Şimdi Ara

Huawei U8230 Android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu marka iyi ve bilinen bir teknoloji markası , pekçok ülkede teknoloji , araştırma geliştirme yatırımları var
    ancak Cep telefonu Smartphone konusunda başarılı mıdır değil midir merak ediyorum.

Türk Telekom kampanyası var ve bu cihazdan ADSL aboneleri yararlanabiliyorlar.

Cihazı inceleme fırsatım olmadı ama çok hoş görünüyor, ekran , genel görünüm ve kasa da bence iyi.
    Yani reklam olmasın ama siz ce almaya değer mi ?? Almayı düşünüyorum.

Huawei U8230 Android

Huawei U8230 Android

Huawei U8230 Android

Huawei U8230 Android

Huawei U8230 Android

Veri Hızı
    HSDPA 7.2Mbps
    Bant
    GSM / GPRS 900 / 1800 /1900, WCDMA 900 / 2100
    Ekran
    3,5'' Dokunmatik TFT - LCD, 64K Renk
    Kamera
    3,2MP AF ve 0,3MP Çift Kamera
    Hafıza
    512MB + micrıSD ( 16GB'a kadar )
    Bağlantı
    WiFi, USB, Bluetooth, 3G
    Müzik
    MP3, MIDI, AMR, AAC, eAAC+
    Video
    H.264, MPEG4, H.263 ( 3GPP )
    Ek Özellikler
    GPS
    Android işletim sistemi
    POP3 / IMAP
    File viewer ( .doc, .xls, .ppt, .pdf )
    Google Mobile Suite
    Ses ve video kaydedici

• Güzel hoş cihaz da Diğer kampanya cihazları gibiyse bence alınmaz destek yeterli midir değilmidir
    araştırmak lazım İşletim sistemi hangi sürüm v.s...
  • LG optimus gt540 la aynı özellıkte. ama fıyatı su an ıcın fazla gibi
  • ben hasbelkader bir 2. el huawei u8230 android aldım.bu güne kadar kullandığım telefonların içinde en keyif vereni ve saygıdeğeri olduğunu düşünüyorum.ancak başıma geleni bilmenizde yarar var.elimden düştü ve camı çatlayıverdi.mozaik gibi bir görüntü oluştu.fakat dökülüp tuz buz olmadı.camı kırılmasına rağmen,ekranı sapasağlam kaldı ve şu andada kullanıyorum.tabi önce yaptırmak amacı ile servis araştırdım.istanbulda,bir servise yönlendirdiler.telefon ettiğimde,göndermemi istediler ve gönderdim.ancak bir hafta sonra,ticari ahlak dışı bir açıklama yaptılar."darbeli telefonları tamir edemiyoruz,ancak cihazı yenileriz,fiyatı 500 tl" dediler.hakbuki telefonda olanı biteni anlatmıştım.benim sapasağlam,arızasız ve sadece 15-20 liralık ön camı çatlak telefonumu,yapmadan utanmadan geri yolladılar.sanki bedava yapın dedik.
    sonuç olarak,benim tahminim bu huawei u8230 telefonun,hiçbir yedek parçası yok.birşey olduğunda,garantisi varsa,cihazı yeniliyorlar.garantisi bitmiş ise,veya kullanıcı hatası bir arıza varsa,çöpe attırıyorlar.
    bu nedenle asla tavsiye etmiyorum.zaten çin malı.çine gidip tamir ettirme imkanınız yoksa,sakınha almayın...
    benim gibi yanmayın.

• kendini sevdiren bir telefon.ancak,eğer kandi hetanızla bir arıza yaptırırsanız,işiniz zor.tamir yapmıyorlar.cihazı komple değiştiriyorlar.bedeli de 500 lira.
    camı bile çatlasa,cihaz değiştiriyorlar,camı değil.garantisinde bir sorun yok.ama sakın yere düşürmeyin.elinizde kalır.piyasada 20 liralık ön camı bile yok.yani piyasa tamircileride yapamıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.