Şimdi Ara

Huawei Watch GT 7 serisi tanıtıldı: 21 güne kadar pil ömrü! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Samsung Ultra 2 fiyat olarak 38.000 TL çok pahalı, etse eyvallah ama ben onun ederinin o olduğuna inanmıyorum. Sİz daha uyguna aldıysanız orası ayrı.

Onunda şarjı muhtemelen 3 gün gidecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10.3k hediye kuponum vardı, kart puanı falan derken 27k 9 taksit aldım.

galaxy watch ultra 1 vardı bende.. lte versiyonu.. hiç memnun değildim.. onu satıp galaxy watch 8 44mm almıştım.. akabinde mutlaka ultraya dönecektim ancak snapdragon'a geçmelerini bekliyordum.. exynos pişmanlıktır.. bok çuvalı gibi bir chipset hem telefonda hem de saatte bataryayı da öldürüyor aşırı verimsiz.

Xiaomi Watch 5: 930 mAh

Samsung Watch Ultra 2: 800 mAh

OnePlus Watch 4: 646 mAh

Google Pixel Watch 4 45m: 455 mAh

aslında batarya ile birlikte optimizasyon ve chipset çok önemli

Uyguna mal olmuş, hayırlı olsun.

Exynos işlemciyi bende Samsung S23 FE ve 24 Plusdan biliyorum. Bende o yüzden 25 Ultraya geçtim, exynos pişmanlıktır.

Hocam artık bir kaç gün yeniden saat arayışına gireceğim, incelemeye devam.

Bulacağız bakalım üzmeyecek bir saat, kafaya koydum, gerekirse 35K kadar parada vereceğim.

Galaxy Watch 8 saati dün gece şarj edip yattım, bugün 2 saat fitnese gittim, 2 saat yürüdüm şu an şarj %40 kalmış. Sabahı görür ama sabah da yüzmeye gideceğim havuzda şarj biter.

2 günü bile çıkaramıyoruz.

Saatte Samsung batarya ve optimizasyon konusunda yeterince başarılı değil, daha Samsung saat almam gibime geliyor.

siz aod kapalı mı kullanıyorsunuz? samsung watch ultra 2 sizde 4 gün gider gece uykuya alırsanız.

bende şöyle bir şey var ben zaten 2 günde bir saat değiştiriyorum sıkılıyorum saatten :) dönüşümlü kullanıyorum..

oneplus watch 4 çok güzel gerçek akıllı saat.. belki ben de samsung watch 8 44mm'yi satıp bi tane oneplus alabilirim. tek sorunu tam menüler ingilizce, türkçe olmuyor bu benim için dert değildi o yüzden umursamadım.

Aod sürekli kapalı, bileği kaldırınca uyanma açık, gece uyku takibi yapıyor ancak modlardan 22.00-09.00 arası bileği kaldırınca uyanmayı kapattım. Biraz aktifim fitness, yürüyüş vs. takiplerini yaptırıyorum.

Ben sürekli saat değiştiremem çünkü günlük kalori takibi, uyku takibi, nabız takibi vs. yapıyorum. 2 gün ayrı uygulama, 2 gün ayrı uygulama kaydedeceği için istemem.

Ben bir ara Huawei Ultimate 2'ye niyetlendim ama saat kordonla 100 gram gelir, çok ağır. Birde E-sim olmayan modeller 35K civari iken olan model 55K.

Bilmiyorum ya biz çok şey istiyoruz yada firmalar bizim ne istediğimizi bilmiyorlar.

Hepsi birbirinin kopyası gibi, kimi 3 yukarı kimi 5 aşağı.

Çok alternatif de yok, 3-5 firma dışındakiler saat yapmak için yapmışlar. Rekabet edecek firma sayısı az olunca onlarda fazla kasmıyorlar.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    full titanyum gt6 pro modelini aldım, 17-18 gün gidiyor sarjı, en güzel yönü o zaten

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Üstad,

Senin önceki mesajlarından sonra bende OnePlus Watch 4'ü bulabildiğim her sitede inceledim ve gerçekten beğendim ama sonrasında tesadüfen Oppo Watch X3'ü görünce ibreyi Oppo'ya çevirdim.

