|
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
-
@Liman-Liman Hay yaşa hocam. Ben 1 ay diye biliyordum. Ama 5 ay sonuna kadar da kullansam bu 2 haftalık süreçte kanser etti dayanamadım.
-
Görseller için teşekkürler hocam petal haritaları denedinizmi ? Çalışıyor mu ? -
Denemedim hocam, watch gt runner vardı daha önce. Onda kullanıyordum ama bunda denemedim. -
Peki saatin klavyesi nasıl hocam tepkileri vs hızlımı kullanımı pratik mi ? -
5/10 diyelim. Benim gibi kalın parmaklı insanlar için zor ve çok akıcı değil. Ancak zamanla güncellemeler ile akıcılığı düzelir. Otomatik kelime tahmin özelliği var. O güzel. Bir kaç harften sonra önerilen kelimeyi tıklayınca yazması daha kolay oluyor. -
İphone kullanıyorum bu özellik çalışmayacak bu saat 12-13 K parayı hakediyormu hocam ? Ayrıca app gallery de elle tutulur uygulama var mı? -
Doğru düzgün hiçbir uygulama yok. 12 13k parayı hak ediyor mu bence ediyor. 1.si inanılmaz güzel şarj süresi. 2. Husus saatten yapılan görüşmedeki ses ve hoparlör kalitesi. -
Ben offline haritaları denedim hocam. Gayet güzel fakat şu rotaya git yok. Açık alanda yürüyüş seçiyorsunuz sonra yürüyorsunuz. Kaydediyor ve telefona rotayı gönderiyor. GPS hassasiyeti muazzam bu arada.
-
Bence başlık hatalı.
Huawei Watch 5 farklı...
Huawei Watch GT 5 farklı...
Biri Android temelli HarmonyOS ile geliyor, diğerinin ne olduğu belli değil.
GT serisi biraz daha gariban kesime hitap ediyor...
-
Selam gençler. Evdeki akıllı otomasyon sesli komut özelliği var mıdır? Hey Google, Hey Siri koridor ışığını kapat gibi. Telefonda bu kurulu. Telefona komutu göndersin yeter. Bu özellik geldiyse daha da başka bir şey istemem.
-
GT2 ve şuan GT3 Pro kullanıcısıyım saat konusunda Huawei gerçekten çok başarılı. Saatim bozulduğunda bende GT5 Pro alabilirim. -
Selam, sanırım Huawei marka cep telefonu ile mümkün. Cihazım Samsung olduğu için deneyemiyorum.
-
-
Teşekkürler, Zigbee varmış, tam aradığım özellik.
-
Düz GT5 ile pro arasında ne fark var beyler? -
fiyatlarda düşüş mevcut azda olsa 10.000 tl bandına kadar geriler mi acaba arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X