Şimdi Ara

Huawei U8650 - Turkcell T20 Firmware update Unpacking - Update Failed [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum, Turkcell 2.3.5 CWM şu rom u yükledikten sonra mı bu hatayı almaya başladım tam hatırlamıyorum tel elime geçtiğinde ilkten Huawei sitesinden U8650.zip indirip dload klasörünü SD karta taşıyıp Yazılım yükseltme dedim

Ne güzel Orjinal rom olmuş oldu Turkcelle hiç bir alakası kalmadı açılış logosu Huawei falandı herneyse sonra Cyanogen mod falan kurdum sırf denemek amaçlı bakalım düzgün mü değil mi vs.

Tabi çoğu özelliği aktif olmadığı için sarmadı şuan 2.3.3 var içinde ZaD!!RoM_v1.5 kurdum ne hikmetse yazılım yükseltme deyince kendi kendine yeniden başlatıyor ses açma + kapama ve powere basıncada Firmware update Unpacking - Update Failed hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpionCoders -- 21 Ekim 2013; 16:54:48 >

• Ne yaptım ne ettim neler araştırdım neler uyguladım yinede başaramadım yok mu bunun çözümü arkadaşlar
  • Açışışta bir sarı Turkcell logosu var CWM ile hangi ROMu kursam gitmiyor arkadaş bulaştı virüs gibi
  • Allah a şükürler olsun 2 gündür çıldırıcaktım bi forumda bi arkadaşın yazısında gördüm

SD kartı değiştirin sorun çözülür diye gittim aldım bi tane attım içine dload update.app şuan failed yok UPLADED COMPLETED çok şükür :D

Diğer sd kartı ben CWM ile SD partition falan demiştim advanced kısmında 170 MB ye falan düşmüştü normal USB den telefondan biçimlendirdim falan muhtemelen bişeyler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpionCoders -- 21 Ekim 2013; 16:54:03 >
  • Elime başka bir Turkcell-T20 geçti diğer telefonda çalışan Firmware Update bunda Unpacking - Update Failed hatası veriyor demek ki tam çözüm değil miş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.