Şimdi Ara

Huawei / vodafone internet ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle şunu sormak istiyorum vodafone da son zamanlarda bir sorun mu var ? 3g çok az çekmeye başladı genelde edge ile bağlanıyorum ve son 2 gündür ara sıra 2 si de çekmiyor .. acaba bu sorun sadece bende mi var yoksa genel bir sorunmu ?

Bir başka sorum da başlıkta belirttiğim gibi telefonum huawei ideos x5 ( U8800 ) .. geçen gün mh yi aradım ve sistemlerinde kayıtlı olan huawei modelleri arasında bu yok haliyle bana ayarları gösteren mesajı gönderemiyorlar .. bende vodafone un sitesinden manuel olarak ayarları yaptım hatta marketten apn turkey uygulamasını indirdim birde öyle otomatik olarak ayar yaptım ama sorun hala devam ediyor.

Bu arada cepnet kullanıyorum ve ortalama kullanımım 300-400 mb ları buluyor sorun 100 mb dan sonra hız düşmesi dir diye düşündüm ama bugün paketim yenilendi daha toplam 20 mb harcamışımdır yine sorun devam ediyor..

Kısaca buna bir çözüm var mı? bende mi sorun yoksa 3g/bağlantı sorunu genel bir sorun mu ? Yardımcı olursanız sevinirim ..

• Aynı sorun bende de var ne yaptımsa edge bağlanamadım.
  • vay be konuyu actigimda 26 yasimdaymisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.