Aslında her ikisi de WearOS tabanlı ve gerçekten birbirine benziyor ama teknik anlamda hangisi daha üstün bunu tecrübeli arkadaşlar bilir, ben bu konuda doğru bir yorum yapamam.

Peki, farklı saatler kullanan deneyimli birisi olarak hangisini almak daha mantıklı olur sence?

Bendeki ibre Oppo Watch X3'ü almaktan yana ama sen illaki OnePlus Watch 4 al der misin?

Ve neden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Oneplus, Oppo grubunun yan markası zaten biliyorsunuzdur.

İkisi de aynı saat aslında Xiaomi ile Poco arasında ne kadar fark varsa aynı durum Oppo ile Oneplus arasında var.

Hangisini ucuza alabiliyorsanız onu almak daha mantıklı..

Sahibindene baktım 1-2 tane oneplus watch 4 var ancak oppo x3 ilanı göremedim. Yurtdışındayken alma imkanı olan varsa ucuz olanı alması mantıklı.

İkisi saatte google market'e doğrudan bağlanıyor ve gerçek manada akıllı saat diyebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

sizin telefon android sanırım?

google pixel watch 4 en iyi android akıllı saat ancak tasarımı biraz kız saati gibi.

ben olsam sadece oneplus watch 4 alırdım.. oneplus watch 3'ü yaklaşık 6-7 ay kullandım çok memnundum.. 4'te de çok bir değişiklik yok.. tasarımı biraz daha güzel.. kendi watchface'leri çok kaliteli şarjı da aod açık 4 gün gidiyor.. üstelik tam akıllı saat.. huawei, honor gibi değil.. xiaomi watch 5 aldım ilk çıktığından beridir.. 15k paraya verdim.. beni en çok pişman eden akıllı saat oldu.. arayüz tabir yerindeyse bok gibi.. custom watchface'lerde aod açık şarj 1.5gün gitmiyor.. ama o da tam akıllı saat..

Bugün google pixel watch 4'ü biraz araştırdım da gerçekten görselleri görünce aklıma ilk sizin yazdığınız geldi, hiç erkek saatine benzemiyor ve fiyatı da 40.000 TL. Ne kadar özelliği olursa olsun o saati ben kafamda koluma yakıştıramadım.

Oneplus watch 4 hiç yerli inceleme videosu bulamadım, sanki şu an kafama en çok yatan saat bu. Karar verirsem ya sahibinden sitesinden alabilirim (Şu anda satışta hiç yok maalesef) yada yakınlar da Yunanistan'a gidecek bir arkadaş var ona aldırabilirim.

Huawei'den özellikle işletim sisteminden dolayı vaz geçtim gibi.

BU arada Galaxy Ultra 2 gelmiştir sizin, nasıl, memnun kaldınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 10 Ağustos 2026; 12:21:54 >

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

android eko sisteminin en iyi saati şuan google watch 4 45mm ama biraz fazla kibar bir saat..

samsung watch ultra 2'yi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum biraz daha zaman geçsin deneyimleri paylaşacağım.

oneplus watch 4 şuan en iyi fiyat/performans/tasarım android gerçek akıllı saat olabilir.

Huawei Watch GT 7 serisi tanıtıldı: 21 güne kadar pil ömrü!

Bu saat neden ülkemizde satılmıyor anlamadım.

Bir saat beğendik onu da yurt dışından almaya çalışıyoruz.

oneplus türkiye vizyonsuz hareket ediyor, doğru düzgün ürün getirmiyor 1.sebebi bence bu.

bir de tr'ye geldiğinde vergilendirme nasıl olacak orası da muamma 30k civarı bir fiyatı olursa kimse almaz.

sahibindende 17k'ya açılmamış kutu ilanlar vardı bir kısmı hemen satılmış.

google watch 4 45mm'ye de o kadar para verilmez.. ben açılmamış kutusunu 23k'ya aldım zaten.

Az önce Yunanistan'daki e-ticaret sitelerine baktım 276 Euro, yani 15.000 TL civarı fiyatı var.

Dediğiniz gibi bizde olsa 30.000 TL'ye dayanırdı.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.