< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (85. sayfa)
-
-
Akbank tarafından aşağıdaki videonun yorumlarına Huawei Watch GT serisi saatlerden ödeme yapılamadığı cevabı yazılmış.
https://www.youtube.com/watch?v=TlQt_M1Ksdk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Svideoz
İlgilenenler için Watch gt 4 saatim satılıktır yanında honor magic watch 2 47mm hediye vereceğim.
İlan linki:https://www.sahibinden.com/1221178974İyi satışlar hocam.Aritmi özelliği hangi sürümle geldi ? Bende 4.2.0.103 sürümü var
-
Teşekkürler hocam, saat sürümü değil son sağlık uygulamasına honkong hesabı oluşturup girerseniz aritmi analizi kısmı açılıyor ve saate gerekli uygulama yükleniyor. Bu özellik son sağlık uygulamasında açılmış oldu avrupa hesaplarına bildiğim kadarıyla henüz gelmedi..
Bölge olarak Honkong'u seçip bir hesap oluşturun yalnız bu hesapla giriş yaptığınız zaman satın aldığınız arayüzler doğal olarak diğer hesapta kalıyor ve saat sıfırlama talep ediyor bilginiz olsun. Bunu göze alıp sıfırladım ve arayüzleri unofficial sağlık uygulaması üzerinden saate kurdum mis gibi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Ocak 2025; 14:9:6 > -
Allah kolaylık versin Sahibin den saat satmak tam bi işkence ben 1 aylık GT4 ü satayım dedim o zaman sıfırı 7000 tl olan 1 aylık saate 4000 veren oldu 2 taksitle olurmu diyen oldu takas teklif eden oldu en son 4750 tl ye satamadım vazgeçtim satmaktan kullanıyorum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SERKAN BEY
Allah kolaylık versin Sahibin den saat satmak tam bi işkence ben 1 aylık GT4 ü satayım dedim o zaman sıfırı 7000 tl olan 1 aylık saate 4000 veren oldu 2 taksitle olurmu diyen oldu takas teklif eden oldu en son 4750 tl ye satamadım vazgeçtim satmaktan kullanıyorum..Sağlık olsun hocam, piyasa epey kötü samsung watch 6 classic alasım var satılmazsa da hiç problem değil mutlu mesut kullanmaya devam ederim
-
Huawei'yi kullandıktan sonra pil tarafında samsun sizi üzer hocam.
-
Haklısınız hocam öncesinde samsung watch active 2 kullanıyordum ve şarjı 2 gün gidiyordu can sıkıcı olabiliyor ancak o kadran zenginliği ve performansı da özlüyorum açıkcası..
-
GT4 bi b*ka yaramadığı için haliyle bataryası da uzun gidiyor :)
aritmi yok, tansiyon yok, nfc yok. spora başladığını çok geç algılıyor ve ne zaman başladığının farkında bile değil. adım sayarı kesinlikle hatalı sayıyor vs.
samsung pil olarak üzer ama en azından saat gibi saat, iş görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 8 Ocak 2025; 14:59:3 > -
B*k atmaya gerek yok hocam
A ritmi var ve düzgün çalışıyor
NFC var şuan aktif değil
Bisikletçiyim spor algılama gayet hızlı (yaklaşık 30sn)
Adım sayarı mükemmel çalışan akıllı saat daha ürertilmedi
Benim için samsung kadran zenginliği(animasyon jiroskop destekli arayüz) demek onun haricinde kullanım alışkanlıklarımda eksikliğini hissedeceğim hiçbir şey yok. Tansiyon ölçümü için samsung telefon kullanmıyorsan onda da yok denebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 8 Ocak 2025; 19:51:22 > -
Bu gereksiz ara ara gelip laf atıp gidiyor, kaale alacak durumu yok
Diğerleri algılıyorda ne oluyor. Tam spora başlamışsın bir de bakmışsın şarjın yok. Bırakın bu işleri :))
Telefonunda Android 15 kullanan var mı? Ben Android 15 güncellemesi aldığımdan beri özellikle OTP içerikli yani banka veya doğrulama kodu gibi kod içeren bildirimleri alamıyorum, "hassas bildirim içerikleri gizlendi" şeklinde bildirim geliyor. Bunun nedeni de Android 15'in güvenlik zırvalarından kaynaklanıyor. Reddit'te epey araştrdım, tüm telefon markalarında ve akıllı saat kullanıcılarında Android 15 kullananlar bu sıkıntıyı yaşıyormuş. Henüz tam çözümü yok ama mesela Garmin bir güncelleme yayınlamış, benzeri için Huawei MH'ye kayıt açtırdım, onlar da araştırıp dönüş yapacaklar.
Android 15 kullanıp benzer sorunu yaşayan var mı?
-
Samsung S24+ ta Android 15 beta yüklü aynı sıkıntı bende de var Huawei nin bunun için bi güncelleme yayınlaması lazım..
Xiaomi 14 kullanıyorum, resmi android 15 almıştı, neredeyse 1 aydır var. Bakalım çözüm tam bulunanamış gibi
Az önce Huawei müşteri hizmetleri dönüş yaptı. Bu konu üzerinde çalışıyoruz dediler, Android 15 güncellemesi ile güvenlik ihlali görüyor android tarafı dediler. En geç Mart'ta güncelleme ile çözmeyi hedefliyoruz dediler.
NFC ile ödeme konusunu da sordum, şuan watch saatlerde var ama GT serisine de getirmek istiyoruz, çalışıyoruz dediler.
Aritmi açmak için bölge değiştirmek gerekiyor neden bunu standart yapmıyorsunuz dedim. Yasal izin süreçlerinden kaynaklandığını ilettiler.
Bakalım umarız daha erken çözerler. Android tarafında da çözüm olması lazım.
Harmony next beta programına kayıt yaptım bakalım yeni sürüm ne zaman gelecek. Gelirse artı eksi neler var yazarım..
Beta test programı katılım:
Telefon numarasını orada mevcut örnekteki gibi yazın sallayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 9 Ocak 2025; 22:34:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, ben gt4 46mm yeşil ile gt5 46 mm mavi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Çincem biraz zayıf, bunun İngilizceye nerden çeviriyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratc -- 10 Ocak 2025; 20:59:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X