< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HUAWEI WATCH 4 Serisi [ANA KONU] (5. sayfa)

-
-
telefonunda e sim i desteklemesi gerekmiyor değil mi?
turkcell e gitcem, numaramı taşıtacağım diyeceğim. şu tek numara iki cihaz tarifesini ekleyin diyeceğim. sonra bana bi fiziksel hat verecekler birde saatin esim ini beraber mi aktif edeceğiz yoksa kendimiz sonradan yapabiliyor muyuz? süreç böyle mi?
-
Detayları bu işten anlayan bir personelle daha sağlam çözersiniz bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tmm. en azından şu kısım nasıl e sim i tek numara ile aktif ederken qr kod felan okutturdular mı?
-
Evet. Huawei uygulamasından devam edip okuttum diye hatırlıyorum.
peki şuana kadar kullanımınızda aramalar nasıl oldu? hangisine düşüyor? yada birine öncelik felan mı tanımlanıyor? mesela telefonu evde unuttum diyrlim, arama telefona düşmüyor mu? hiç sorun yaşadınız mı?
-
Yukarda yazdım ben tek numara ile kullanıyorum.
tek numara her ikisinde de ayn numara demek değil mi? yani karışmıyor mu arama gelince onu sormak istedim.
-
Tek numara, tek saate benim. Tekefonda şirket hattım var.
he, ben yukarıda ki arkadaşlardaki gibi tek numara her iki cihazda da kullanıyorsunuz sandım. normal bağımsız e sim bende de var ama numara ayrı olunca pek iş görmüyor.
-
evet arkadaşlar bu sabah tt den turkcell e hattım açıldı.huawei sağlık esim yönetiminden tek numara iki cihazı seçtim. turkcell e giriş yaptım. watch cellular paketini al dedim. sonra operatörden esim kayıt bilgileri talep ediliyor yazısı çıkıyor, 5 dk bekledikten sonra, saate esim aktive edildi bilgisi yazdı, sonra aynısı uygulama da da yazdı. qr kod felan sormadı,paketi 69 tl ye abonelikle alıyosunuz, bitiyor. bayiye gitmeye de gerek kalmadı. şuan her şey çalışıyor. Bu özelliğin gelmesi için geçen yıldan beri bekliyorum, turkcell in getirdiğini bilsem daha önceden geçiş yapardım. Saatim normal watch, pro versiyon değildir.
60 gb 590 tl paketini aldım. bu paketi bayiler vermiyor, 40 gb 825 tl istediler şaka gibi. tt den bi kaç ay ceza yiyeceğim ama zaten zam yapacaklardı, bir de saat için ayrı hatta para ödüyordum, ondan da kurtuldum.
www.turkcell.com.tr
Turkcell Kaçmaz Festival 60 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/kacmaz-festival-60-gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triss -- 5 Ocak 2025; 11:14:11 >
-
Çözüme ulaşmanıza sevindim, hayırlı olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Harmonyos 5 gelmedi hala.
güvenlik yamasından başka bir şey gönderdikleri yok. mesela şu özellik gelmeli. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160317263
-
Sizden uzakta kaybolan huawei saatinizin konumunu nasıl bulabilirsiniz?
How to find the location of your huawei watch that is lost far away from you?
Bilmeniz gereken diller: html, app script, xml, java, json; hazırlamak için geçirdiğim süre 5 gün.
Uzun zamandır bunu nasıl yapabilirim diye düşündüm, uğraştım. Sonunda kısmı olarak çözdüm. Gerekli kodları meraklısına verebilirim.
Bluetooth mesafesinde, huawei sağlık ın içinde cihazımı bul dan veya huawei telefonunuz ile bağlıysa huawei cloud tan haritada nerede olduğunu görebiliyorsunuz.
Ama bluetooth mesefesi dışında saat kaybolursa bağlantı kurup nerede olduğunu bilemiyorsunuz. bu durumu huawei ye mail attım.Ama hiç güncelleme gelmedi. Şimdi saatte esim internet var, dahili gps var ama konumu iletecek yazılım yok, çok büyük eksik.
1-DENEME---Bu olayı çözmek için tarayıcı dan bilgi göndermeye çalıştım ama sekme hemen pasif hale geliyor, bu nedenle gps verisi iletemiyor. Bilindiği üzere saatte tarayıcı yok. Tarayıcı yada herhangibir android apk dosyasını, remote adb shell ve bugjaeger uygulamaları ile telefona yükleyebiliyorsunuz.
