3 ayrı ücreti detaylandırabilir misiniz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 10 Mayıs 2025; 23:37:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kaybolduğunda konum bulma var ancak sadece huawei telefon ile bağlıysan çalışıyor, androidlerde harmony servisi çalışmıyor konum özellikleri, bu nedenle veri aktaramıyor. çok eksik bir konu halbuki saatin esim ile ayrı interneti, harici gps i olmasına rağmen, konum verisini aktaramaması sadece ve sadece yazılıma bakar, umarım güncelleme gelir. geçen yıl birkaç kere geri bildirim ve e posta attım, netice yok. |
|
Merhaba. Şu an Huawei Watch Gt3 kullanıyorum. Uygulama mağazasında toplam 45 uygulama var ama işe yarar uygulama yok denecek kadar az. Merak ettiğim şey, watch serisinde de durum aynı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
45ten fazladır ama onun da yarısı ... dili öğren. İşe yarar uygulama yok! Uygulama değil de daha çok olmasa da olur dediğim araçlar var. Ben klasik tasarım saat seviyorum diye gt2 prodan 4 proya geçmiştim kadran çeşitliliği dışında bence kayda kadar değer bir geçiş farkı yoktur. Bu anlayış değişene ya da sim ihtiyacınız oluşana kadar devam edin, değmez. |
ahmet
|
en kararlı ve çekim gücü turkcelle olanda. bluetooth mesafesinde telefonumu bul ile bulursun. telefon hiç olmasa da görüşmeleri yapabilirsin ama bende mesela kişiler senkronize olmadı bi türlü, arama geçmişinde hep numaralar görünüyor, kimin kim olduğunubilemiyorum. şu sorun düzeldi mi bilmiyorum. bluetooth mesafesi dışında saat kaybolsa geçmiş olsun bulamıyorsunuz. watch 5 te belki bu sorun düzelmişdir. eğer huawei telefon eşleşmişse huawei cloud a pc den girip saatin konumu görünüyor, ama konum verisi bluetooth ile geldiğinden bluetooth mesafesi dışında çalışmıyor. huawei harici cihazlarda eşleşmişse zaten huawei cloud ta saat hiç görünmüyor. böyle saçmalıklar var. parası olan için apple ekosistemi daha kararlı. |
Teşekkürler hocam. Evet saatin konumunun bulunamaması kötü. Ama benim için acil durumlarda telefonsuz olsam bile birilerine erişebilir olmak önemli. Onu da rahatlıkla sağlıyorsunuz anladiğim kadarıyla. Watch 4 ü alayım. Apple tarafı bende hiç yok teşekkürler:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazın telefonu daha az kullanmanın da verdiği esneklik ile deneme olsun diye simsiz kullandığım saate halihazırda turktelekomda kullandığım tarifemle esim tanımlattım (70 TL). Faturasız olan 2. hattımı faturasız esim hizmeti sunmadıklarından, faturalı tarifelerin tahhhütsüz fiyatlarının uçuk olmasından, deneme amaçlı taahhüt altına girmek istemediğimden ve Telekomda Turkcelldeki gibi Huawei için ikiz sim özelliği olmadığından ana hattımı saate geçirmiş oldum. Saat ile telefon deneyime gelirsek; TWS kulaklık bağladım, arama ekranında kulaklık da seçili ama görüşme saat üzerindeki mikrofon ve kulaklıktan gerçekleşiyor, çözemedim. Gelen çağrıları kabul edip reddedebiliyorum ama çağrıyı cevaplamışsam kapatma tuşu nedense çalışmıyor, karşıdaki kişi ancak kapatabiliyor. Yazılım güncellemesi taradım, güncel diyor. Doğrudan saat ile telefon kullanan diğer kişilerde de bu sorunlar var mı, bana mı has bu sorunlar acaba? Güncelleme: Sorunun kaynağını buldum. Saatte esim, telefonda diğer hattım takılı, huawei uygulaması sapıtıyor sanırım. Saat telefon eşleşmesini kaldırınca sorunlar kayboldu. Telefonsuz çıkmaya güvenmediğimden evde deneyeyim demiştim önce, telefonu bırakıp çıksaymışım doğal olarak sorunun çözümü daha kolay keşfedebilirmişim. Telefonun yönlendirilmesi hariç saat-telefon eşleştirmesi pek mümkün olmadı tabi, sağlık-spor uygulamalarının senkronizasyonu için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 25 Temmuz 2025; 22:20:12 > |
|