Bildirim
Huawei Vision Cyanogenmod 9
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum gene yapmışisın güzele benziyo şimdi denemek vardı ama telefonu degiştirdim :) -
Dosttum android versiyonu ne ayrice resimler gorunmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android versiyonu 4.0.4 kardeşim :) -
fm radio ve 720p camera kayıt yapıormu -
Ben şimdi orjinal rom'a root uyguladım ve Kvk'nın kantin kuntin uygulamalarının hepsini sildim. Cihaz gerçekten gözle görülür derecede hızlandı ama orjinal rom'un tek bir dezavantajı var o da versiyon 2.3.7 olması. Şimdi ben bu rom'u yüklemek istersem orjinal rom'unu root'ladıktan sonraki kadar hızlı olur mu ve kamerası ve fm radyosu ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?
Ayrıca Şeffaf Trebuchet demişsin de o ne demek acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 2 Temmuz 2014; 19:56:43 > -
Kardeşim nasıl deyim eger Stock rus romunu kurarda 1.9ghz kerneli yüklersen oyun için ideal hale gelir android 4 üstü olanlarda 720p video kaydetmez radio ve gps çalışmaz Şeffaf Trebuchet ise menü arkası siyah değil şeffaftır menüdeyken masa üstünü gösterir -
Yani bu rom'da 720p video, radio ve gps çalışmıyor diyorsun. O zaman şimdilik stok rom'da beklemeye devam edeyim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefonda video açılmıyor
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- xiaomi batarya resetleme kodu
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- zte nubia v40
- huawei mate xt
- nfc özelliği nasıl açılır
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- telefondan ses gelmiyor
- silinen numaraları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X