2-DENEME---Macrodroid uygulaması ile gps verisini sms,mail yolu kullanarak kendime iletmeyi denedim ancak şöyle bir şey farkettim. Macrodroid saatte yükleniyor ama gps verisini çekemiyor. Muhtemelen android ile harmony os un gps kütüphaneleri farlıkı ki veri alamıyor.
3-DENEME---Kendi uygulamamı geliştirmeye çalıştım. Evet android apk ler gps verisini alamıyor ancak. ilk denemede yaptığım tarayıcıdan gps verisini alabiliyordum. Android studio yu biliyorsanız uygulama içine webview ekleyebiliyorsunuz, yani dahili tarayıcı. Bunu 4 aşamada yaptım.
1. kısım gps verilerini yazacağım online e tablo oluşturmak
2.kısım uzantılarda apps komut dosyasını açmanız ve yeni proje oluşturmanız lazım. gs tarafına yazdığınız kodlar ile e tablo ya veri gönderiyorsunuz.
Verileri çekmeniz içinde tabiki bi html kodu da yazmanız lazım.
3.kısım android studio da uygulama oluşturmak, xml tarafında webview ekliyorsunuz, webview içine de apps scrips ten aldığınız url yi yapıştırıyorsunuz.
java tarafında ise webview in javascrips i çalıştırma vs kodları ekliyorsunuz. İLK denemenin başarısız olması arkaplanda tarayıcı ve sekmenin kapanmasıydı.
burda kodu kendimiz yazdığımız için manifast ve java ya hem uygulamanın açık hem de pil optimizasyonunun kapalı olması için izin veriyoruz. Normalde bildiğiniz üzere
saatte uygulamaları kontrol eden pil optimizasyon seçeneği yok.
Yine uygulamanın arkaplanda çalışması için android service kodları olması gerekiyor. bu iki eklemeyle uygulama hiç kapanmıyor. ancak siz gece uyuduğunuzda saat farklı bir moda geçiyor ve her şeyi ama her şeyi kapatıyor, işte bnnm de çözemediğim olay bu.
4.KISIM---Uzaktan konum alma durumu. Bi uygulamaya uzaktan veri alıp vermek için json yöntemi kullanılır genelde. https://app.json-generator.com bu siteden hesap açıp json kodu yazıyorsunuz
burdan aldığınız url yi uygulamanıza ekliyorsunuz. Çalışma şekli de şöyle eğer json sitesinden 1 değeri gönderirsem uygulamada webview açılıyor, bir kereliğine google hesap girişi yapıyorsunuz, sonra zaten apps scripte yazdığımız html kodu dakika da bir gps verisini e tabloya yazdırıyor. eğer json değeri 1 den başkaysa webview çalışmıyor. json verisini canlı almayı bulamadım, bu yüzden 5 dakikada bir uygulama aktiviti yeniden kendini başlatıyor, böylece json verisi yenileniyor.
Tabi uygulama her zaman açık ve çalıştığı için ciddi pil tüketiyor. yarım günde gps verisi göndermese bile piliniz bitiyor.
4 yerde de kod kullanılıyor merak eden olursa veririz.
yada hiç uğraşmayın 50 bin tl ye apple watch alın, muhtemelen onda uzakta bulma olayı vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triss -- 10 Ocak 2025; 15:32:9 >
-
bugün turkcell paketlere zam gelmiş, iyi ki geçen hafta hallettik numara taşımayı
www.turkcell.com.tr
Turkcell Kaçmaz Festival 60 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/kacmaz-festival-60-gb -
Arkadaşlar merhaba, saatin içinde NFC özelliği var kart okutma sisteminde denediğimde her seferinde farklı numaralar çıkıyor. Bende bunu tek bir numaraya sabitlemek istiyorum. Örnek olarak saate 112233 gibi bir numara işlemek istiyorum ve her okutmada bu numara çıksın. Bunu nasıl yapabilirim fikri olan var mıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar ben de huawei watch 4 pro aldım.
telefondaki hattımı saatte de e sim olarak kullanmak istiyorum hattım turkcell, müşteri hizmetlerine sordum ama alakasız şeyler söyledi. Yapan arkadaşlar hangi yolu izledi yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saatinizi ve sağlık uygulamasını güncelleyin.Sağlık uygulamasından cihazlar,huwai pro 4 seçin.E sim bölümüne tıklayın,tek numara çift cihaz seçeneğini tıklayın daha sonra ekran sizi yönlendirerek turkcel üzerinden işlemleri tamamlayacak.Yalnız unutmayın kullanımınız süresince 3 ayrı ücret tahsil edilecektir.Ben bir aylık denemeden sonra hemen kapattırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X