullanılan eklemek istediğimde bazı kişilerin numaralarını parantezli bazılarını parantezsiz gösteriyor, parantezli eklediklerini saat üzerinden arayamıyorsunuz. Huawei türkiye destek ile konuşmamı paylaşmışdım daha önce, konuyu anlamadılar bile. İngiltereye gönderdim onlardan 10 gündür cevap yok.

Yanlış anlamayın dostlar saati kötülemek için değil yazdıklarım. Hem KVK hem de Bilkom ithalatı iki saat denedim sonuçlar aynı. Iphone ile kullanacaklara bilgi olsun diye yazıyorum. Umarım bu tutarsızlık güncellemelerle giderilir ve yine yeniden birlikte oluruz.

• Wsatikik atch gt2 akıllı cihazım var. 27 Aralık'ta teknosadan alındı. Huwaei Türkiye garantili. Sport 46mm olan versiyon. Kutudan çıktı tekrar kutuya girdi. Görüp alabilirsinz. Ankara içinde Eryaman tarafindayim. Faturası her şeyi bulunuyor.

• Gelen aramalarda arayanın kinliğini göstermiyor benim saat yapmam ne yapmam gerekir?

• byzahmet kullanıcısına yanıt
    Telefonun bluetooth ayarlarına giderek saat eşleşmesinin yanındaki (İ) düğmesine dokunun ve kişilerle eş zamanlamayı açın yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drac49

Hocam problemi çözdünüz mü?
    Aynı sorunu yaşıyorum

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU?

• imtr kullanıcısına yanıt
    sonu 519 hocam
  • drac49 kullanıcısına yanıt
    Yok onun çözümü şuanlık. Güncellemelerle düzeltirler inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

sonu 519 hocam
    Nasıl yani ?

Bendeki Mevcut sürüm : 1.0.2.38 görünüyor.

Farklı bir yere mi bakıyoruz ?
  • drac49 kullanıcısına yanıt
    Ben geçici çözümü şöyle bulmuştum parantezli sık kullanılanlara ekleyeceğim kişileri telefon rehberinden silip whatsapp dan sohbet bölümüne girip yeni kişi diye kaydediyorum. başı +9 lu kaydediyor ama sıkıntı yok. Parantez gelmiyor ve saatten arama yapılabiliyor.
  • Saat uyku senkronizasyon sorunu Huawei APPGALLERY den Health güncellemesi ile giderilmiş durumda. Sorun saat ile ilgili değil Health App ile ilgili. Yakında da play store da güncelleme çıkar diye düşünüyorum.

Cihazı boşuna sıfırlamayın.

Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 3 Ocak 2020; 14:59:17 >
    Muhtemelen siz Google Play Store ile güncelliyorsunuz. Huawei AppGallery ile 1.0.2.519 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeteTatli

Ben geçici çözümü şöyle bulmuştum parantezli sık kullanılanlara ekleyeceğim kişileri telefon rehberinden silip whatsapp dan sohbet bölümüne girip yeni kişi diye kaydediyorum. başı +9 lu kaydediyor ama sıkıntı yok. Parantez gelmiyor ve saatten arama yapılabiliyor.
    Hocam çok sağol, dediğini yaptım oldu👍👍👍

o saatin güncellemesi. o doğru, health app güncellemen yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.