Şimdi Ara

Huawei Watch GT 7 serisi tanıtıldı: 21 güne kadar pil ömrü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pro ile düz arasında EKG ve damar sertliği farkı var özellik bakmindan. Kasa özellikleri tabiki farklı ama donanım da öyle aman aman fark yok .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesinlikle.

Apple ile Samsung'un tuzu kuru, onlar zaten pazar lideri.

Sen ABD'den kırmızı kartı, ambargoyu yemişsin, sen asılacaksın diğerleri bir şey yapmadığında.

Telefonun zaten satılmıyor, elinde olan kozun saatler, kulaklıklar

Bunları globalde satmak istiyorsan Samsung ve Apple'nin stratejinden gitmeyip tersini yapacaksın.

Gerçektn bunları anlamak mümkün değil.

Eskiden 10 gün şarjı dayanan saatim şuan 1 gün dayanıyor. Hiçbir şeyi değiştirmedim. Garantiye gitti pil sensör değiştirdik dediler ama yine de düzelmedi.

Aaaa olur mu içinde gerçek bir OS çalışıyor tabiki 1 günde bitecek. Çok önemli detaylar bunlar  

Hiç sorma ya.

Yarım gün bile gitse razıyız.  

• Yaklaşık 2 aydır Apple Watch 11 kullanıyorum Max 2 gün şarjı gidiyor. Her zaman açık ekran kapalı , mesajdır , görüşmedir vs da yapmıyorum , gün içerisinde bildirimler geliyor sadece. Öylece boş boş kolumda duruyor. Samsung Ultra da aynı şekilde max 2.5 gün görebildim. Bu saatler nasıl 21 - 12 - 7 gün olarak şarj sürdürebiliyor anlamıyorum.

• Gt6 pro'yla kıyaslanınca bu bildiğin Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogezzy -- 6 Ağustos 2026; 10:25:7 >
  • ogezzy O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hiç Huawei saati olmayan için güzel saat GT3 pro su bile olan için alınmaması gereken bı saat yapmışlar.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Çünkü gereksiz şeyler yok.

Ben 16 farklı saat kullandım. Çok tecrübeliyim. En son Galaxy Watch7'im vardı. Babama verdim.

Huawei saatlerin %80'i sağlık analizinden oluşuyor. Aslında algoritma yani. Bildirim göstermesi ve telefonlara yanıt verme işi ekstra.

Asistan yok, Wi-Fi yok, 3. Parti uygulamaları çok zayıf. Uygulama kullanmak istesem gider telefondan kullanırım.

Honor'u bilmiyorum ama Huawei'nin analizleri, nabız sensörü oldukça güvenilir.

Ben saat alacak olsam Fit 5 Pro alırdım. Kendim kullanıyorum.

GT7 Pro 20.000tl'den aşağı gelmez.

Hocam ben 1-1.5 gün şarjı dayanabilen Samsung Galaxy Watch 8'den Huawei'ye geçmek istiyorum.

Daha önce hiç bu markanın herhangi bir şeyini de kullanmadım.

Zaten GT 6 falan olsa model yükseltmenin çok gereksiz olduğu apaçık ortada, bu marka/modele geçecek birisine tavsiye eder misiniz?

Bu slayer kinge ben niye yanıt veremiyorum bilmiyorum? evet biz huaweinin yaptığına yanlış diyoruz ama vatandaşa sorarmisin Samsung ve Apple yıllarıdır ne yapıyor ? Yani belli bı kesimi hedef alarak saçma sapan konuşmasın.

bende şuan kenarda huawei watch gt6 var, apple watch ultra 3, google pixel 4 45mm, galaxy watch ultra 2, galaxy watch 8 44mm ve xioami watch 5.. şuan aktif olarak bu saatleri dönüşümlü kullanıyorum.. canım sıkıldıkça diğerine geçiyorum.. toplam 20-30 tane saat değiştirdim.

huawei'nin saatleri akıllı bileklik seviyesinde saatler.. mağazası fecaat, watch face sayfasındaki watch facelerin kalitesi orta okul çocuğuna paintten çizdirilmiş gibi.. AOD özellikleri çöp.. çoğu watchface'in aod ise ile normal ekranı arasında çok büyük fark var..

bataryası uzun gitsin ama akıllı saatten akıllı bilekliğe geçeyim derseniz Watch gt7'ye geçebilirsiniz.. ama o da mantıklı değil.. çünkü honor watch 6'nin fiyatı daha uygun. he genel olarak tasarımını beğenebilirsiniz.. dış tasarımı kötü değil genelde huawei saatlerin..

Honor Watch 6 Akıllı Saat Fiyatı ve Özellikleri- Vatan Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Ağustos 2026; 19:50:29 >

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Peki hocam Samsung ve Apple dışında hangi markaya yönelelim?

sizin telefon android sanırım?

google pixel watch 4 en iyi android akıllı saat ancak tasarımı biraz kız saati gibi.

ben olsam sadece oneplus watch 4 alırdım.. oneplus watch 3'ü yaklaşık 6-7 ay kullandım çok memnundum.. 4'te de çok bir değişiklik yok.. tasarımı biraz daha güzel.. kendi watchface'leri çok kaliteli şarjı da aod açık 4 gün gidiyor.. üstelik tam akıllı saat.. huawei, honor gibi değil.. xiaomi watch 5 aldım ilk çıktığından beridir.. 15k paraya verdim.. beni en çok pişman eden akıllı saat oldu.. arayüz tabir yerindeyse bok gibi.. custom watchface'lerde aod açık şarj 1.5gün gitmiyor.. ama o da tam akıllı saat..

Oneplus watch 4 galiba daha ülkemizde satışda değil.

Takibe aldım bu saati.

oneplus watch 3'ü ben sahibindende bir satıcıdan açılmamış kutu olarak aldım adam yurtdışından getirmiş.. pixel watch 4 45mm'yi de o şekilde aldım.. bu saatleri türkiye garantili almak mümkün değil.. bu sebeple bu tarz satıcılardan açılmamış kutu almak mümkün oluyor.. Merak etmeyin açılmamış kutuysa Allahın izniyle sıkıntı olmaz.

samsung watch ultra 2'de yarın gelecek bakalım samsung yeni ne yapmış.. samsung watch 1'den beridir her zaman samsung bir akıllı saatim oldu.. yarın toplam 3 tane var olacak :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.