Şimdi Ara

Huawei U8800 IDEOS X5'ten memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei U8800 IDEOS X5 kullanan arkadaşlar acaba memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackTambur

Huawei U8800 IDEOS X5 kullanan arkadaşlar acaba memnun musunuz?

Ideos x5 bir telefon değil yaşam tarzı,bir macera...
  • Sıkıldığın zaman rom kurmaktir İDEOS X5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Sıkıldığın zaman rom kurmaktir İDEOS X5

+1
  • Bana arkadaşım önerdi bu telefonu özelliklerini daha bilmiyorum. Biraz bahseder misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Sıkıldığın zaman rom kurmaktir İDEOS X5

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Ideos x5 bir telefon değil yaşam tarzı,bir macera...

+1531684231
  • quote:

Bana arkadaşım önerdi bu telefonu özelliklerini daha bilmiyorum. Biraz bahseder misiniz acaba?

Telefonu alıyorsun, android froyo sürümüyle geliyor, 800 mhz işlemci ile ,kamera berbat, ses berbat,arayüz berbat, fruit ninja yı bile takıla takıla oynatıyor. Sonra custom rom yüklüyorsun, kamera süper, müzik kalitesi süper,akıcılık süper piyasadaki bütün oyunlar yağ gibi akıyor. Inşallah anlatabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu custom rom ücretli bir yazılım filan mı ?
  • quote:

Peki bu custom rom ücretli bir yazılım filan mı ?

Rom bedava, bedava yaa.
  • Biz ondan memnunuz da O bizden memnun mu acaba ? Asıl bunu sormak lazım. Kobay fareleri gibi rom manyağı ettik aleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Biz ondan memnunuz da O bizden memnun mu acaba ? Asıl bunu sormak lazım. Kobay fareleri gibi rom manyağı ettik aleti

Isyanını farklı şekillerde dile getiriyo :)
  • O bir telefon değil yaşam tarzı macera sevgidir x5 o bir candır x5 ben çok memnunum custom rom ile uçuyor telefon al bence
  • benim beklentilerimi karşılayan bir telefon ancak bluetooth sorunu büyük onun dışında herşeyin bir çaresi var şuan orj. 522 romu kullanıyorum bir sıkıntım yok şahsen kanaatim aradaki farka değecek bir telefon almak için iki katı meblağları gözden çıkartmak gerek o yüzden beklentileriniz nedir bilmeden bişey demek zor ama bence ideal bir konumda
  • kesinlikle almalısın. telefonun faydalarından biri de aylar geçtikçe yazılım bilgin de artıyor. custom rom yükle tabiki de, garanti falan hikaye. aldığım günden beri custom rom kurulu, kamerası tatmin edici düzeyde, müziği kulakiçi kulaklıklarla maksimum %70te dinliyorum (%100 de bile ses bozulmuyor ama kulaklarım patlayacak gibi oluyor ) , oyun performansı piyasada 800-900 liraya alınan telefonların neredeyse hepsinden iyi. telefonda yok yok, ha radyosu yok, ben internetten dinliyorum sorun olmuyor. (aslında radyosu var ama bazı custom rom'larda mevcut, bnmkinde değil.) önemli olan sana hitap eden bir custom rom kurmak, gün geçtikçe aşık olursun telefonuna.

• Yorumlarınıza bakarak telefon benimde hoşuma gitmeye başladı :) benim tek kafamı kurcalayan bu custom rom nedir onu araştırıyorum şuan :)
  • quote:

Yorumlarınıza bakarak telefon benimde hoşuma gitmeye başladı :) benim tek kafamı kurcalayan bu custom rom nedir onu araştırıyorum şuan :)

konuyu açtığın yerde şu anda 7den fazla custom rom mevcut :)

(huawei forumu -http://forum.donanimhaber.com/forumid_721/tt.htm -)
  • Custom rom bir yazılım çeşidi mi?
  • quote:

Custom rom bir yazılım çeşidi mi?

evet, yazılım. bilgisayarına normal bir xp kurmak yerine mesela görüntüsü değiştirilmiş, driver'ları yenilenmiş, windows media player 11i olan, internet explorer 8 ve üstü kullanan bir xp yüklemek gibi bişey :) işletim sistemi de diyebiliriz.
  • Peki bana önerebileceğiniz bir custom rom var mı :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

quote:

Custom rom bir yazılım çeşidi mi?

evet, yazılım. bilgisayarına normal bir xp kurmak yerine mesela görüntüsü değiştirilmiş, driver'ları yenilenmiş, windows media player 11i olan, internet explorer 8 ve üstü kullanan bir xp yüklemek gibi bişey :) işletim sistemi de diyebiliriz.

ben terramino'nun -elite 9.7 galnet- custom rom'unu kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım, isteklerimi tam manasıyla karşılıyor. kamera,müzik,oyun,stabilite, şarjı çok kullanmama rağmen en az 1 gün gidiyor. ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.